-
Cevap: YGS!!!
Sınava saatler kala:) Sakin olun panik yapmayın sınava girecek arkadaşlarım Neyse girecek herkese başarılar.Hukuk bekle beni ilk adımda ipi tutacam 2.ipi çekecem.)
-
öğrenci kulubüne üye olmak ıstıyorum ve gereklı bılgılerı maıl yoluyla gonderdım ne zaman onaylanır acaba??yada cok beklermıyım :)
-
Bir hafta içinde üyeliğiniz onaylanır.
-
Cevap: Re: Hukuk Fakültesi öğrencileri; Hukuki Net Öğrenci Klubü'ne bekliyoruz.
bu gruba nasıl katılabileceğimiz hakkında bilgi alabilme şansına sahip olabilir miyim acaba :)
-
Cevap: Hukuk Fakültesi öğrencileri; Hukuki Net Öğrenci Klubü'ne bekliyoruz
-
merhaba ben 31.08.2010 tarihinde bilgilerimi göndermiştim.Ne zaman onaylanır acaba?Bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Arkadaşlar, yeni öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Dersleri ihmal etmeyelim; dersleri ihmal etmeyelim derken de hayatı ihmal etmeyelim. =)
-
Başvurum için yakında Bilgi Edinme Yasası kapsamında müracaat düşünüyorum -:)
-
Merhaba ben yeni katılmış bir hukuk ööğrencisiyim.Klübe üye olmak için ne yapmam gerekli acaba?
-
İÜHF'ye bu yıl başlıyorum. Hukuk fakültesi kimlik kartımı alır almaz başvurumu göndereceğim. :)
-
bende kocaeli hukuktayım bakalım nasıl olacak bir an önce başlasada görsem nasıl bir şey üniversitede okumak
-
Merhaba, hukuk birinci sınıftayım ve şu an ilk defa ders seçiyorum. Uluslararası Hukuk'ta kendimi geliştirmek istiyorum ancak şu anki ingilizce bilgime çok da güvenemiyorum. (YGS-LYS nedeniyle 1 yıldır ingilizceden uzağım)
BASİC CONCEPTS OF LAW (İNGİLİZCE)(HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI I ) dersi için ne seviyede ingilizce yeterli olur. Benim seviyem pre intermediate ya da intermediate arasında bir yerde seyrediyor . Acil yardımlarınızı bekliyorum.
-
Ben Merhaba Başak Hanım;
Daha önce Av. Emrah Yavuzcan Beyfendiye mail olarak bilgilerimi yollamıştım ama onaylanmamıştı. Neden onaylanmamış olabilir acaba?
-
arkadaşlar merhaba ben 1.sınıf öğrencisiyim ve kafama takılan birkaç kavramı size sormak istiyorum;öncelikle medeni hukuktaki intifa ve sükna hakkının yetkileri bakımından kuvvetlendirilmiş nisbi haklardan farkı nedir?ikiside herkese karşı ileri sürülebilen mutlak haklar niteliğinde değil mi?örneğin kira sözleşmesi tapu kütüğüne şerh edildiğinde herkese karşı ileri sürülebilen bir hak oluyor ama sükna da böyle bir hak değil mi yani kira sözleşmesi ile doğrudan sükna hakkı kazanılmıyor mu da tapu kütüğüne şerh edilmesi gerekiyor?
ikinci olarakta hukuki olay ve hukuki fiil arasındaki farkı kavramış değilim her kitap farklı bir örnek veriyor:( mesela deprem hukuki bir olaydır hukuki bir sonuca bağlanabilirde bağlanamayabilirde ama bir kişinin başka bir şehre taşınmasi kişi iradesi ile gerçekleştiğinden ve hukuki bir sonuç doğurduğundan(ikametgah) hukuki fiil sayılması gerekmez mi? kemal oğuzmanın kitabında bu duruma hukuki olay denmiş nedeni nedir arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum herkese iyi çalışmalar :)
-
Sanırım sorun bende.hala öğrenci kulubüne kayıt olabilecegim bi link bulamadım
-
bende selçuk hukukluyum 1. sınıf
-
Mehaba ben öğrenci kulubüne girmek için gerekli işlemleri yaptım,yardım bölümünden talep ekledim.Peki kulube üyeliğim ne zaman teyit edilecek?
