-
Keşke dosyayı daha kapsamlı inceleme fırsatımız olsa diye düşünmekteyim. Fakat ip changer tespiti, dava şartlarından olmadığı için, kabul edilmemesi yönünde kanaatim. Bilgisayar kasasının incelenmesi, olay anının peşisıra, sıcağı sıcağına gerçekleşmesi en uygunudur. Temyiz sonucu gelinceye dek, kasanın tutulması faydasızdır. Fakat sadece ama sadece kartla işlenebilecek bir suç olmadığından, reddini isteyebilirsiniz.
-
sayın Yavuzcan dosya incelenecek olsa o kadar çelişki var ki! Zaten iyi incelenmediği için böyle oldu. Temyize gittim, umarım bari orada dikkatli bir biçimde incelenir. Size bir sorum daha olacak.... Bu (sözde)yazışmalar 2 hafta boyunca sürüyor ve genellikle ortak kullanımdaki bu kamu bilgisayarından yani benim suçlanmama neden olan bilgisayardan bu iş gerçekleştiriliyor. Ama 2 farklı ıp adresi daha var ve bunların neresi olduğu belli değil. karşı tarafın iddiası bunların internet cafe olduğu yönünde ama bunlar araştırılmadı. ben bu ıp'lerin nerelere ait olduğunu kendim bulabilir miyim? diyelim ki bunların biri müştekinin evi v.s. ise yani yeni bir delile ulaşırsam yeniden yargılama için başvurma hakkım doğar mı?
-
sayın yavuzcan, yeni deliller ile ilgili bir önceki iletimde yazdığım sorular hakkında görüşünüzü alabilir miyim?
tesekkurler