Cevap: 2. celsem görüldü :(ı
Alıntı:
Bulamadım35 rumuzlu üyeden alıntı
Boşanma davamda 2. celsem dün görüldü.Benim şahitlerim dinlendi.Karşı tarafın sadece avukatı gelmişti.Benim şahitlerim dinlenirken karşı tarafın avukatının alaycı alaycı gülümsemesi ve dinledikten sonrada bunlar tamamen duyuma bağlı demesi sinirimi bozdu :( Tabiki duyuma bağlı olucak farklı illerde yaşandı olaylar.İddialarımı ispatlamam hakikaten zor olucak :( Bağlanan tedbir nafakasının kaldırılmasını ve yeni bir savunma dilekçesi yazacaklarını söylediler.Birde elinde ses kayıtlarını olduğunu iddia etmişlerdi.Hakim 3. celseye kadar ses kayıdını sunun dedi.Avukatımda ses kayıdının kopyasını ve tedbir nafakasının devamını istedi.Hakim bana söz hakkı vermedi artı yorumda yapmadı sadece davayı 31 mayısa erteledi.Karşı tarafın şahitleride eşimin bulunduğu ilde yani muğlada dinlenicek yazılı beyanları buraya gelecekmiş.Çok uzarmı merak ediyorum.Kaç celse daha sürer acaba...
Davanın bu şekilde devam edecek olması,bu süreci yaşar iken ileride önüme çıkabilir düşüncesi o an aklınıza gelmemesinden kaynaklanacak.
Davanızın adaletli olarak son bulması her üyenin ve yazdıklarınızı takip edenlerin temennisidir.Olur da olumsuz karar çıkar ise sizde bir tecrübe olarak kalıp,bu sitede yanlış yaptığınız noktaları bu tür sıkıntıya düşüp burada konu açanlara yol gösterici yorumlar yaparak faydalandırırsınız.
En önemlisi size insan muamelesi yapmayan kişiden şimdilik kurtulmuşsunuz,mahkemeler bittiği zaman resmi olarak ta kurtulacaksınız.
Geçenlerde bakanlığa meil attım kadına şiddet ile alakalı.Hala cevap bekliyorum.:)
Bakanlığa yazdığım yazınız bir bölünü aktarayım. Ülkemizde kadınlara şiddet olayları olmakta.Aldatma yani zinada olmakta.Boşanmış çiftlerin neden boşandıkları bakanlıkta toplansın.Yani bir eş eşini darp edip şiddet uygulamış ise veya zina yaptı ise bakanlık sistem kursun boşanmış kişilerin bilgileri,sonradan bu kişi evlenmeye yeltendiği zaman evlenilecek kişinin kendisi,anne,baba,kardeş tarafından görülebilmesi için bir sistem uygulanmasını tavsiye ve talep ettim.
Örnek olarak mesela bankalara takanağı olanların sistemden hemen görülmesi,kredi veya kart verilmemesi,bu insanlar mimleniyor da şiddet ve zina yapan kişiler neden mimlenmesin.Para eşten daha mı önemli,bunlara benzer yazı yazdım.
Bu konuda sayısı azımsanmayacak mağdurlar var.Bu kişiler devletin ilgili bakanlığına internet yolu ile veya değişik yollardan bu şekilde istekte bulunmaları gerekmez mi.? Bence iyi olur.
Cevap gelmedi bende bir kaç kez daha gönderirim.Yazanın bir yüzü kara,cevap vermeyenin 2.:).
Sayın üyeler ses veya görüntü kaydında önemli olan nerede ve nasıl yapıldığı detayı, karşı tarafın rızası ile yapılan her türlü kaydın kullanılabileceğini biliyorum ancak bilgisi dahilinde olmayan kayıtlarında nerede yapıldığı önemli diye düşünüyorum , ortak konutta yapılan her türlü kaydın yasal olduğu ile ilgili Abdullah Yaman beyin açıklamaları var diye biliyorum ama ortak konut dışında karşı tarafın bilgisi dışında yapılan kayıtla ilgili son durum nedir hukukçu üyeler cevap verirse çok iyi olur.
Saygılarımla.
Alıntı:
scorpion35 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın üyeler ses veya görüntü kaydında önemli olan nerede ve nasıl yapıldığı detayı, karşı tarafın rızası ile yapılan her türlü kaydın kullanılabileceğini biliyorum ancak bilgisi dahilinde olmayan kayıtlarında nerede yapıldığı önemli diye düşünüyorum , ortak konutta yapılan her türlü kaydın yasal olduğu ile ilgili Abdullah Yaman beyin açıklamaları var diye biliyorum ama ortak konut dışında karşı tarafın bilgisi dışında yapılan kayıtla ilgili son durum nedir hukukçu üyeler cevap verirse çok iyi olur.
Saygılarımla.
