Tebliğden itibaren 30 gün.
Printable View
Tebliğden itibaren 30 gün.
tesekkür ederim sayın çobanoğlu.
iyi günler sayın çobanoğlu su sıralar yasalaşması beklenen 3. yargı reformu var düzenleme ile danıstaya gitmesine gerek duyulmayan 2 milyon dosyanın olduğu belirtiliyor.benimde dosyam ısrar kararı almıştı acaba bu düzenleme ile dava dairelerine temyiz edilmemesi söz konusu olabilir mi ?
Direnme kararı temyiz edilirse, bunun Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'nda görüşülerek kesin karara bağlanmasından başka çare yok maalesef. Yeni Yargı Reformu paketinde idari dava dairelerinde bekleyen dosyaların iki yılda bitirilmesi hedefleniyor ve bu değişiklik ile Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, 3 yıllık geçici bir süre için sürekli çalışabilecek şekilde yeniden düzenleniyor. Düzenlemeyle İdari Dava Daireleri’nde bekleyen 6 bin temyiz dosyasının iki yıl içinde karara bağlanması hedefleniyor.
ısrar kararım temyiz edildi ve dava dairelerine gitti.bu itiraz sonuclanasıya kadar ben okuldan mezun olacağım ve polis memuru olacağım.benim ilişiğimin kesilme sebebi pmyo giriş yönetmeliğinde bulunan kovuşturma ve soruşturma bulunmaması ile ilgili madde.polis memuru olduğumda dava daireleri kurulu benim aleyhime karar verse beni yine meslekten ihraç edebilirler mi?mezun olduğumda pmyo yönetmeliği ile ilgim olmayacak memur olmuş olacağım.kararın uygulanamaması gibi bir durum ortaya cıkar mı acaba ?
Davanızla ilgili İDDK'nın kararı kesin karar olacaktır. İDDK aleyhinize karar verirse, tüm kazanımlarınızı kaybedersiniz maalesef. Mezun olup maaş almışsanız, o maaşları bile yasal faiziyle sizden tazmin ederler maalesef. Davalı idarenin temyiz dilekçesine karşı kendinizi çok iyi savunmanız gerekmektedir. Bir avukattan hukuki yardım alırsanız size faydası olabilir. Umarım İDDK davalı idarenin temyiz müracaatını reddeder. Yoksa sizin için kötü maalesef.
Bende aynı durumdan dolayı sıkıntı yaşıyorum 1.sınıfın 2.döneminde 2012 şubat ayında okuldan ilişiğimi kestiler.
Mahkemeler yasa ve içtihatlara göre karar vermiyormu. polis okulu yönetmeliine göre mahkemesi olan birini resmen suçlu ilan ediyorlar ve okuldan atıyorlarç
polis okulunun çıkardığı bir yönetmelikle hiç suçum olmadığı halde okuldan atıldım ve atıldıktan sonrada beraat ettim arkadaş gibi.
Nasıl davası devam eden birini suçlu gibi gösterip okulandan atabiliyorlar ve bizi cok kötü durumlara sokuyorlar anlamış değilim.
benimde davam idari mahkemesinde yürütme durdurma kararı çıkmadı ve bölge idare mahkemesine başvurduk beklıyoruz.
Elinizde daha önce bu durumları yaşayıp ve okula dönüp okulu bitirenlere ait emsal kararlar varmı acaba mahkemeye sunacağımız?
İyi günler Resul Bey . Pmyo davanız sonuçlandı mı acaba ? Ben de bu yıl Pmyo dan çıkarıldım ve emsal karar gerekli. Yardımcı olursanız sevinirim.
- - - Updated - - -
İyi günler Resul Bey . Pmyo davanız sonuçlandı mı acaba ? Ben de bu yıl Pmyo dan çıkarıldım ve emsal karar gerekli. Yardımcı olursanız sevinirim.
furkan bende bu yıl çıkarıldım emsal karar var mı elinde?
dosyanızda bir gelşme var mı...