Trencilik oynamak değildir evlilik, insan neslinin düzgün ve sağlıklı bir şekilde devamı amaçlanır. Evlilik sırf cinsi münasebetten ibaret değildir.
Printable View
Hak olup olmadığı veya mevcut yasaların kabul edip etmediği konusunun dışında bugün ülkemizde her türlü evlilik yaşanıyor..
kadın ve erkek,erkek erkeğe, kadın kadına ve grup halinde...
özellikle son grup çok ilginç..
mesela 2 erkek 1 kadın olursa garip karşılanıyor...sayıca sanırım az...varsa da ortalıkta gözükmüyorlardır..:DD
diğer durumda 1 erkek 2-3 kadın durumu..işte bu durum ilginç...epeyde yaygın olduğu söyleniyor..
Konu ilginç geldi bana. Ben; bazı sorunlarım hakkında danışmak için, aynı durumu ya da benzerini yaşayanların sorunlarını ya da yorumlarını okumak için giriyorum siteye. Yurdumuzda herşeyin konuşulabilir olması güzel. Çok evliliğin yasal olması gerektiğini düşünenler var (tabii 1 erkeğin 4 kadını alması durumu),bu durumkabul edilirse kadınların da 4 erkek isteme hakkı olması gerektiğini düşünenler var. Burda da artık poligamiyi de aşmış bir durum için fikir almak isteyen biri var. Kazayla biri biri 'olabilir mümkündür'dese, medeni kanun, miras hukuku vs hakkında neler yapılabileceğini soracak sanırım. Birini boşasam, ikisi kalsa hakları nedir vs.
Bu forumdaki beni ilgilendiren konuları okumaktan sıkıldığımda ekşisözlük. incisözlük vs dolaşıp duruyorum. Böyle birkaç başlık açılsa gerek kalmayacak sanırım.Bir kişiyle bir kere evlendim sorunsuz boşanabilmek için ne yapabilirim diye bakarken birkaç kişi ile evlenmenin insan hakkı olup olmadığını sorgulayan biri.. İnsandır tabii ne yapsa haklıdır?