Cevap: Ne yapmalıyım..Sessizliğin sonucu bu mu olmalı
Alıntı:
Mantıklı rumuzlu üyeden alıntı
:okİliyet bağı kuracaksın şahitler bulacaksın yıllarca raporlar bilirkişiler mahkeme masrafları sonuçta haklı çıksanda alacağın tazminatlar komik olacak. Devamlı mahekem günü kollayacaksın vs daha fazla psikolojin bozulacak.
dikkat ettim hep bu saatlerde depreşiyor senin bu sorunların
İyisimi sen git uyu sabaha hiçbirşeyin kalmaz:alala
Sorunlar hep benimle taki o zamanlardan buyana.İnsan hata yapabiliyor bazen doğru kararlar veremiyor ancak aile de bu sorunları aşmada yardımcı olmayınca olamayınca sonuçlar ortada.Orada başıma gelen olaydan/olaylardan sonra sürekli ilaç tedavisi vs. gerekli.Ben zamanla geçeceğini düşünüyrdum ancak öyle olmadı işte.Ölene kadar orda aldığımız hasar bizimle artık.Naparız bilemiyorum.
Hukukçulardan hiç yorum gelmedi.Bu zamana kadar aklınız nerdeydi diyorlar heralde içlerinden..
Peki okullarda olan bu şiddet olaylarından sadece şiddet uygulayanlar mı sorumludur.Okulların idaresinin yada rehberlik servislerinin bu olayların takibinde hiç bir sorumluluğu yokmudur.Rehberlik servislerinin öğrencileri psikosoyal yönden takip etme gibi görevleri yokmudur?
Peki okullarda olan bu şiddet olaylarından sadece şiddet uygulayanlar mı sorumludur.Okulların idaresinin yada rehberlik servislerinin bu olayların takibinde hiç bir sorumluluğu yokmudur.Rehberlik servislerinin öğrencileri psikosoyal yönden takip etme gibi görevleri yokmudur?