-
Cevap: Karım beni aldatıyor delillerim yeterli mi?
Alıntı:
mutsuz03 rumuzlu üyeden alıntı
bilemiyorumki mesela sizce iki tarafada kacar liralik tazminat davasi acmam mantikli olur vede gercekten bu %15i pesin olarak önce cebimdenmi verecegim yoksa parayi almaya hak kazanirsam o zamanmi avukata ödemem gerekli..
2. sorun oradayken avukata vekalet verirken buradaki sahisin ismini yazmamistik yani gercekten dava acacak olursam avukata tekrar vekalet vermem gerekecek sanirim konsolusluktan yapmam gerek bu islemi...
Avukatınıza verdiğiniz vekalet sizin adınıza dava açma, davaya girme ile alakalıdır. Tekrar vekalet vermenize gerek yoktur diye düşünüyorum. Avukatınıza sorun bunu. Tekrar vekalet vermem gerekecek mi diye. Ben gerekmediğini düşünüyorum.
Tazminat konusunu avukatınızla konuşup karar verin. Zenginleşme sebebi olmayacak, hakkaniyetli olacak.
Eşinize açacağınız tazminat hem maddi tazminat, hem manevi tazminat olsun. Her ikisini de ayrı ayrı talep edin.
-
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Avukatınıza verdiğiniz vekalet sizin adınıza dava açma, davaya girme ile alakalıdır. Tekrar vekalet vermenize gerek yoktur diye düşünüyorum. Avukatınıza sorun bunu. Tekrar vekalet vermem gerekecek mi diye. Ben gerekmediğini düşünüyorum.
Tazminat konusunu avukatınızla konuşup karar verin. Zenginleşme sebebi olmayacak, hakkaniyetli olacak.
verdiginiz cevaplar icin cok tesekkür ederim, benim konumla cok ilgilendiniz 3300 kisi tarafindan okunmus ama sizin cok yardimlariniz oldu
gelismeleri buraya aktaracagim
ALLAH razi olsun, iyi geceler
-
mrb öncelikle allah sabır versin diyorum gerçekten bu yaşadıkların çok büyük bir acı allah kimse nin başına vermesin senin için çok agır bi yük ama işte hayatta bazı şeyler insanın susmasını saglıyo örnegin kızın gibi tabikide çogu şeyde ilk aklına gelen o olmuştur belki onun için bu kadar sessiz kaldın sessizce vazgeçip bir an önce bitmesini istedin.Umarım rabbin karşına gönlüne göre birini çıkarır tüm bu yaşananları unutursun egerki yeni biriyle tanışırsan benim görüşümce bu olanlardan bahsetme her şekilde tekrar karşına çıkabilir allah göstermesin ama bu kadar sessiz kaldıgını düşünerek senden korkmadan o kişi bile aynı şeyleri yaşatabilir tabikide sen bu yaşadıgın durumdan sonra çok düşünceli karşındaki insanı bayabi ölçüp tartıcaksın ama bana göre ne olursa olsun geçmişinden bahsetme yep yeni bi sayfa açarak başla yeni ilişkine daha çok unutmanı saglıcaktır hayatını yeni kişiye adıyarak hareket etmelisin kızınla beraber bu karanlıgın içinden çıkıp aydınlıga ulaşırsın umarım ben kendimde avusturyadan bi bayanla evliyim onunda bi kızı var ama hiç bi şekilde ona üvey baba duygusunu yaşatmıyorum gerçekten çocuklar bu konularda çok hassaslar ve şuan ne kadar çok sevgi arıyolar senin kızında anne sevgisine çok ihtiyaç duyuyodur en kısa zamanda içinde daha büyük bi boşluk oluşmadan yeni birini arasan iyi olur allah sabır versin olurda derdini paylaşmak için birine ihtiyaç duyuyorsan msj ile msn adresini atabilirsin her zaman dinlerim seni kendine iyi bak allaha emanet ol..
-
Alıntı:
serhaniss rumuzlu üyeden alıntı
mrb öncelikle allah sabır versin diyorum gerçekten bu yaşadıkların çok büyük bir acı allah kimse nin başına vermesin senin için çok agır bi yük ama işte hayatta bazı şeyler insanın susmasını saglıyo örnegin kızın gibi tabikide çogu şeyde ilk aklına gelen o olmuştur belki onun için bu kadar sessiz kaldın sessizce vazgeçip bir an önce bitmesini istedin.Umarım rabbin karşına gönlüne göre birini çıkarır tüm bu yaşananları unutursun egerki yeni biriyle tanışırsan benim görüşümce bu olanlardan bahsetme her şekilde tekrar karşına çıkabilir allah göstermesin ama bu kadar sessiz kaldıgını düşünerek senden korkmadan o kişi bile aynı şeyleri yaşatabilir tabikide sen bu yaşadıgın durumdan sonra çok düşünceli karşındaki insanı bayabi ölçüp tartıcaksın ama bana göre ne olursa olsun geçmişinden bahsetme yep yeni bi sayfa açarak başla yeni ilişkine daha çok unutmanı saglıcaktır hayatını yeni kişiye adıyarak hareket etmelisin kızınla beraber bu karanlıgın içinden çıkıp aydınlıga ulaşırsın umarım ben kendimde avusturyadan bi bayanla evliyim onunda bi kızı var ama hiç bi şekilde ona üvey baba duygusunu yaşatmıyorum gerçekten çocuklar bu konularda çok hassaslar ve şuan ne kadar çok sevgi arıyolar senin kızında anne sevgisine çok ihtiyaç duyuyodur en kısa zamanda içinde daha büyük bi boşluk oluşmadan yeni birini arasan iyi olur allah sabır versin olurda derdini paylaşmak için birine ihtiyaç duyuyorsan msj ile msn adresini atabilirsin her zaman dinlerim seni kendine iyi bak allaha emanet ol..
cok tesekkür ederim iyi dileklerin icin....
-
onlarda avukat tutmuslar
ama avukatlarina bize iftira atiyor demisler bunlar gecinemiyor kocasi hep dövüyor demisler cocuga bakacak kimse yok damadin anneside calisiyor biz cocuguda istiyoruz demisler.
malinin yarisini istiyoruz nafaka istiyoruz demisler...
annem isten bile cikacak kizima bakmak icin.benim avukatimda onlarin avukatini aramis konusmuslar onlarin avukati sasirmis kalmis bana böyle anlatmadilar demis..
avukatim iki gün sonra onlarla konusacak bunu siz istediniz bizden günah gitti tüm delilleri mahkemeye sunacagiz birde tazminat davasi acacagiz diyecek
onlarda bizi uyutacaklardi güya mahkemede herseyi kabul edeceklerini sanacaktik bu arada avukata vekalet verip sonrada buraya gelip karsima dikilecekti.....
-
Vay akıllılar vay. İddia etmek o kadar kolay ki. Ama ya ispat? Hakimi salak mı sanıyor bunlar? Bir tek bunlar akıllı sanki.
Avukatınız 2 gün sonra arasın tabi onları. Madem çekişmeli boşanma davasına dönecek bu iş, dün gece size sadakatsiz kadına tedbir nafakası bağlanmaması ile ilgili Yargıtay kararını avukatınıza muhakkak verin. Ve bu yargıtay içtihatini ilk duruşma öncesi dilekçe olarak sunsun avukatınız. Karınızın sadakatsizliğinden dolayı tedbir nafakası bağlanmasına engel olun.
Eğer avukatınızı dinlerlerse çok iyi ederler. Yoksa çok rezil olacaklar.