-
ben üyelik için uzun zaman önce başvurmama rağmen hala cevap alamadım bence artık siteyle moderatörler pek ilgilenmiyorlar
-
Alıntı:
Av.Başak Şahin rumuzlu üyeden alıntı
Her konuda birbirimize destek olmak,paylaşmak,tartışmak,keyifli vakit geçirmek için, bütün arkadaşları bekliyoruz.
Üyelik ile ilgiyi bilgiyi, ilgili forum bölümünden edinebilirsiniz.
Emrah bey ile size bilgilerimi mail olarak yolladım ancak hala bana bir cevap gelmedi. Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Saygılarımla.
-
başvurumu yaptım ancak halen kabul edilmedi. gereğinin yapılmasını aksi takdirde üyeliğimin reddinin gerekçesiyle birlikte tarafıma bildirilmesini arz ederim.
-
Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olarak katılmak isterim.
-
Merhaba, Yalova Hukuk 1. sınıf öğrencisiyim ben de kulübe katılmak istiyorum ama nereden olduğunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim :)
-
Birde ben üye olabilsem güzel olacak,yol gosterrmsnz
-
merhabalar öncelikle. ben gerekli bilgileri gönderdim. ancak hala öğrenci kulübüne kabulüm gerçekleşmedi. bunu nasıl hızlandırabilirim?
- - - Updated - - -
Alıntı:
Av.Başak Şahin rumuzlu üyeden alıntı
Her konuda birbirimize destek olmak,paylaşmak,tartışmak,keyifli vakit geçirmek için, bütün arkadaşları bekliyoruz.
Üyelik ile ilgiyi bilgiyi, ilgili forum bölümünden edinebilirsiniz.
ben de üye olmak istiyorum. lütfen yardımcı olurmusunuz?
-
merhaba,ben de İstanbul hukuk 2.sınıf öğrencisiyim.kulübe nasıl katılabilirim,göremedim de :)
-
http://yardim.hukuki.net bölümünden öğrenci kulübü başvurusu yapın, öğrenci kimliğinizi taratıp gönderin masraflar için de bir milyon dolar havale edin.
-
acaba nasıl üye olabirim??
-
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı. hukukta metod ve problem çözme dersinden bir soru. ''yargıtay ceza genel kuruluna beraat-ibra sözcüğüne karşı aldanma'' bu ifade hangi kelime kavram ilişkisine girer? cevaplarsanız yorumlarınızı aktarırsanız sevinirim.
-
merhabalar öncelikle. ben gerekli bilgileri gönderdim. ancak hala öğrenci kulübüne kabulüm gerçekleşmedi. bunu nasıl hızlandırabilirim?
-
Öğrenci kulübüne üyelik için Av.Başak Şahin'in mail adresine istenilen şartları göndermiştim.Aylardır cevap alamadım.Bunun üzerine yardım adresinden sorunumu ilettim ancak ID numarasını unuttuğum ve bir türlü geri alamadığım için oradan da bir kontrol sağlayamadım.Bugün üyelik işlemlerini incelerken,yine yardım linkinden üyelik sağlandığını gördüm ve yine bugün belgeleri tekrar http://yardim.hukuki.net adresine gönderdim.Artık bu sorunumu değerlendirmenizi bekliyor, ''Bilgileri teyit edilen üyemizin kullanıcı adı, Adı Soyadı olarak değiştirilecek ve ilan edilecektir.''derken de ilanın nasıl olacağı e-posta adresime mi sitede ki üyelik adresime mi mesaj geleceği,nasıl bir usul izleneceğini sorarak iyi çalışmalar diliyorum..
-
Konu da kulüp de ölmüş bana kalırsa, mesajın son atıldığı tarihe bakıldığında görülebiliyor zaten.
-
Beni de alın bari kazandık sıralama olarak tercih sonuçlarını bekliyoruz :)
-
Merhaba, ben başvurdum fakat hala geri dönüş alamadım yardımcı olur musunuz rica etsem