Vallahi billahi oluşturmuyor yemin ediyorum bak ekmek mushaf çarpsın iki gözüm önüme aksın gençliğimden hayır görmiyim daha ne diyim nasıl inandırıyım bilmiyorum inan bak gerçekten.
Printable View
Vallahi billahi oluşturmuyor yemin ediyorum bak ekmek mushaf çarpsın iki gözüm önüme aksın gençliğimden hayır görmiyim daha ne diyim nasıl inandırıyım bilmiyorum inan bak gerçekten.
kafamın rahat etmesi için tavzih kararı verdim.Yalnız bu türden dilekçeyi nereden bulabileceğimi bilmiyorum.Arzuhalciler bilebilir mi böyle bir dilekçenin nasıl yazılacağını?
- - - Updated - - -
kafamın rahat etmesi için tavzih kararı verdim.Yalnız bu türden dilekçeyi nereden bulabileceğimi bilmiyorum.Arzuhalciler bilebilir mi böyle bir dilekçenin nasıl yazılacağını?
Tavzih kararını verdiyseniz neden arzuhalci arıyorsunuz, katip arıyor olmayasınız?
üstadım yanlış biliyorsam düzeltin tavzih kararı için bir dilekçe ile mahkemeye başvurulması gerekmiyor mu ?
Yok mu bu tavzih dilekçesi hakkinda yardimci olabilecek
dilekçe konusunda yardımcı olacak birisi yok mu
Bir tavzih dilekçesi örneği bu linkte var. http://www.hukukokulu.com/forum/dile...zih-dilekcesi/ Galiba böyle bir dilekçe kafidir.