-
Sayın üye.. acizane bende sayın dnzblk nın önerilerine katılıyorum. Her ne kadar taraflar boşanma aşamasına geldiğinde ve olayların ayyuka çıktığı dönemlerde bu tür sözler ve taahhütlerde bulunsalar da, olaylar dinginleştiğinde, çevreden gelen tepkiler azaldığında ve sakinleştiklerinde o suçluluk halinin yerini size karşı derin bir öfke ve kin alıyor.
Yeni ve kendilerince geçerli sebepler aramaya bulmaya hatta yaratmaya başlıyorlar. Çevrelerindeki kişilere yaşanan olaylardan büyük oranda sizin suçlu olduğunuzu anlatmaya başlıyorlar. Kendi aralarında konuşurkende sanmayınki sizi saygı ile anıyorlar. Arkanızdan atılıp tutuluyor bunuda bilesiniz. (ayn-i ile vaki, tecrübe ile sabit) Bu nedenle hem boşanma davası açmakla, hem çocuğu almakla, hem tazminat isteyip, yetmemiş gibi birde mahkemeye deliller sunarak eşinizi ev ailesini i rezil etmekle, aslında sizin haksız olduğunuza inanmaya ve çevrelerindekileri de inandırmaya çalışıyorlar.
Bu aşamada çevrelerinden de destek almaya başlarlar. Akıl verenlerin, tabir-i caizse onlara avukatlık ve danışmanlık yapmaya çalışanların sayısı artar. Herkes kendi tecrübesini anlatır. Yaşadıklarını duyduklarını aktarır. Gizli bir destek ile size karşlı gizli bir ittifak şekillenmeye başlar aile içerisinde.
Boşanma davasından en az zararla, hatta olabildiğince fazla kar'la çıkmanın yolları aranır. Size hissettirilmeden daha sonradan (sayın dnzblk nında belirttiği gibi) nafaka / tazminat / velayet / mal / takı vs. için dava açabilecekleri yolların açık kalması için ellerinden geleni yaparlar.
Anlaşmalı boşanacaksanız bu hususlara lütfen çok dikkat edin " FERAGAT EDİYORUM" ibaresi çok önemli, eşinizin bu hususlarda feragatını mutlaka isteyin. Ya da anlaşmalı boşanmaya dair hiç bir girişimde bulunmadan çekişmeli boşanma davanıza devam edin. Unutmadan davanın her aşamasında anlaşarak boşanmak olası.
Bu arada.. sabrınızla, akıllı davranışınızla birçok üyeye hem örnek oldunuz, hemde takdir kazandınız.
Geçmiş olsun..
-
Sayın Abdullah Yaman; Ne kadar güzel tespitler yapmış.Siz o kadar hatanın yanında bana yapamazlar düşüncesi içinde olabilirsiniz.Belkide hayat bazı şeylerde tecrübe gerektiriyor.Bu ileti o zaman dikkatimi çekmişti.Geriye doğru yorumları tekrar okuyun.Bence Abdullah beyin yazdıkları size moral vermeli.Sizde bu yazılanları dikkate alıp eşinizden her türlü size zarar verebilecek söylemlere hazırlıklı olun.Sayın Deniz hanım bırakalım rezil olsunlar.Bu yapılanı ben birisinin ayıbını ortaya çıkarma diye görmüyorum.
-
Merhabalar kardeşim...
Hocaya sormuşlar hocam damdan düştün durumun nedir ? O da bana damdan düşen birini getirin benim halimden o anlar demiş..
Forumu uzun zamandır takip ediyorum ve ilk kez yaşadıklarıma bu kadar yakın bir konu gördüm.
Duygularınızı çok iyi anlıyorum Benim mücadelem yargı sürecinde ve kadının boşanmaya direnmesi
sebebiyle 4 yıldır devam ediyor
Davayı aile birliğinin temelden sarsılması ilkesine dayanarak ben açmıştım..
Benim davamda tek fark ....hala resmi olarak evli olduğum Kadının aldatma olayına ben evden ayrıldıktan 2 yıl
sonra başladı... Ama ben de 2 yıldır takipteyim ve bir çok görüntü yakaladım. Sizin gibi sürekli yutkundum ve sabrettim...
Sizi umutsuzluğa sokmak istemem ama forumda bir çok yerde bahsedildiği üzere çekişmeli boşanma davalarında
eğer bir taraf işi uzatmak istiyorsa bunu pekala yapabiliyor. Kanunlarımız buna müsade edecek bir çok açıkla dolu. Ki çok sağlam
ve tecrübeli bir avukatım var ve desteği ile yürümeme rağmen bunları yazıyorum...
Size diğer arkadaşların tavsiye ettiği gibi benim de size tavsiyem elinizdeki tüm imkanları kullanıp kadını anlaşmalı boşanma
yapmaya razı etmek olacak Sakın ola ki benim düştügüm duruma düşmeyin Senelerinizi yemeyin
Odeme ihtimaliniz olan tedbir nafakasını her ay evlat acısı gibi kazanıp kadının eline vermek ve çekilecek diğer
stres dolu gunler de cabası....
- Forumda bir çok kişi sabırlı olmayı takdir ediyor...
Ben de çevremden takdir alıyorum ama bu arada bu sabrı karşı taraf tırsaklık olarak algılayabilir...Dikkat....
- Elde ettiğim delilleri ben daha ortaya çıkarmadım ve mahkemeye de sunmadım. (bunun pazarlık gücümü kıracağını düşünüyorum)
Zaten rezil olacağım kadar oldum daha kaybedecegim ne kaldı ki diye dusunen kadının çok tehlikeli oldugunu dusunuyorum
Ayrıca bu konudaki sayın site avukatlarının ve editorlerinin de fikirlerini merak ediyorum....
- Şahitler var diyorsunuz ama mahkemeye sunulan her şahitin mahkemenin uzamasına sebep olugunu sakın unutmayın
Benim mahkemem her duruşmada 2 şahit dinledi Yani ben 3 karşı taraf 3 şahit gosterdi. 2 duruşma benim + 2 duruşma da karşı tarafın
Bu da toplam 4 duruşma (yani yaklaşık 1 yıl yaptı Malum duruşma araları 2--3 ay buyuk şehirlerde...) Bu da şahitlerin tebliğ edilen günde
duruşmaya geldiği yani en iyi şartlarda ... Gelmezse duruşma erteleniyor hadi bekle bir sonrakini......
- Kadının birlikte olduğu adama açılacak muhtemel tazminatın caydırıcılığını tahimin ediyordum.
Ancak avukatımın bu adamı arayıp sıkıştırmasının ve bu suretle kadına adamın baskı yapması ihtimalini düşünmemiştim
Özellikle konuyu takip eden arkadaşlardan ve site editorlerinden ricam mutsuz03 kardeşimiz ve benim durumumda olan kişiler için ,
eldeki delillerle kadını anlaşmaya ikna edecek yontemler konusunda yapıcı fikirlerini esirgememesi ve ilginç önerileri varsa da katkıda bulunması olacaktır.
Ben inanıyorum ki konuyu okuyan 3 binin üzerindeki kişiden daha bir çok bizim gibi ne yapacağını
nasıl ikna edeceğini düşünen daha bir çok mutsuz kardeşimiz vardır.........