Bilgileriniz ışığında yol gösterdiğiniz için sonsuz tşk...Eşim benim haberim yokken almış ses kayıdımı...Fakat içeriğinde ne var bilemiyorum.31 mayısa kadar hakim eşimin avukatına ses kayıdı cd sini sunun dedi.Demekki kabul etti diye düşünüyorum.Ama herşey planlı yapılmış olmuyormu bu durumda? Artı yeniden cevap dilekçesi yazmakta ne demek onu anlamış değilim..Galiba farklı iddialar sunucaklar.İnanın daha şimdiden yoruldum.Dilerim mayıs 31 de son duruşma olur ve daha fazla uzamaz...Sizede sonsuz tşk..
Alıntı:
carsambalıfaruk rumuzlu üyeden alıntı
Davanın bu şekilde devam edecek olması,bu süreci yaşar iken ileride önüme çıkabilir düşüncesi o an aklınıza gelmemesinden kaynaklanacak.
Davanızın adaletli olarak son bulması her üyenin ve yazdıklarınızı takip edenlerin temennisidir.Olur da olumsuz karar çıkar ise sizde bir tecrübe olarak kalıp,bu sitede yanlış yaptığınız noktaları bu tür sıkıntıya düşüp burada konu açanlara yol gösterici yorumlar yaparak faydalandırırsınız.
En önemlisi size insan muamelesi yapmayan kişiden şimdilik kurtulmuşsunuz,mahkemeler bittiği zaman resmi olarak ta kurtulacaksınız.
Geçenlerde bakanlığa meil attım kadına şiddet ile alakalı.Hala cevap bekliyorum.:)
Bakanlığa yazdığım yazınız bir bölünü aktarayım. Ülkemizde kadınlara şiddet olayları olmakta.Aldatma yani zinada olmakta.Boşanmış çiftlerin neden boşandıkları bakanlıkta toplansın.Yani bir eş eşini darp edip şiddet uygulamış ise veya zina yaptı ise bakanlık sistem kursun boşanmış kişilerin bilgileri,sonradan bu kişi evlenmeye yeltendiği zaman evlenilecek kişinin kendisi,anne,baba,kardeş tarafından görülebilmesi için bir sistem uygulanmasını tavsiye ve talep ettim.
Örnek olarak mesela bankalara takanağı olanların sistemden hemen görülmesi,kredi veya kart verilmemesi,bu insanlar mimleniyor da şiddet ve zina yapan kişiler neden mimlenmesin.Para eşten daha mı önemli,bunlara benzer yazı yazdım.
Bu konuda sayısı azımsanmayacak mağdurlar var.Bu kişiler devletin ilgili bakanlığına internet yolu ile veya değişik yollardan bu şekilde istekte bulunmaları gerekmez mi.? Bence iyi olur.
Cevap gelmedi bende bir kaç kez daha gönderirim.Yazanın bir yüzü kara,cevap vermeyenin 2.:).
Siz yazın bakalım nereye kadar cevap vermeyecekler :) Hata bizde aslında bayanlarda yanii..Şiddeti, ihaneti affediyoruz aman yuvam bozulmasın, aman dul kalmayayım..Aslında yanlış bunu geç te olsa idrak ettim.Şimdiki aklım olsa ilk ihanetinde terkederdim.Ve davayı açardım.10 ayda yıprattı beni dilerim adalet yerini bulur ve oda ettiğini bulur.Zamanında terketmediğim ve polisi aramadığım için şimdi şiddetini ihanetini ispatlamak için paralanıyorum.Allahım yar ve yardımcımız olsun..Sizede sonsuz tşkkkk...
Cevap: Boşanma Davam ve Eşimin Mahkemeye Sunduğu Ses Kayıdı
Alıntı:
Bulamadım35 rumuzlu üyeden alıntı
Tespitleriniz çok güzel.Çok güzel analiz yapmışsınız tşk ederim.Evet eşim eskiyi unutamadı ve beni sevemedi.Bendede hatalar çok haksınız.Herşeye göz yumdum.Kişiliğimden, karakterimden ödün verdim.Ailem şuanda bana çok destek sağolsunlar.Kpss hazırlanıyorum.Ve inş başarıcam.Geçmişi unutmak istiyorum ama unutacağımıda sanmıyorum...Kötü bir tecrübe yaşadım ama ders çıkardım kendime.Bir daha evlenirsem kiii evlilik bana çok uzak artık daha dikkatli olacağım.Şuan tek isteğim boşanmanın biran önce gerçekleşmesi.Allahım yardımcımız olsun...
Amin.
Boşanan herkezin ilk cümlesi budur. Düzelirsiniz meraklanmayın hatta eskisinden daha sağlam yere basrsınız. Yeterki artık tercihlerinizde göz önğüne aldığınız kısaslarınızı bir daha gözden geçirin. Aradığınız insanı gerçekten arıyormusunuz diye.
Cevap: Boşanma Davam ve Eşimin Mahkemeye Sunduğu Ses Kayıdı