sayın emrah yavuzcan önce teşekkür ederim..Alıntı:
Sayın kurban, ben sizi bilişim sistemine girmekle suçlamış değilim. Somut olayı ayrıntılarıyla anlatırsanız yardımcı olabiliriz.
[i] Ekleyen: Emrah Yavuzcan*-*30/04/2006*:* 13:42:49 i]
iddia şu..:autochip imal ettiğiniz..şifreleri kırdığınız..ama arama tutanağında ne bu ekipmanlar var nede şifre kırıcı programlar söz konusu..nede delil ve tespit var..ama bilgisyar incelendiğinde...bir adet hex editör proramı var..Bilir kişi bunlar dışında suçlamalar yapıyor..örneğin sitelere üye olmak,Binlerce yabancı kanal listesi bulunmak,Heckerlerle iş birliği yapmak..gibi..neticede "bu kişi bu suçu kesin işlemiştir"kanaati..Raporda teknik ve detaylı dökümanda yok..sadece kişisel kanı ve değerlendirme..Ayrıca bilir kişi ifadesinde raporum doğrudur ama ben bu kişinin bu işi yapıp yapmadığını bilmiyorum diyor..Ben neye göre suçlanıyorum...Hukukçularımız bu konuyu sanık ve tanık avukatı yönünden değerlendirlerse iş daha açıklığa kavuşacağını düşünüyorum..şimdiden herkese teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim..
Birde internet televizyonculuğu yasalmı ve yayın sistem faklılığı olduğu için hukukta konumu nedir..