-
Onlarin avukati annesi ve babasini cagirmis karsi tarafin elinde deliller varmis cd varmis, fotolar varmis bu bir siddetli gecimsizlik davasi degil zina davasiymis siz bana bu konuda yalan söylediniz bu sartlarda sansimiz yok demis, onlarsa evet dogru ama biz yinede pes etmiyecegiz sizin davayi sürdürmenizi istiyoruz demisler.Hatta davanin kendi ilcemizde görülmesi icin itirazda bulunmuslar.
Onlarin Avukati benimkiyle görüsmüs bu insanlarin ar damari catlamis demis...biraz daha israr etsem beni görevden alip baska avukat bulacaklardi onun icin üsteleyemedim demis..
benim avukatim---müvekkilim yurtdisinda oturdugu icin illaki nufüsü kayitli olan yerde dava görülmesi mecbur degil diye hakime itirazda bulunacak insallah kabul görür ve 1. celse 10 haziranda baslar..
yoksa kendi ilcemizden tarih almak temmuzu bulacakmis bunlarin gayesi davayi uzatmak,daha cok kisi duyacagi daha cok rezil olacaklari halde kendi ilcemizi tercih etmelerinin tek nedeni bence bu...
hanimsa izmirde vizenin cikmasini bekliyor tabi köydekilere burada bunaldi dayisinin yanina tatile gitti demisler..
bu arada almanyada belediyeye gittim biz ayrilacagiz dedim benim evimde oturmayacak dedim ismini sildirdim, yani kapima dayansa polis cagirabilecegim...
-
Almanya'daki bir avukatla bu konuyu ayrıntılı görüşüp yapabilecekleriniz konusunda bilgi alın madem. Almanya'ya gelmezden önceki bilgileri alın ki, hazırlıklı olun.
Madem onlar çekişmeli boşanma davası istiyorlar kendileri bilirler. Rezil olmak istiyorlarsa kendileri bilirler. Rezil olmak bedava.
Sizin kaybedeceğiniz birşey yok. Bol bol şahitiniz var,video kaydınız var, internet yazışmaları var.
Daha evvelki yazımda da belirttiğim gibi size sunduğum sadakatsiz kadına tedbir nafakasının verilmemesi hakkındaki kararı ile hemen avukatınız ek bir dilekçe ve savunma ile dosyaya koydursun.
Sırf davayı uzatmak için rezil olmak pahasına kendi ilçelerine davayı aldırmak istemeleri de aptallığın daniskası.
Davalarda sakın tahriklere kapılmayın. Nasıl daha evvel sükut içinde oldunuz, bu davalar boyunca da öyle yapın. Asla onları telefonla aramayın. Mesaj atmayın. Onlar arasalar bile açmayın. Mesajlarına asla cevap vermeyin. Bunların yapılmasının tek sebebi sizi sinirlendirmek, hata yapmanızı sağlamak,kendilerini haklı pozisyona sokmak olacaktır. Aynı şekilde ailenize de bunu söyleyin. Onlar da telefona cevap vermesinler,aramasınlar, mesaja karşılık vermesinler.
Amaçları sizi sinir etmek,tahrik etmek olacaktır. Mahkemede bol bol iftira atacaklar, asla mahkemede karşılık vermeyin. Sakin olun.
-
Alıntı:
Almanya'daki bir avukatla bu konuyu ayrıntılı görüşüp yapabilecekleriniz konusunda bilgi alın madem. Almanya'ya gelmezden önceki bilgileri alın ki, hazırlıklı olun.
Madem onlar çekişmeli boşanma davası istiyorlar kendileri bilirler. Rezil olmak istiyorlarsa kendileri bilirler. Rezil olmak bedava.
Sizin kaybedeceğiniz birşey yok. Bol bol şahitiniz var,video kaydınız var, internet yazışmaları var.
Daha evvelki yazımda da belirttiğim gibi size sunduğum sadakatsiz kadına tedbir nafakasının verilmemesi hakkındaki kararı ile hemen avukatınız ek bir dilekçe ve savunma ile dosyaya koydursun.
Sırf davayı uzatmak için rezil olmak pahasına kendi ilçelerine davayı aldırmak istemeleri de aptallığın daniskası.
Davalarda sakın tahriklere kapılmayın. Nasıl daha evvel sükut içinde oldunuz, bu davalar boyunca da öyle yapın. Asla onları telefonla aramayın. Mesaj atmayın. Onlar arasalar bile açmayın. Mesajlarına asla cevap vermeyin. Bunların yapılmasının tek sebebi sizi sinirlendirmek, hata yapmanızı sağlamak,kendilerini haklı pozisyona sokmak olacaktır. Aynı şekilde ailenize de bunu söyleyin. Onlar da telefona cevap vermesinler,aramasınlar, mesaja karşılık vermesinler.
Amaçları sizi sinir etmek,tahrik etmek olacaktır. Mahkemede bol bol iftira atacaklar, asla mahkemede karşılık vermeyin. Sakin olun.
almanyadaki avukatla randevum cuma günü...
tedbir nafakasi konusunu avukatima telefonda söyledim bunu zaten biliyorum hakimde bilmesi gerekir yoksa uyaririm dedi.
zaten aramiyorlar sms atmiyorlar bende aramiyorum msj. yazmiyorum...
biz zaten ayni ilcede ayni mahallede oturuyoruz evlerimiz 100 m aralikli, neden illaki orayi istiyorlar sacmalik-----madem tüm 15bin nufüs duysun gercekleri benim icin daha iyi....
mahkemede ben bulunmayacagim avukatim beni savunacak oradaki dayim ve amcamda mahkemeyi dinleyecekler..
anlasmali dava olsaydi onun babasi ve benim dayim sahit olacaklardi bu is 10.bitecekti..
onlarin düsüncesi tahminim dava uzasinki o sirada kizlari buraya gelebilsin sanki buraya gelince oradaki dava devam etmeyecek sanki oradaki mahkemenin karari burada gecmeyecek, kizlari onlarida kandiriyor iste ben almanyaya bir adim atsam nafaka mal-mülk ve cocugu alirim diye, sanki koskoca türkiye cumhuriyetinin kararini almanya hice sayacak ve onlarin kanunlari sayilacak..
o buraya bir gelsinde özgürlügüne dostuna kavussunda benden 1 kurus alamasada pek fark etmez diye düsünüyordur buna eminim.....
anasi babasina buradada sansi olmadigini söylese tabiiki buraya göndermeyecekler...
-
Hakimlerin bilmesi ayrı, bu talebi avukatınızın dilekçe ile dosyaya koydurması ayrı.
O kararı avukatınıza gönderin. Dilekçe ile karşı tarafın tedbir nafakası talebinin rededilmesi gerektiğini dosyaya koydurun.
Yargıtay içtihati ile bu dilekçenizin hakim görünce hakim aksini yapamaz. İtiraz yaparız diyor avukatınız ama itiraza bırakmayın işi. Siz işinizi sağlama alın. Kafanız takılı kalmamış olsun. Avukatınıza da öyle diyin. Biz işimizi sağlama alalım da, hakim de yanlışlıkla tedbir nafakası kararı vermesin diyin.
Bu dilekçeyi dosyaya koydurmak zor değil sonuçta, öyle değil mi?
