Hukuki bilgiden önce biraz teknik bilgi..:)
http://www.uzmantv.com/kadinlar-cins...ay-orgazm-olur
Printable View
Hukuki bilgiden önce biraz teknik bilgi..:)
http://www.uzmantv.com/kadinlar-cins...ay-orgazm-olur
Herkese ilgisi için teşekkür ederim. scorpion35, sizeanlayışınız ve yaklaşımınız için ayrıca teşekkür etmek istedim. Evlilik dediğimiz kuruma nasıl baktığınızın da burda önemli bir belirleyici durum olduğunu düşünüyorum. eşlerin zaten bir cinsel hayatı halihazırda cinselliği birlikte yaşadığı aşikar, bazı görüşler eşlerin kendi kendilerini (masturbasyon yoluyla) doğal gördüğü görüşünü desteklemediğimi belirtmek isterim.
Neticede masturbasyon denilen eylem, kişinin hayal gücüne dayanarak yaptığı bir fiildir. Eğer eşim yanımdaysa ve onunla birlikte olmaktan keyif alıyorsam buna neden gerek duyayım. Eğer ki ondan rahatsızlığın, onda beğenmediğin fiziksel özellikleri veya onda yetersizlik hissediyorsan, evet kendi kendini tatmin et, tabi bu seni mutluedecekse ve içine sindirebileceksen. iki kişinin cinsel birliktelik esnasında birbirlerini uyarmasından bahsetmiyorum burda. Bundan rahatsız olmayacak varsa, buna da saygı duymaktan başka birşey yapılamaz. Daha nekadar açık olabilirim bilemiyorum.
Siz eşinizin kendi hayal dünyasında neler döndüğünü bilmeden kendini tatmin etmesinden rahatsız olmuyorsanız bu sizin tercihinizdir. Ancak, benim için bu ha zihninde başka bir erkek/bayan ha fiziken başka bir erkek/bayanla birlikte olmasından farklı bir durum değil. neticede aldatmak sadece bedenen gerçeklemiyor. Bu konu çok daha çeşitlendirilebilir, daha da farklı örnekler verilebilir.
Saygılar,
Örnek verdiğim videolarda kadın erkek cinselliğinin ayrı olduğu ve pek çok kadının masturbasyondan daha çok
zevk aldığı söyleniyor...
kadın kocasını seviyor olabilir ama bazı teknik nedenlerden dolayı zevk almıyordur ve orgazm denen noktaya gelemiyordur...
sorun teknik ise çözümüde vardır.. bu arada;
bir kadın masturbasyon yapabilir ve bunu yaparken kocasını hayal edebilir..kimbilir...
ama sizin ilk mesajınızdan anladığım kadarı ile evliliğiniz zaten sorunluymuş...
"......Bizim sorunlu bir evlilik yaşadağımıza......."
Üzgünüm ama bana da bahane arıyorsunuz gibi geldi. Sizce sorun olduğunu düşündüğünüz birşeyi eşiniz ile konuşmaktansa kaçmak için yol arıyorsunuz. Eksiklikler varsa tamamlamak elinizde. Unutmayın aileyi yönlendirme görevi artık ortak. Buna fikir birlikteliği deniliyor. Bu birliktelik için emek harcadınız mı? Aynı cinsten olmamıza rağmen size destek olmayacağım. Evlilik çocuk oyuncağı değil.