Cevap: Çocuğumun üzerine televizyon devrildi, dava açabilir miyim?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
"Devrilebileceği yazmıyordu" diye açılmamış ama.
Televizyonda da elektrikle v.s. ile ilgili tüm tedbirler alınmış ve gerekli uyarılar üzerinde yapılmıştır.
Ağırlık merkezlerinin geometrik merkezleriyle çakışık olacağı şeklinde bir kural ise, -elektronik cihazlar için en azından- yok. Dolayısı ile üreticinin burada bir kusuru olduğunu düşünmüyorum.
Yok ben bunu bu olaya yormak ve buradan yola çıkarak bir tazminat alınabileceği hususu konusuna değinmek istemedim. Yanlızca buket arkadaşımız alacağı tazminatın miktarının önemli olmadığı, başkalarının başına gelmemesi için yapılabileceğini söyledi. Bende bizim ülkede caydırıcı nitelikte tazminat miktarlarının olmadığını düşündüğümü belirttim. Aklımda kalan bu küçücük bir ayrıntı dolayısıyla açılan ve alınan tazminat miktarını anlatmak istedim.. Teşekkürler..
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
"Devrilebileceği yazmıyordu" diye açılmamış ama.
Yok ben bunu bu olaya yormak ve buradan yola çıkarak bir tazminat alınabileceği hususu konusuna değinmek istemedim. Yanlızca buket arkadaşımız alacağı tazminatın miktarının önemli olmadığı, başkalarının başına gelmemesi için yapılabileceğini söyledi. Bende bizim ülkede caydırıcı nitelikte tazminat miktarlarının olmadığını düşündüğümü belirttim. Aklımda kalan bu küçücük bir ayrıntı dolayısıyla açılan ve alınan tazminat miktarını anlatmak istedim.. Teşekkürler..
Alıntı:
Egemen Ahatoğlu rumuzlu üyeden alıntı
Pardon, ben yanlış anlamışım. Söylediklerinizin tümüne katıldığımı söylemek isterim.