-
haa birde evdeki gelinlerinin bile zina olayindan haberi yokki tahminim gecen sene evlenen 23 yasindaki ve diger 18 yasindaki kardesleride bilmiyor...
cünkü 18 yasinda olan msn´in üst tarafina yazilan arkadas listesinde olan herkesin görebildigi yere bana karsi msj. yaziyordu mesela:
Keser döner Sap döner Gün gelir hesap döner.Herşeyin bir bedeli var.
hergünün son günün olacakmis gibi yasa, cünkü bu günlerden birisi son olacaktir
bugünlerde seref sözcügünü genelde serefsizler kullaniyor gercek seref herseyle yüzlesmektir arkasini dönüp kacmak degil (yani bana düpedüz serefsiz yüzlesmeden ablami birakip kactin gittin diyor)
gündüzün geceyi günesin ayi bekledigi gibi seni bekliyor olacagim, döndügün gün öldügün gündür!!!!!!!
bu son nottan sonra benimde kafam atti sabrim tasti buna ve abisine birer e-mail gönderdim:
galiba siz gercekleri bilmiyorsunuz o zaman ögrenin sonra yüzünüz varsa hesap sorun dedim
herseyi detayiyla anlattim yanina birde ablalarinin ciplak seks fotolarini ekledim simdi gidin ananiza babaniza serefli bir kardes iseniz ablanizdan hesap sorun beni rahat birakin artik dedim...
anasi babasi bana iftira atiyor siddetli gecimsizlik var kizimizi devamli dövüyor diye ama bunun
annesi ve 107 kiloluk kardesi gelini 4 aylikken vede 7 aylikken ikisi bir olup dövmüsler haa bu gelin ilk hafta hamile kaldi...yani 7 aylik hamile gelini dövüyorlar anlayacaginiz.....
-
Sizi kızdırmaya çalışıyorlar. Kızdıkça hata yaparsınız. O attığınız maili silmeyin. Yarın birgün size o resimleri etrafa yaymakla suç duyurusunda bulunabilirler. Ve artık bu tip resimleri de kimseye göndermeyin.
-
Alıntı:
Sizi kızdırmaya çalışıyorlar. Kızdıkça hata yaparsınız. O attığınız maili silmeyin. Yarın birgün size o resimleri etrafa yaymakla suç duyurusunda bulunabilirler. Ve artık bu tip resimleri de kimseye göndermeyin.
ben zaten sadece iki kardesine gönderdim onlar baskasina gönderse bile onlarin mail adresi yazar yani beni gönderdi diyemezler.....
ne bicim aile ya------benim ve kendi avukatlari bile diyor bunlarda utanma yok delilleri bile bile imza atmiyorlarda davayi sürdürüyorlar diye...
aslinda su an yaninda kaldigi dayisina mail atmak isterdim(resimleri degil tabiiki) onada herseyi detayiyla anlatmak gercegi bilmesini saglamak icin ama neye yararki sanki o zaman vize cikarmamasi icin yardim etmeyecek anasinin evine gerimi gönderecek--- sonucta o adamin 3 ablasi ayni yoldan gecmis onlardan utanmiyorda yegeninin yaptigindanmi utanacak...
dayisi benden ay farkiyla kücük ilkokulu beraber okumustuk....
-
Bu forumu okuyan herkes aynı şeyi diyordur emin olun.
Size yukarıda tedbir nafakası konusundaki konuyu tekrar önemle hatırlatmak istiyorum. Hakimlerde hata yapabilir. Siz hataya mahal vermeyin.
Ayrıca almanya'daki avukatınızla eşinizin durumunu ayrıtılı olarak görüşün. Almanya'ya girişine engel olabileceğiniz şeylerin olup olmadığını öğrenin. Eşinizin amacının Almanya'nın maddi imkanlarını kullanmak olduğunu açık bir dil ile anlatın. Bu konuda yapılacak resmi başvurular var mı yok mu iyice sorup öğrenin.
-
Alıntı:
Bu forumu okuyan herkes aynı şeyi diyordur emin olun.
Size yukarıda tedbir nafakası konusundaki konuyu tekrar önemle hatırlatmak istiyorum. Hakimlerde hata yapabilir. Siz hataya mahal vermeyin.
Ayrıca almanya'daki avukatınızla eşinizin durumunu ayrıtılı olarak görüşün. Almanya'ya girişine engel olabileceğiniz şeylerin olup olmadığını öğrenin. Eşinizin amacının Almanya'nın maddi imkanlarını kullanmak olduğunu açık bir dil ile anlatın. Bu konuda yapılacak resmi başvurular var mı yok mu iyice sorup öğrenin.
avukatimla görüstükten sonra daha cok bilgim olacak ama suan bildigim ve herkesten duydugum kadariyla burada süresiz oturum hakki oldugu icin 6 ay icinde buraya gelmesini maalesef kimse engelleyemez amaci almanyanin maddi imkanlarini kullanmak icin dahi olsa..
buranin kanunlari o kadar sacmaki kadin zinada yapip bosansalar erkek kadina ve varsa cocuga yüklü bir nafaka ödüyor bu durumda cocuk parasinida tabiiki kadin aliyor yani calismadigi halde calisan erkekten daha cok maddi geliri oluyor..
öbür taraftan mesela benim hanimin dostu erkek zina yaptigi halde o kisi ev bulasiya karisi onu evden bile atamiyor o zaman zarfinda onunla beraber yasamak zorunda kaliyor!!!!!!
sayin denizblk konumla ve sorunlarimla en cok siz ilgileniyorsunuz hatta farkettimde 1. mesajida siz yazmissiniz tekrar cok tesekkür ederim
acaba su konuda bilginiz varmi?
avukatimin söyledigi kadariyla nafaka-tazminat-mal paylasimi ve kizimin velayetinde bir sorun olmayacakmis yani bunlari alma sansi sifirmis!!!!
ama takilar yani altinlar konusu nasil oluyor herzaman altinlar kadinindir derler ama konu zina olunca bu hala gecerlimi yada hakim onudami vermez acaba???
-
Yok takılar kadına aittir. Ama zina işin içine girince değişir mi yanlış bilgi vermeyeyim. Değişmez gibi geliyor yani takıları yine de alma hakkı var gibi geliyor.
Yahu takmayın kafanıza. Siz MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT davası açmıyor musunuz? Bu zina ispatı ve boşanma ile tazminat kararı büyük ihtimalle kararı çıkacaktır ve takılar eşinize ait denilse ve eşinize vermeniz gerekse bile alacağınız tazminata mahsup edersiniz en kötü ihtimalle. En kötü ihtimalle diyorum. Boşanma kararı ve tazminat kararları daha çıkmadı. Buna hakim karar verecek.
Konunuz gerçekten çok vahim. Genellikle bir erkeğin kaldıramayacağı kadar ağır bir durum. En başından beri hukuki bilgim ve forumu 2 yıldır takip etmem sebebi ile cevaplamaya çalıştım.
Herkesten duyduğunuzu bir tarafa bırakıp Almanya'daki avukatınızdan bu konuda çözüm bulmaya çalışın. Gerekiyorsa farklı bir avukatla daha görüşün bilgi alın.
Zina'nın kanıtlanması sebebi ile boşanma ile beraber eşinize yoksulluk nafakası bağlanmayacaktır. Ancak tedbir nafakası bağlanmaz diye kesin birşey diyemem. O sebeple size yargıtay içtihati ile ilgili kararı hemen dilekçe ile dosyaya koydurmanızı önemle tekrar ediyorum. Hakimler her içtihati bilemeyebilirler. İşinizi şansa bırakmayın derim.
-
Alıntı:
Yok takılar kadına aittir. Ama zina işin içine girince değişir mi yanlış bilgi vermeyeyim. Değişmez gibi geliyor yani takıları yine de alma hakkı var gibi geliyor.
