Cevap: 243/1,158/1.f,53/1-2 Maddeleri Gereğince Yargılanacağım!
kardeşim son demek istediğim 158/1-g demişler bana miktar 290 idi ben karşı tarafa 350 tl olarak iade ettim .bunu hakimede soyledim nevi değişti agır cezaya gönderiyorum dedi bende göndermeyiniz aranızda problemi hallettik. ifadesini alın dedim kale almadı. bakalım sende sonuçlanınca sonucunu yaz yada face mail adresin varsa bana gönder görüşelim senle. iyi günler diler kurtulmanı diliyorum.
Alıntı:
edo333 rumuzlu üyeden alıntı
kardeşim son demek istediğim 158/1-g demişler bana miktar 290 idi ben karşı tarafa 350 tl olarak iade ettim .bunu hakimede soyledim nevi değişti agır cezaya gönderiyorum dedi bende göndermeyiniz aranızda problemi hallettik. ifadesini alın dedim kale almadı. bakalım sende sonuçlanınca sonucunu yaz yada face mail adresin varsa bana gönder görüşelim senle. iyi günler diler kurtulmanı diliyorum.
Ne değiştisi ya istese dosyayı göndermez pf. Çok saçma.. Allah sabır versin. Bir çok avukata, bilişim hukuklarına sordum soruma soruyla cevap verdiler; "Böyle bir dava nasıl açıldı ya?" Sen de benim gibisin, Allah kurtarsın.
Alıntı:
QqnLc4N rumuzlu üyeden alıntı
Davada "Sebepsiz Zenginleşme" diye bir şey yazmıyor. Sadece birileri Müştekinin mail hesaplarını çalarak müştekinin müşterilerinden para talep etmiş. Müştekinin ifadesinde böyle yazıyor. Benim bankama bir miktar para geliyor. Ben bunu çekip borcum olan A ve B kişiye gönderiyorum. Daha sonra yanlışlık olduğunu anlayıp parayı A kişiden geri isteyip mağdur müştekinin müşterisine parasını iade ediyorum. Müşteki de mail hesaplarının benim çaldığımı sanarak dava açıyor. E kişi A kişiye sistemi verdiğini iddaa ediyormuş ancak A kişinin sistemde hiç bir giriş çıkışı bulunmuyormuş. Giren çıkan bir tek F olarak gözüküyor. İddianamede de var bu. Durum budur.
Koskoca sayfayı okudum hiç bir şey anladım şu iki satırda da her şeyi anladım :)
sonuç ne oldu şimdi yazarsan seviniriz
Temel Dosya Bilgileri
MahkemeAnkara 10. Ağır Ceza MahkemesiDosya Yıl/No2013/1Dosya TürüCeza Dava DosyasıAçılış Tarihi02/01/2013Dosya DurumuNihayi Karar KaydedildiDava TürüBilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık
Duruşma Listesi
Duruşma Günü Saati İşlem Sonuç
15/03/2013 10:05 Duruşma Günü Verildi
Taraflar
Adı Soyadı / Kurum Adı Taraf Rolü Vekilleri
avukat RIDVAN BARIŞ ÇİMENOĞLU
beraat ettim merak eden arkadaşlara yukarıdaki avukatımdan detaylı bilgiyi alabilirler
Alıntı:
edo333 rumuzlu üyeden alıntı
Temel Dosya Bilgileri
MahkemeAnkara 10. Ağır Ceza MahkemesiDosya Yıl/No2013/1Dosya TürüCeza Dava DosyasıAçılış Tarihi02/01/2013Dosya DurumuNihayi Karar KaydedildiDava TürüBilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık
Duruşma Listesi
Duruşma Günü Saati İşlem Sonuç
15/03/2013 10:05 Duruşma Günü Verildi
Taraflar
Adı Soyadı / Kurum Adı Taraf Rolü Vekilleri
avukat RIDVAN BARIŞ ÇİMENOĞLU
beraat ettim merak eden arkadaşlara yukarıdaki avukatımdan detaylı bilgiyi alabilirler
Büyük geçmiş olsun darısı benim başıma, 1-2 saat sonra 3. duruşmam var. Bakalım neler olacak... Yalnız beyler davada yeni bir olay var. C kişi (Paramı Geri Ver Diyen Kişi) davada ifadesi alınacaktı sanırım alındı ve davada MÜŞTEKİ olarak gözüküyor. Benim dava iyice büyüdü. Duruşmada açıcam ağzımı yumucam gözümü yeter artık.
3. Duruşma yapıldı. Sistemi hacklenen ve parası istenilen kişilerin ifadesi alınmamış. İfadeleri alınacak. Hakim bilirkişiye yollayabileceğini de söyledi. Yine ertelendi!
- - - Updated - - -
3. Duruşma yapıldı. Sistemi hacklenen ve parası istenilen kişilerin ifadesi alınmamış. İfadeleri alınacak. Hakim bilirkişiye yollayabileceğini de söyledi. Yine ertelendi!
ismini bilmiyorum ama kardeş avukat tutman çok etkili barış beyin internet sitesinden telefonundan ara bi ulaş edizin davasına benzer dava dersen yardımcı olur paragözde deildir.
Forumda avukat tavsiye etmek caiz değildir dosya bilgilerinizi vermek de öyle. Hiç bir avukat paragöz değildir her hizmetin bir bedeli vardır bunu hizmetin ehli ve onu talep eden belirler anlaşamazlarsa binlerce hizmet erbabından bir başkası tercih edilebilir. Umarım kendisini tavsiye ettiğiniz meslektaşımızın rızası vardır buna...
Tanıdık avukat vardı onu tutmuştuk ama bilişim avukatı değil. Dava büyüdü de büyüdü. Bilirkişiye gitse araştırsınlar da beraatımı verseler keşke..