Cevap: eş cinselllerin evliliği
Sn.raif bostan;
sevmedim sizi, yada sizin deyimizle sizi sevmeme özgürlüğü kullanmak istedim. Dilediğimi sevip dilediğimi sevmeme hakkımı kullandım.
Sizinle tartışmaya çalışmanın bir anlamı da yok, şu açtığınız saçma sapan konunun uzayıp gitmesine neden olacağından.
Bu sebeple sizi sitemizin giriş kapısına kadar uğurlama özgürlüğümü de kullanıyorum.
Hayırlı yolculuklar.!!!
Cevap: Eş cinselllerin evliliği
Kişinin adını facede aratın beğendiği sayfalara bakın ne olduğunu anlarsınız.
hukuk sitesinde açılan başlıga bakın yav cidden şaşılcak iş gitgide degişik bir millet oluyoruz şaka gibi...
bunu konuşcagınız bir ton site var burası hiç yeri degil bence...
neyse hayırlısı
Özgürlüğün bir sınırı vardır.Sınırsız özgürlük olamaz....
Eşcinsel duygulara sahip insanlara saygı duymak gerekse de sizin fikirleriniz bu duyguyu yaşayanlar içinde tehlikeli...
Kendi doğrularınız garip,kusura bakmayın da hani çevremde bu duyguya sahip arkadaşlarım da olmasına rağmen ensest ilişki hakkındaki yazdıkalarınız çok kötü.Farklı tabirler kullanmak istemiyorum ama hukuk yorumcuları gerekli cevapları size iletmiş.Evliliği bile yeni hazmeden bir dünya birde ensest ilişki çıkmış.
Arkadaş bir kere olumlu konu açmadı maalesef.Psikolojik sorunlarına Hukuk sitesinde cevap aradı.Sonunda 4B li oldu.Kendi düşüncelerini anladıkta hakarete varan özellikle Engin beye,onu anlamadık.Konu kilitlense veya yok edilse daha iyi olur.