Yahu takmayın kafanıza. Siz MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT davası açmıyor musunuz? Bu zina ispatı ve boşanma ile tazminat kararı büyük ihtimalle kararı çıkacaktır ve takılar eşinize ait denilse ve eşinize vermeniz gerekse bile alacağınız tazminata mahsup edersiniz en kötü ihtimalle. En kötü ihtimalle diyorum. Boşanma kararı ve tazminat kararları daha çıkmadı. Buna hakim karar verecek.
Konunuz gerçekten çok vahim. Genellikle bir erkeğin kaldıramayacağı kadar ağır bir durum. En başından beri hukuki bilgim ve forumu 2 yıldır takip etmem sebebi ile cevaplamaya çalıştım.
Herkesten duyduğunuzu bir tarafa bırakıp Almanya'daki avukatınızdan bu konuda çözüm bulmaya çalışın. Gerekiyorsa farklı bir avukatla daha görüşün bilgi alın.
Zina'nın kanıtlanması sebebi ile boşanma ile beraber eşinize yoksulluk nafakası bağlanmayacaktır. Ancak tedbir nafakası bağlanmaz diye kesin birşey diyemem. O sebeple size yargıtay içtihati ile ilgili kararı hemen dilekçe ile dosyaya koydurmanızı önemle tekrar ediyorum. Hakimler her içtihati bilemeyebilirler. İşinizi şansa bırakmayın derim.
ben mesela gidecegimiz gün takilari sordugunda onlar yok artik kisa calisma döneminde oldugumuz icin gelirimiz düstü hem kumar oynadim kaybettim altinlari sattim diye yalan söylemistim...
oda zaten altinlari bankadaki kasada oldugu icin en son gecen sene görmüstü....
maddi ve manevi tazminata gelince avukatim simdilik sadece 5bin tl yazdim demisti yani o zaman o tazminati 20 bilezik parasi karsiligi hesaplayip ona göre tazminatin bedelini yükselttirmem lazim...
acikcasi bu kadar olaydan sonra ona 1 kurus dahi vermek istemiyorum!!!!!
-
Yazıları okuyunca insan paranoyak oluyor : (
-
Alıntı:
ben mesela gidecegimiz gün takilari sordugunda onlar yok artik kisa calisma döneminde oldugumuz icin gelirimiz düstü hem kumar oynadim kaybettim altinlari sattim diye yalan söylemistim...
oda zaten altinlari bankadaki kasada oldugu icin en son gecen sene görmüstü....
maddi ve manevi tazminata gelince avukatim simdilik sadece 5bin tl yazdim demisti yani o zaman o tazminati 20 bilezik parasi karsiligi hesaplayip ona göre tazminatin bedelini yükselttirmem lazim...
acikcasi bu kadar olaydan sonra ona 1 kurus dahi vermek istemiyorum!!!!!
Beyefendi; siz kumar oynadım, düğünde takılan ziynetleri burada kaybettim demişsiniz, mahkemede bu söylediğiniz şey söylenirse düşeceğiniz durumun farkında mısınız?
-
Alıntı:
akcurali rumuzlu üyeden alıntı
Beyefendi; siz kumar oynadım, düğünde takılan ziynetleri burada kaybettim demişsiniz, mahkemede bu söylediğiniz şey söylenirse düşeceğiniz durumun farkında mısınız?
ellerinde ispati yokki söylesinler bende hersene izine gidebilmek 5 yildizi otellerde tatil yapabilmek icin bozdurdum harcadim derim, nasil onun ana babasi hersene izine gelmeye mecbursun diyorlar neyle gelecektim param olmayinca derim...
-
bugün kardesi msn´den msj. atmis direk benim e-mail adresime:
bak aslanim beni yeterince kizdirdin yasamak istiyorsan daha fazla üsteleme hem fotomaontaj diye birsey var gönder bakalim videolari seni bekliyorum diye yazmis!!!!!!
bende onlarin hepsi evinizde var göstersinler bak dedim.ama zaten göstermezler inkar ederler onun icin chatte yazilan itiraflari sanal seks yazilarini e-mail adresine gönderecegim hatta
videoyu kücülttüm seks sahnelerini o online oldugu bir zaman onuda gönderecegim ki inansin.....
avukatima sordum sadece onun görebildigi yani kendi e-mail adresi oldugu icin bir sorun cikmazmis yani diyemezler videoyu yaydi diye...
herhalde o görüntüleri herkese gönderip sonra benim üstüme atmaya kalkamaz sonucta ablasinin ciplak görüntüleri bunlar!!!
-
Alıntı:
bugün kardesi msn´den msj. atmis direk benim e-mail adresime:
bak aslanim beni yeterince kizdirdin yasamak istiyorsan daha fazla üsteleme hem fotomaontaj diye birsey var gönder bakalim videolari seni bekliyorum diye yazmis!!!!!!
bende onlarin hepsi evinizde var göstersinler bak dedim.ama zaten göstermezler inkar ederler onun icin chatte yazilan itiraflari sanal seks yazilarini e-mail adresine gönderecegim hatta
videoyu kücülttüm seks sahnelerini o online oldugu bir zaman onuda gönderecegim ki inansin.....
avukatima sordum sadece onun görebildigi yani kendi e-mail adresi oldugu icin bir sorun cikmazmis yani diyemezler videoyu yaydi diye...
herhalde o görüntüleri herkese gönderip sonra benim üstüme atmaya kalkamaz sonucta ablasinin ciplak görüntüleri bunlar!!!
İyi de siz videoyu göndermekle ona da fotomontaj demeyecek mi? İnanacak mı sanıyorsunuz? Ki gönderince size tehdit mailleri göndermeye başlarlar.
Neyse gönderecekseniz de siz bilirsiniz. Eğer gönderecek olursanız mail olarak gönderin. Asla msn'den ileti gönderilen kısımdan göndermeyin. Mail göndermek daha kalıcı.
Ayrıca maile merak etmeyin bunların montaj olup olmadığını önce biz isteyeceğiz hakimden. Bilirkişiye göndericez. Bunların montaj olmadığını hakime kesinlik kazandırıcaz. İnternetteki tüm yazışmaları için de tespit yaptırılacak. Kesinlik kazanacak. İşte o zaman montaj mı değil mi göreceksiniz diye ekleyin.
Ben rezillik çıkmasın diye anlaşmalı boşanma istedim ama kardeşiniz rezil olmak istiyor ki anlaşmak niyetinde değil diye yazın. Madem ki rezil olmak istiyor tüm ilçeye benim için hiç mahsuru yok diye yazın. sonuçta rezil olacak olan ben değilim. Benim yerimde sen olsaydın karına ne yapardın sen önce onu düşün, kendini benim yerime koy bir erkek olarak diye yazın.
-
Bu gelişmeler ışığında,şimdi bu videoyu mahkemede kimler izleyecek.Ayrıca ben Hakim olsam afedersiniz tükürürüm ortaya.Hakikaten merak ediyorum diyelim 15 kişi var hepsimi izleyecek yoksa Avukat sadece Hakimemi izlettirecek.Ayrıca karşı tarafa kendini benim yerime koy erkek olarak dediğiniz tavsiye garibime gitti.Sayın mutsuzun kaynana ve teyzeleride bu köprüden geçmiş.O zaman koymamışlarda şimdimi koyacaklar.Aşırı derecede yüzsüzlük ve ahlaksızsık örneği ile karşı karşıyasınız.Sayın Abdullah Yaman ın daha önce size yazdığı iletideki aşamalar.Yaşadıklarına üzülüyor ve manen sizin yanınızdayız.
