ben size sorayım ne olur.
Printable View
ben size sorayım ne olur.
evet arkadaşlar bu yasağın niçin koyulduğunu bilen varmı hukukçular neyin hukukçususunuz hadi cevap verin.
sanırım gizlilik yani çıplaklığın ve alenen cinsel ilşkinin olmaması yani gizlilik şehveti artırıyor çünkü gizli olunca merak yada keşfetme zevk meydana getiriyor ama tabiki afrikanın ormanlarında yaşayanlar yada amazonlarda yaşayanlar çıplak olmalarına rağmen yine üreyebildiler bu durum üremek için bir tehlike oluşturuyormu okadarını bilemeyeceğim aramızda cinsel anlamda uzaman olan birisi varsa bunu açıklar sanırım.
çıplaklıkta bir haktır neden çünkü insanın hayatını başkalarının hakkını yemeden istediği gibi yaşama hakkı vardır bu bağlamda istediği elbiseyi giyer buda çok açık elbise olabilir ve hatta elbise giymeme hakkı bile vardır çünkü kendi hayatını istediği gibi yaşama hakkı vardır bu bağlamda onun elbisesine karışamayız.
çıplak gezmenin yada alenen cinsel ilişkinin tek nedeni olabilir buda cinsel isteği ortadan kaldırmasıdır çünkü herkesin gözü önünde olan bişiy sıradan ve bilinen bişiy olur bilenmezlik ve merak edilen ortada bişiy kalmayacağı için artık kimse istek duymayacaktır ama burada amazonlarda yaşayan yerliler çıplakken üreyebilmişlerdir buda çıplaklığın üremeye engel olmadığını göstermektedir acaba bu yasayı koyanlar ne gibi zarar gördülerki bu yasağı koydular işte merakettiğim şey bu.
Kapıdan kovulup camdan dalarsın,camdan atılıp bacadan dalarsın.Rize yi sağ köşede okuyunca Rizeliler anormalleşmeyemi başladı derken aynı kişi olduğun aklıma geldi.Yanlış hatırlamıyorsam bilimsel araştırma vardı çıplaklık ile alakalı insanlarda tiksinti oluşturacağı ile alakalı.Sen herhalde düşünce aşamasındasın,Gülmekten zor yazıyorum ama sen çıplak gezersen bayanlar bakmaz,erkeklerde herhalde arka tarafa odaklanır.Sonra başkaları benim hakkım deyip te yanlış hak peşinde koşmasın.Yorum için özür dilerim duyarlı üyelerden.
yasalara göre dışarda giyilecek elbisenin sınırları nedir ve bu sınırlar neden verilmiştir hukukçular ve arkadaşlar cevaplarsa sevineceğim.
Senin yada senin düşüncende olan birinin kıçını görmek zorunda mı millet,yada kıç görmemek için kıçı açıklardan gözümüzü mü kaçıracaz yada gözümüzü mü yumacağız.Sen bu kıçı açıklığa ve ekstra saçma konulara takmışsın,bu bazılarının hoşuna gidebilir bayanların değil emin ol......20 Sene önce okul yıllarında bir laf vardı medeni olmak açmak ise bedeni,desenize hayvanlar bizden daha medeni,Sen bu aşamayı da aşmışsın.
farukçum medeni olmak insanın başkalarının hakkını yemeden kendi hayatını istediği gibi yaşamasına saygı duymaktır işte bu yüzden kimse kimsenin elbisesine karışamaz dostum karışan medenilikten çıkar.evet arkadaşlar yukardaki sorumu cevaplarsanız sevineceğim.
Belki onlar bizimkini görmek istiyorlar :) Göze yasak yok ama elbiseye neden var konu bu galiba. Kılık kıyafet kanunu var yönetmelikler var biraz baktım ama keskin ölçüler görmedim biraz toplum yapısına bağlı bu göğüs dekoltesine kimse bir şey demez ama avret yerlerine dekolte bırakılsa buna müdahele edilir tabi, ya da şortla donla dolaşanlara müdahele edilir.
Burada bir anımı hatırladım lise çağlarındaydım memleket 30 derecenin üstünde sıcak bir yaz ayı idi balkonda erkek kardeşler pijama ve atlet oturuyorduk karşı binanın balkonunda bir amca bize işaret yaptı aşağı inin dedi biz "Allaaah kavga var" dedik hep beraber indik aşağı amca bize "yavrum aileler var balkonda böyle durmayın ayıp" dedi biz de şaşırdık tabi halimiz normal diye düşündük üstelik sokakta değil evdeydik ama balkonda olunca tabi insanlar rahatsız olabiliyor diye düşünüp durumu düzelttik balkona çıktığımızda kısa kol tişört giymeye başladık. "Sanane ulan sen mahallenin bilmem nesi misin" demek kolaydı elbette bi arabada dayak atardık ama olmaz saygı ve hoş görü ile yaşanır toplumda...