evet var mahkemede zına sucundan acıldı oradan gelecek gorusme kayıtlarını da eklerız demıstı dosyaya
Printable View
evet var mahkemede zına sucundan acıldı oradan gelecek gorusme kayıtlarını da eklerız demıstı dosyaya
ben anlamadım sankı kotu bır sey yapmıs gıbı hıssettım kendımı nedır olumsuz olan anlamadım
zaten mahkeme ıstemıyecekmı mesaj kayıtlarını
ben oncesınde ıstedım
alehımemı dondu sımdı olay anlamadım
ben ılk oyle yapmıstım aradan bır hafta gectı avukatımla konustum ve mahkeme actık benım savcılıga verdıgımı soyledım tamam dedı
mahkemedende ıstıycez dedı su an abeklıyorum hepsı bu
tesekkurler
tabıkı tecrubenıze ıstınaden dogrudur ama neden cıkmasın cıkmıyormu anlamıyorum savcılıga bu kısının bu kısı ıle ılıskısı var delılım ıse sadece mesaj kayıtları dedıgımde neden olmasın
mantıksız degılmı anlamıyorum ben bu işi okadar agırki bu olay artık tasıyamıyorum ahlaksızlıgı yapan bırısının yaptıgını baska nasıl ıspat edebılırız anlamıyorum eldekı tek delıloysa eger
allahtan ses kaydı var yoksa halım ne olur anlamadım ben benıde tutan kızım zaten onuda alamazsam neye yarar evlı adamla ılıskısını kanıtlasam yada kayıtlarda kanıtlansa
hepsı bumu sımdı bukadarmı arkadaslar bu yaptıgına ragmen çocugu ona verırlermı
yardımcı olabılecek bırılerı varmıı
merhaba mesaj göndermek yasak dior ancak sorumu nereye yazacagımı bulamadıgım için rahatsız ettim kısaca sorayım eşim 3 sene önce baba evine gitti ve boşanma davası actım bircok kez geri gel cagrısı yapmama ragmen dönmedi aralık ayında davayı düşür dedi ve davaya girmedim karşı tarafta girmedi ve eşimle konuşmaya kütahyaya gittim ve telde başka biriyle konuştugunu mesajlaştıgını öyrendim ve barışmaktan vazgectim müşterek oglumuz 1 senedir bende ve 8 aydır yüzünü bile görmedi haftada bir telle konuştu ben göndermicem demedim eşimde gönder demedi gittiginin ilk yıllarında pisikolojik tedavi gördü ve kütahyada 20 gün hastanede yattı evliligimiz süresince bikac defa intihara kalkıştı ben boşanmak istiyorum ne yapabilirim tşk ederim