-
Alıntı:
İyi de siz videoyu göndermekle ona da fotomontaj demeyecek mi? İnanacak mı sanıyorsunuz? Ki gönderince size tehdit mailleri göndermeye başlarlar.
Neyse gönderecekseniz de siz bilirsiniz. Eğer gönderecek olursanız mail olarak gönderin. Asla msn'den ileti gönderilen kısımdan göndermeyin. Mail göndermek daha kalıcı.
Ayrıca maile merak etmeyin bunların montaj olup olmadığını önce biz isteyeceğiz hakimden. Bilirkişiye göndericez. Bunların montaj olmadığını hakime kesinlik kazandırıcaz. İnternetteki tüm yazışmaları için de tespit yaptırılacak. Kesinlik kazanacak. İşte o zaman montaj mı değil mi göreceksiniz diye ekleyin.
Ben rezillik çıkmasın diye anlaşmalı boşanma istedim ama kardeşiniz rezil olmak istiyor ki anlaşmak niyetinde değil diye yazın. Madem ki rezil olmak istiyor tüm ilçeye benim için hiç mahsuru yok diye yazın. sonuçta rezil olacak olan ben değilim. Benim yerimde sen olsaydın karına ne yapardın sen önce onu düşün, kendini benim yerime koy bir erkek olarak diye yazın.
kendi avukatlarinin söyledigi gibi bunlarin ar damari catlamis!!!!
önceki e-mailde git eve annen bilmiyorsan eger gercekleri söylesin.o 3 cd´yi ve dosyayi sor dedim
ablan sizi kandiriyor oda biliyor 1 kurus alamayacak sadece tek derdi almanyaya gelip dostuyla yasamak daha sonra anlarsiniz yazdim..
eve gitti demekki sormuski annesi bana sms atiyor:
benim kizim bir hata yapti sen bin hata yapiyorsun ben ortaligi yatistirmaya calisiyorum sen tehditle tahrikle ne yapmaya calisiyon biz almanya delisi degiliz agzimiz yandi ama kavga istiyorsan bende bu davaya 2. oglani koydum yazdigin tehditleride mahkemeye sunarim yazmis..(almanya delisi degilseniz kizinizi niye tek basina buraya gönderiyorsunuz, haa tabi onlar kizlarinin izmirde oldugunu bilmedigimi saniyorlar)
bende ona oglun suan yine cafeden bana iletiler atiyor geldigin gün öldügün gündür al biletini gel istedigin yerde istedigin saatte ya sen ölürsün ya ben ama sen ölümü bile haketmiyorsun nasil olsa buraya izine geleceksin diye yaziyor onlari mahkemeye sunacagim diye sms attim o an demekki oglunu aramiski msn´den bana senin eline delil vermeyecegim seninle oyun oynayacagim beni kizdiramazsin gün gelir devran döner dünya kücük diye yazip cikti...
videoyu 8 mb´ye kücülttüm e-mail olarak gönderecektim ama bakmaya yanasmadi daha hala ben sana inanmiyorum diyor beni sucluyor öldürmek istiyormus..
ben ona en ufak bir koz vermedim onun yazdiklarini yazicidan cikardim avukatima faxlayip dosyanin icine koydurtacagim..
serefin varsa git anana babana ablana hesap sor ablani öldür gücün yetiyorsa
anneside yalan söylüyor ben imzayi attiracaktim siz köye yaydiniz artik kanunun kestigi parmak acimaz diyor avukatlari zaten kaybedecegiz dedigi halde hatta kendi ilcemizde dava görülsün diye tutturmak normal olmasa gerek...
böyle pislik bir aileyle ugrasiyorum iste...
sabir sabir nereye kadar???
-
Elinizde net bir tehdit varsa o delil ile savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Avukatınıza söyleyin.
-
Sayın Mutsuz03 başından beri olayınızı izliyorum. Sabırla başlayıp mantıkla akıl dolu yürüttüğünüz bu dava da sona geldiğinizde çuvalladınız. Size defalarca yapmayın etmeyin göndermeyin polemiğe girmeyin denildi ama siz her ne hikmetse durmadınız duramadınız. Şu an haklı olduğunuz davada haksız konuma düşüyorsunuz farkında değilsiniz.
Emin olun bu şekilde devam edecek olursanız, çocuğunuzu velayetini kaybedeceksiniz, tazminat ödeyeceksiniz, nafaka ödeyeceksiniz, mallarınızın yarısını kaybedeceksiniz. davanızda yıllarca sürecek kürek mahkumu gibi tedbir nafakasını da ödeyeceksiniz.
Hayati tehlikeniz, yaşadığınız rezillik, ailenizin ve akrabalarınızın göreceği tepkilerde cabası.
Az akıllı durun.. sakin durun. sessiz durun. Eşinizin kardeşlerini akrabalarını kışkırtarak hiç bir yere varamazsınız.
Lütfen dikkat..
-
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Mutsuz03 başından beri olayınızı izliyorum. Sabırla başlayıp mantıkla akıl dolu yürüttüğünüz bu dava da sona geldiğinizde çuvalladınız. Size defalarca yapmayın etmeyin göndermeyin polemiğe girmeyin denildi ama siz her ne hikmetse durmadınız duramadınız. Şu an haklı olduğunuz davada haksız konuma düşüyorsunuz farkında değilsiniz.
Emin olun bu şekilde devam edecek olursanız, çocuğunuzu velayetini kaybedeceksiniz, tazminat ödeyeceksiniz, nafaka ödeyeceksiniz, mallarınızın yarısını kaybedeceksiniz. davanızda yıllarca sürecek kürek mahkumu gibi tedbir nafakasını da ödeyeceksiniz.
Hayati tehlikeniz, yaşadığınız rezillik, ailenizin ve akrabalarınızın göreceği tepkilerde cabası.
Az akıllı durun.. sakin durun. sessiz durun. Eşinizin kardeşlerini akrabalarını kışkırtarak hiç bir yere varamazsınız.
Lütfen dikkat..
Sayın Abdullah Yaman bende olayı baştan beri takip ediyorum ve sizin olayın başlarında yazdığınız tavsiyeyi olabilecekleri kopyalayıp sayın mutsuzun dikkatini çekmek için göndermiştim.Bu yazdıklarınızada katılıyorum.Konu ikili bilgi alışverişine döndü,artık hayırlısı.İnşallah haklı iken bu işten zarar görmez sayın Mutsuz arkadaşımız.
-
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Lütfen dikkat..
ilginiz icin cok tesekkür ederim Abdullah bey
ama sinirlerime hakim olamadim haksizliga tahammül edemiyorum cünkü,ben saniyordumki kardesleri gercegi bilmiyor onun icin üstüme geliyorlar bende gercegi ögrensinler beni rahat biraksinlar diye olan biteni yazdim ve fotolari ekleyip gönderdim ama 1 kelime küfür, tehdit, tahrik yazmadan...
hala fotomontaj deyip ölüm tehditi yazdigi halde yine ben 1 kötü kelime yazmadim hatta onun yazdigi tehditler lehime olabilir onlari yakinda avukatima faxlayacagim..
ama dün anladimki kardeslerinin haberi var durumdan ama kafamin almadigi hangi mantikla ablalarini hakli görüyor ona birsey demiyorlarda beni ölümle tehdit edebiliyorlar.
demekki kendi gelinleri yada bu 18 yasindaki kücük kayinin ileride karisi böyle birsey yapsa ben gibi sabirli kalmayip öldürürlerdi herhalde...
bundan sonra tavsiyelerinizi dikkate alacagim hic bir polemige girmeyecegim,gerci zaten onlar baslatmisti...
kaynana onlara demesi lazim tüm suc ablanizda rahat batti, daha ne ugrasiyorsunuz öbür adami rahat birakin diye...
ama sabir sabirda nereye kadar,insanin ister istemez sinirleri alt-üst oluyor...
