Cevap: Hırsızlık _ Almanya
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Ben de Almanya'da yaşadım ve halen sık sık gidip gelirim ancak kanunlarını Türk kanunları kadar iyi bilmiyorum. Bununla birlikte bahsettiğiniz olay oldukça sıradan. Bu nedenle daha önce benzer bir suçunuz da olmadığına göre ciddi bir yaptırımı olacağını hiç sanmıyorum.
Ayrıca bu olayın İsviçre'deki yaşamınızı da etkileyeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki İsviçre bağlantısız bir ülke. Geçmiş olsun.
Insallah, artik bekleyip gorecegiz. Kapidan polisle gelip falan almazlar heralde. Cok rezil bir durum olur:// tesekkurler.
Alıntı:
Gul4056 rumuzlu üyeden alıntı
Insallah, artik bekleyip gorecegiz. Kapidan polisle gelip falan almazlar heralde. Cok rezil bir durum olur:// tesekkurler.
Bu sekilde bir durum olur mu sizce?
- - - Updated - - -
Polisin adrese gelmesi gibi bir durum olur mu sizce?
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
Ben de Almanya'da yaşadım ve halen sık sık gidip gelirim ancak kanunlarını Türk kanunları kadar iyi bilmiyorum. Bununla birlikte bahsettiğiniz olay oldukça sıradan. Bu nedenle daha önce benzer bir suçunuz da olmadığına göre ciddi bir yaptırımı olacağını hiç sanmıyorum.
Ayrıca bu olayın İsviçre'deki yaşamınızı da etkileyeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki İsviçre bağlantısız bir ülke. Geçmiş olsun.
Merhaba, cevaplarimi gorebiliyormusunuz?
Merhaba , son yazdiklarimi gorebildinizmi?
Merhaba Aynı olay benimde başıma geldi. Çok endişeliyim acaba sonuç ne oldu bilgilendirirmisiniz?
- - - Updated - - -
Sonuç ne oldu acaba yazar mısınız lütfen
Merhabalar . Benimde bir durumum vardı .
Almanyada oturumum var , bir marketten 10 euro değerinde bir kablo çaldım . Ve marketten çıkıp evime gittim . Herhangi bir durdurma yada durum olmadı . Sonrasında derin bir vicdan azabı ve uykusuz geçen geceler başladı . Şayet markette kamera var ise ve yarın öbür gün oraya alışverise gidince , beni durdurup kayıtları izletip polis çagırabilirlermi ? Eşimde yanımdaydı ama onun haberi yok , yada eşim gidince ; siz olay günü bu adamın yanında idiniz diye herhangi bir işlem ona yapılırmı ? Böyle bir kepazeleği anlatmaktan utanç duyuyorum ama insan yapıyor işte . Lütfen yardımcı olun .