Şu iletilerinizi de kopyalayım da (Alıştım kopyalamaya) neme lazım, sonra utanır da silmek istersiniz belki...
Alıntı:
Eklenme - 10/03/2006 : 19:30:05
Konu: Re: Uygarlığın olmazsa olmaz koşulu kadınlar...
kadının değerinin büyük olduğunu kabul etmekle beraber fazla abartılmaması gerektiğini düşünmekteyim..
zira öyle bir hal aldı ki bu sayenizde kadın hakları olayı eşitliği biraz aşmış ve erkek haklarının savunulacak hale gelmesi haddine dayanmıştır. özellikle yukarıda belierttiğiniz ve kaynağının ne olduığu belli olmayan Allah(c.c) la konuşan gencin anlayamadığı gözyaşı olayı abesle iştigal.
kaldı ki annelik farklı bir kavramdır kadının sistem bürokrasi hukuk içindeki yeri başkadır.
saygılar.
Ekleyen: ATSIZ
Alıntı:
>Eklenme - 14/03/2006 : 21:29:19
commodore a katılmamak mümkün değil.. sayın KUZUCUK bizimle masallarını makalelerini paylaşma hünerini göstemiş teşekkür ederiz. ve pek sayın ERDOĞAN da düşüncelere katılmış ve şok olmakla yetinmiş..
yazılardan annelikle kadınlığın karıştırıldığı anlaşılıyor. eğer annelikle ilgili yazacaksanız buyrun başka bi forum açın.. evvelinden bu güne kadar kadınların halini gösteren üstteki yazıya ya da olaya karşılık erkeklerin hali diye bir yazı da yazmak gerek.. öncelikle kadınlar elbette hem önemli hem değerlidir yalnız;
bir kadın peygamber evliya var mı? yok!
bir buluş yapmış ya da keşfetmiş bir kadın var mı? yok!
tarihe baktığınız zaman bir bilimadamı(bakın burda bilimADAMI deyimleşmiş artık yoksa bilimkadını değil) var mı yok!
hukuki açıdan kadının kürtaj olma hakkı var da erkeğin !hayır ben baba olmak istiyorum' deme hakkı var mı yok!
kadın hakları koruma derneği kadın haklılığı derneği v.s bir sürü dernek var da erkek hakları derneği var mı yok! ben bilmiyorum!
dünya erkekler günü var mı yok!
kanundan bile evin reisinin erkek olduğu hükmü çıkarıldı!
babalar günü bile daha yeni yeni kutlanan ve sırf babalar gücenmesin diye kutlanan bi nane değil mi? evet!
o halde lütfen yazılarınızda biraz daha insaflı olunuz.. kadınla erkeği bırakın dengede tutmayı(imkansız) bir adım öteye götürmeye çalışmayın(imkansız ötesi).
kadın hem anane hem dinimizce yeri büyük değeri büyük olan bi makamdadır. ancak bunu abartmaya ya da sürekli dillendirmeye gerek yok çünkü ezilen nice erkek de var!
ve olay ne yazık ki sayın KUZUCUK un belirttiği gibi "tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan" çıkar meselesi değildir..
eğer ordan burdan topladığınız makale, dokunaklı yazı varsa durmayın copyleyin! ağlamaya hazırız:)!
saygılarımla.
Ekleyen : ATSIZ
Alıntı:
Eklenme - 14/03/2006 : 21:42:44
şu ALTANLAR ailesine değinmeden geçemeyeceğim.. çetin altan ahmet altan ve diğer üyeler fikriyle zikriyle belli ve aslında ne idüğü belli olmayan şahsı muhteremlerdendir.. babasının eğitim anlayışıyla romanlarındaki akıcılığı ancak cinsellikle yakalayabilmiş olan küçük ALTAN lüçük bir işbirlikçiden başka bir şey değildir.. tarihi araştırıldığında ayan beyan görülecektir din-devlet düşmanı denmelerine ramak kalmıştır..
bunu geçiyorum sayın KUZUCUK un o pek değerli pek duygusal ve trajik otobüs hikayesindeki o diz üstü kot etek giyen bayan gerçekten de çok masum kalmış.. olayı biraz daha inciltecek olarsak kopma noktasına gelecek. her neyse şunu belirteyim son olarak bu ülkede bir ahlaki çöküş yaşanıyorsa kusura bakmayın bunun en önemli sebebi kadınlardır.. hem kültür hem dinen biçilen değeri kabullenemeyen kadınlarımızın hali ancak bu noktada korunmalıdır. yoksa bikiniyle dolaşasınız diye değil. sayın KUZUCUK eğer ülkede kaşınan varsa kaşıyacak boldur merak etmeyin ve köpek kuyruğunu sallamıyorsa peşinde pek az dolaşan olur!
saygılarımla!
Ekleyen : ATSIZ