-
Alıntı:
...
ama dün anladimki kardeslerinin haberi var durumdan ama kafamin almadigi hangi mantikla ablalarini hakli görüyor ona birsey demiyorlarda beni ölümle tehdit edebiliyorlar.
...
Sayın mutsuz03, günümüzde bazıları için para namussuzluktan daha önemlidir. İşte o ailenin hepsi de böyle düşünüyor. Namussuzluğu onlar yaparsa asla kötü değil. Para önemli. İşte bu kadar basit.
Size internet üzerinden yapılan tehditleri avukatınıza verin. Savcılığa o kişi ya da kişiler hakkında suç duyurusunda bulunun.
Size yapılan bu tehditlerin ve davanın onların bulunduğu ilçeye özellikle aldırılmak istenmesi arasında bir bağlantı kurdum. Bu aile nasılsa rezil olacaklarını biliyorlar. Sizi(tüm ailenizle beraber) tehdit ederek,korkutarak o ilçedeki davaya gelmenize engel olmak için yaptıklarını düşünüyorum. Sizin lehinize şahitlik yapacak kişileri bile korkutmak amaçlı ilçeye boşanma davasını aldırmak istediklerini düşünüyorum.
Sizi korkutup eşinize tazminat(para) vermeye razı etmeye çalışıyor olduklarını düşünüyorum.
Ayrıca şu da var. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan insan(ya da insanlar) herşeyi yapabilir. O sebeple gözleri kara bir şekilde hareket ediyorlardır. Gerekirse tehditlerini ileriye götürecek kadar gözlerini karartmış olabilirler.
O sebeple savcılığa suç duyurusunda bulunmak iyi olacaktır.
-
Alıntı:
Sayın mutsuz03, günümüzde bazıları için para namussuzluktan daha önemlidir. İşte o ailenin hepsi de böyle düşünüyor. Namussuzluğu onlar yaparsa asla kötü değil. Para önemli. İşte bu kadar basit.
Size internet üzerinden yapılan tehditleri avukatınıza verin. Savcılığa o kişi ya da kişiler hakkında suç duyurusunda bulunun.
Size yapılan bu tehditlerin ve davanın onların bulunduğu ilçeye özellikle aldırılmak istenmesi arasında bir bağlantı kurdum. Bu aile nasılsa rezil olacaklarını biliyorlar. Sizi(tüm ailenizle beraber) tehdit ederek,korkutarak o ilçedeki davaya gelmenize engel olmak için yaptıklarını düşünüyorum. Sizin lehinize şahitlik yapacak kişileri bile korkutmak amaçlı ilçeye boşanma davasını aldırmak istediklerini düşünüyorum.
Sizi korkutup eşinize tazminat(para) vermeye razı etmeye çalışıyor olduklarını düşünüyorum.
Ayrıca şu da var. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan insan(ya da insanlar) herşeyi yapabilir. O sebeple gözleri kara bir şekilde hareket ediyorlardır. Gerekirse tehditlerini ileriye götürecek kadar gözlerini karartmış olabilirler.
O sebeple savcılığa suç duyurusunda bulunmak iyi olacaktır.
ama biz zaten ayni ilcede ayni mah. ayni sokakta oturuyoruz.evlerimiz 100m var yok karsidan birbirini görüyor yani...
onlarinda, bizimde nasil insanlar oldugumuzu herkes biliyor....
amcam ve dayim mahkemeye gidecek amcamin evde bizim evin yaninda babasiyla devamli olmasada camide göz göze geliyorlar..
hatta annem ve babam bu ayin sonuna dogru 3 haftaligina izine gidecekler insallah bir kargasa cikmaz..
biz davaya zaten katilmayacagiz avukatim katilacak, gerci ben izinliyim gidebilirim ama oraya gitsem daha kötü seyler olacak onun icin gerek görmüyorum..
hatta düsünüyorum hanim buraya gelirde bizi rahatsiz etmeye kalkarsa ona gicikligina 1-2 haftaligina kizimla antalyaya otele tatile gideyimmi diye....
benim hanim kaldigi üc hafta icinde gelinle bile kavga etmis onu aglatmis dövmeye kalkmis...
gelinleri durumu taa ilcenin en uzak kösesinde oturan annesi gilden ögrenmis!!!!!
onlarin evin yaninda dedesi ninesi oturuyor onlarda gercegi bilmiyormus daha...
ama ilcenin nerdeyse yarisi duymus olayi artik benim kuma getirdigim hikayelerine kimse inanmiyor zaten nede olsa ailede sabikali bu yoldan gecmis cok kisi var...
-
burada türk bayan avukatla görüstüm herseyi anlattim oda cok sasirdi
heryönden beni hakli buldu ama haniminiz buraya gelince pasaportumu aldi elimden yani özgürlügümü kisitladi diyebilir dedi o zamanda ben yanlislikla o telasla diger pasaportlarin arasinda gelmis demem gerekliymis...
cocugu görmek isterse git önce cocuk-genclik hizmet dairesiyle görüs diyebilirmisim.cünkü ben senin cocugu kacirmandan korkuyorum diyebilir onlarin yaninda bende olmam vede ilk zamanlar cocugun psikplojisine bakmalari icin cocuk hizmet dairesinden kisiler yanimizda olma sartiyla görüstürebilirmisim..
türk kanunlarina göre bosanacagimiz icin türkiyenin kararlari gececek yani mahkeme buna hic bir para mal mülk vermedigi zaman buradada tekrar dava acma sansi kalmayacak...
cocugumu kacirdi derse bende kizim onun yaninda iyi bakilmiyor baksaniza hergün saatlerce okey oynuyor erkeklerle chatlesiyormus cocugumla ilgilenmiyormus nasil bu kisiye cocugumu birakirim diyecegim..
kadin siginma yurduna girebilmesi icin kocam beni dövüyor ölümle tehdit ediyor diye yemin edip imza atmasi lazimmis tabi onu ispat edemezse, cünkü bende diyecegim ki eger öyle birsey varsa türkiyeden niye kendisi tekrar geri geldi, o zamanda yalan yere yemin ettigi icin kanunen suclu olacak oradanda atacaklar...zaten oranin parasinida benden alma haklari yokmus......
birtek evde olan esyalarini isteyebilir dedi o konuyu türkiyedeki avukatina sor dedi mecbur bir kenara koyup geldigi zaman vermem sartmi yoksa zaten gelmiyecek diye düsündüm cöpe attim diyebilirmiyim diye soracagim...
birde kardesinin yazdigi tehdit iletilerini dosyaya ilave ettirecegim...
-
Sayın Mutsuz; Avukatınızla konuştunuz vekalet verdiniz.Benim merak ettiğim,siz aldatılan erkek konumundasınız.Karşı tarafta aldatılan eş var.Kaşı taraftaki eş aldatıldığını biliyor mu.?Türk mü bunlar.?Siz Türkiyede eşinize hem boşanma hem tazminat davası açıp kazanırsınız.Sizin ayrıca eşinizin aldattığı kişiyede dava açma hakkınız var benim bildiğim.Karşı tarafta aldatılan bayanında hem eşine hemde sizin eşinize dava açma hakkı var olması lazım.Ben olsan sizin yerinizde karşı taraftaki bayanla konuşup herşeyi anlatırım.Oda davacı olursa sizin için daha iyi olmazmı.?Tek sizin açtığınız davadan bunalacağı kesin birde karşı tarafın dava açtığını düşünün.Onlar herşeyi haketmedimi.?Bu konuları belki konuşmuşunuzdur Avukatınızla,konuşmadıysanız yada aklınıza gelmediyse konuşun bakalım ne yol gösterecek.
