selam dostlar
yabancı bi vatandas olsak mhp yi daha önce hic denenmemis veya hukumet kurmamis bi parti zannederdim.
fakat ne yazikki ulkemiz bugun bi bataklik icinde ise bunda en az diger partiler kadar mhp ninde sucu var.
ulkemizin bir suru ekonomisti burokratı dururken dervis denilen memuru dısardan bakan yapması ve rahsan hanımın soyledikleri konusunda sessiz kalmakla yetinmeyip bide koalisyon kurmasi ve bu hükümetin cumhuriyet tarihindeki hukumetlerin en kotulerinden biri olması ulke insanının milyarlarca lirasının calınmasına sebep olan bi parti olmasi mhp nin millet gozundeki degerini dusurmustur.
adı sık sık çete ve mafya ile anılan bi parti milletin gonlunu fethedemez.
mutlaka taraftarı olacaktır. benim fikrimce mhp omrunde goreceği en buyuk basarıyı %17 ile dsp koalisyonu zamanında gormüstür ve en iyi sartlarda alabilecegi oy oranı % 12 yi bulmaz.
beni sorarsanız ben oyumu ülkeye en iyi dönemi yasatmıs , dısarıdan hic emir ve para almadan isciye memura emekliye en yuksek zamları vermiş bugun sağcısından solcusuna herkesin kabul ettiği ve dunyanın kanını emen amerika ve israilin ve kuresel sermaye nin dusmani olan partiye oy vereceğim.
daha sonra devam edecegiz...