Sn. okyanus 22 Engin Bey'in söylediği kesin çözüm yolu. Keşke yapabilseniz. Haczi kabil mallarınız olmadığı müddetçe sorun yok.
Printable View
Sn. okyanus 22 Engin Bey'in söylediği kesin çözüm yolu. Keşke yapabilseniz. Haczi kabil mallarınız olmadığı müddetçe sorun yok.
Sayın Mehmet AYDIN hocam
İlginize teşekkür ederim ilk olarak...
Benim menkul,gayrımenkul hacze değer hiç bir mal varlığım yok..
Engin Bey'in söyledikleri evet kesin çözüm ama ben bu boşanma prokolüne ve bu meblağa imza attım.prokolde ödemeyi taahüt eder ibaresi var.benim sıkıntı burda...Taahhüt yerine geçiyorsa, benim işten çıkmam
nedeni ile de icra kesintisi de durmuş oldu.Sorun bu.
Engin Bey sanırım yanlış anladı, borcu sekteye uğratma gibi bi sıkıntım olmadı,üç kağıt işe zaten girmem.Hapis olur mu, ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım ve neler yapmam gerek bu konuda demek istemiştim...
Teşekkürler..
Yok yanlış anlamadım başkaları yanlış anlamasın diye hem benim hem sitemizin prensiplerini yazdım forumu sadece yazanlar okumuyor o yüzden asıl siz yanlış anlamayın.
Rahat olun. Sizin yaptığınız taahhüt tazyik hapsini gerektiren ödeme taahhüdü değil....İhlal halinde ceza sorumluluğunuz yok.
Yok anlamam Engin Bey.Saygılarımla Teşekkür ederim alakanıza...
Sayın Mehmet Aydın Hocam...İnanın biraz olsun gerginliğim gitti.Peki neler olur bu süreçte.İşe girdiğimde yeni iş ve maaştan kesinti devam eder diyorsunuz sanırım...
Ya da ben size bedeli mukabilinde nasıl ulaşabilirim...teşekkürler..
Sitede avukat aramak edinmek yassssssssssssssssssssssssakkkkk
Mehmet hocama bu arada selamlar saygılar özlettiniz kendinizi hocam.
Engin Bey Özür dilerim:)
Saygılar...
Engin Bey Twitterden de yasak var mı? Bi Twitter adresiniz var da ondan sordum...
Sayın okyanus internet yolu ile avukat edinmeyi kesinlikle önermem.