-
Alıntı:
carsambalıfaruk rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Mutsuz; Avukatınızla konuştunuz vekalet verdiniz.Benim merak ettiğim,siz aldatılan erkek konumundasınız.Karşı tarafta aldatılan eş var.Kaşı taraftaki eş aldatıldığını biliyor mu.?Türk mü bunlar.?Siz Türkiyede eşinize hem boşanma hem tazminat davası açıp kazanırsınız.Sizin ayrıca eşinizin aldattığı kişiyede dava açma hakkınız var benim bildiğim.Karşı tarafta aldatılan bayanında hem eşine hemde sizin eşinize dava açma hakkı var olması lazım.Ben olsan sizin yerinizde karşı taraftaki bayanla konuşup herşeyi anlatırım.Oda davacı olursa sizin için daha iyi olmazmı.?Tek sizin açtığınız davadan bunalacağı kesin birde karşı tarafın dava açtığını düşünün.Onlar herşeyi haketmedimi.?Bu konuları belki konuşmuşunuzdur Avukatınızla,konuşmadıysanız yada aklınıza gelmediyse konuşun bakalım ne yol gösterecek.
Sayın carsambalıfaruk, sorduğunuz soruların hepsinin cevabı önceki sayfalarda yazıyor. Daha evvel bu konuları kendisine söyledik. Cevabı da verdi mutsuz03.
Önceki sayfaları okursanız sayın mutsuz03'ün cevaplarını da okuyabilirsiniz.
-
Alıntı:
Sayın carsambalıfaruk, sorduğunuz soruların hepsinin cevabı önceki sayfalarda yazıyor. Daha evvel bu konuları kendisine söyledik. Cevabı da verdi mutsuz03.
Önceki sayfaları okursanız sayın mutsuz03'ün cevaplarını da okuyabilirsiniz.
Ne diyeyim kusura bakmayın biraz güldüm ve mahçup.Benim en baştan beri aklımda olan sorulardı.Uyarınızla 8 sayfaya kadar kabaca okudum.En baştan beri takip ediyorum.Nerdeyse sabaha kadar o konu çözülmüş.Yani ben sayfa atlamışım ne yapim.Pardon.Şaka bir tarafa sizin evlilik konularında hep doğru tavsiyelerde bulunduğunuzu okudum şuana kadar pek hayırlı meseleler olmasa dahi.Benim yaptığım yorumlar Sayın Mutsuz moralli olsun diye.Kayba uğramasın diye.Atladığım yeri yarın okurum.Uyarı için teşekkürler.Manen yanındayız Mutsuz kardeşim,Sağlıcakla.
-
Alıntı:
tabi onlarda türk,zaten arkadasimiz, aile dostumuz en fazla 3 ayda bir birbirimize gidip geliyorduk.zaten ben hanimi birakinca saat 15-16 gibi falan babam beni dövüyor gel beni kurtar diye dostunu aramis adamda saat 22 siralarinda evden kacmis biz onlara gittigimizde evde yoktu.karisina ben sadece bir kere onun evine gittim tesadüf o günde kameraya yakalandim diye yalan söylemis hatta kendini kurtarmak icin karisina türkiyeye onun annesine tel. ac benim kocam sucsuz senin kizin onu bastan cikardi de demis, yani o kadar adi birisi....
biz ayni ilcede ayni sok. kaliyoruz hanimla öyle oldugu halde kimse duymasin diye davayi avukatimizin bulundugu 70 km ilerideki ilcede actik ama tutturdular kendi ilcemizde olacak diye, düsünün ki bu aldatilan ve aldatan kisiyle farkli illerden geliyoruz aramizda 320 km mesafe var....yani demek istedigim kim ugrasacak zaten o kisiler alman kanunlarina göre evlenmis burada bosanacaklar..
ne benim hanimda ne o aldatan kiside 1 kurus para yok, ben türkiyeden buraya aldatan kisiye o hanimda buradan türkiyeye benim hanima dava acsa elimize ne gececek, bosuna ugrasacagiz sadece..
daha buradaki kadina benim hanimin buraya gelmek istedigini bildirmedim zaten en son 25 gün önce konustuk hatta adi kocasi laf cikartmis, karisinin benimle konustugunu istemiyormus herkese söylüyormuski güya ben intikam almak icin karisina yaklasacagim ve onlarin yaptigi pisligin aynisini karisina yapacagim...se..... herkesi kendi gibi saniyor
vizesi cikinca ucaga binecegi vakit bana haber gelecek o zaman buradaki kadina söyleyecegim ki cocuklarinin hatirina olsa tekrar birlesmesin adami kabul etmesin bilsinki benim hanim buraya gelince onun kocasiyla dost hayati yasamak icin geliyor......
-
Alıntı:
Ne diyeyim kusura bakmayın biraz güldüm ve mahçup.Benim en baştan beri aklımda olan sorulardı.Uyarınızla 8 sayfaya kadar kabaca okudum.En baştan beri takip ediyorum.Nerdeyse sabaha kadar o konu çözülmüş.Yani ben sayfa atlamışım ne yapim.Pardon.Şaka bir tarafa sizin evlilik konularında hep doğru tavsiyelerde bulunduğunuzu okudum şuana kadar pek hayırlı meseleler olmasa dahi.Benim yaptığım yorumlar Sayın Mutsuz moralli olsun diye.Kayba uğramasın diye.Atladığım yeri yarın okurum.Uyarı için teşekkürler.Manen yanındayız Mutsuz kardeşim,Sağlıcakla.
cok tesekkür ederim...bu günlerde morale cok ihtiyacim var...
sagolsun denizblk hanimefendide bana bu konuda cok yardimci oldu..ALLAH razi olsun....
-
Cevap: Karim beni aldatiyor delillerim yeterlimi?
Böylesi ahlaksız bir durumun ortaya çıkmasından sonra eşiniz daha fazla rezil olmamak için anlaşmalı boşanmaya yanaşabilir.
Ama önce delillerinizin yeterliliği konusunda avukatla görüşmelisiniz.[/QUOTE]
söyle bir 2.5 ay öncesine baktimda ben konuyu actiktan 1 saat sonra ilk mesaji siz yazmissiniz, son iki cümlenizi okuyorumda o zaman elimde gizli kamera kaydi yoktu ve o güne kadar topladigim deliller bile yeter daha fazla sabredemiyorum diye düsünüyordum
ama simdi görüyorumki iyiki dahada sabretmisim, düsünsenize videodan screenshot yapilmis fotolara bile kardesi fotomontaj diyor beni ölümle tehdit ediyor, anne babasi tamam zinayi kabul ediyoruz ama siz yinede davaya devam edin diyor kendi avukatlari birakalim kaybedecegiz dedigi halde.
hatta dahada fazla rezil olmak icin dava kendi ilcemizde görülsün diye itiraz ediyorlar sanki ilcemizdeki hakimi satin alacaklar acaba onumu düsünüyorlarki...
buradaki avukat hanim bile gecmis olsun, böyle bir esten ve aileden kurtulacaksiniz sevinin diyor...