cevabınıza ve ilginize teşekkür ederim ENGİN BEY...gidip baktırıcam savcılığa...tekrar teşekkürler....
BURADAN İNSANLARA FAYDANIZ DOKUNUYOR.
SAĞOLUN......
Printable View
cevabınıza ve ilginize teşekkür ederim ENGİN BEY...gidip baktırıcam savcılığa...tekrar teşekkürler....
BURADAN İNSANLARA FAYDANIZ DOKUNUYOR.
SAĞOLUN......
12Yıl önce ilkeşimden boşatıldım;çok öabaladım boşanmayayımdiye,canlı yayında televizyona bileçıktım(SerapEzgüileBizBize'ye)genede barışmadı.Mahkeme;2kızımı(9+4yaşlarınsdaidi ozaman şuan19+16yaşlarında)onaverdi+önce ona50tl 25erden50tlde kızlara nafakaverdi,
sonra sade kızlara 50şertliştiraknafakasıkararıçıktı.Ama ben;ileriderece kalp+epilepsi+romatizma+damartıkanıklığı+tansiyon gibi raporlu,egzama(kanamalı)+sedef+mide+prostadgibi raporsuz ama uzunzamandır çektiğim ömürboyu kullanacağım ilaçlar ile şuan%72 özür raporlu biriyim.2002 de boşandık sakatlığım ve sonuçları nedeni ile çalışamadığım çalıştırılmadığım için hiç nafaka ödeyemedim,kısa süreli yövmiyeli işler oldu ama ondada şuan biri2 biri 6 yaşında 2 kızımın eşim ve benim ilaçyüzdelerimiz muayeneücretlerimiz giyim vb.ihtiyaçlarımız nedeni ile verilen 2022 3aylık maaşı ile anca harcama yapabildik,nafakaya yetecek miktar hiç kalmadı.Herhangi bir işe girebilirsem anca verebileceğim aylık ücretleri eski eşim hem toplu hem aylık istedi 2kez mahkemeye beraber girdik hep ertelendi,ama o ben olmadan yazısı bana ulaşmadan mahkeye girmiş ya para versin hapis yatsın diye karar çıkartmış İcraMahkemesinden.Ne ödeyecek maddi gücüm nede hapis yatacak sağlığım müsait değil.Kendisini oturduğu 3katlı ev ailesinin+adınaarsabilealmışlar+ehliyetvearabaalın mış+devlethastanesinde sigortalı ve maaşlı çalışıyor+13 yaşında iken büyük kızımı nikahsız evlendirmiş 6 yıl sonra getirip bırakmışlar+10yıldır büyük kızımı göremedim+küçükkızımı senede 1-2kez sokakta görsem bile hakaret ediyor küfür ediyor saklanıyor''nebakıyon+lan+serefsiz vb. ithamlarda bulunuyor.O kadın hiçmi haksız değil hiçmi cezayı haketmiyor?oun ailesinde fakir insan çok az çoğu zengin,benim sülalemde toplam 3 aile kaldı biri ortahalli 1 ifakir biri özürlü.Uzlaşmanın hak iddia etmekten vazgeçmenin birbirimizin ceza almamaızın bir yolu yokmudur?Ben hapse girsem;ameliyatlıeşim+2ve6ayaşlarında2kızmın ihtiyaçlarını karşılamam muayene+kontrololmam çokçok zorlaşır imkansıza yakın olur.Onun yanlışlarının cezası olmayacakmı?ona zaman aşımı neden uygulanıyor bana neden uygulanmıyor?benim ondan hesap sorma hak talep etme hakkım yokmu?çocuklarımı bana düşman etti+11 senedir göstermiyor+13yaşında kız evlendiriyor 6sene sonra bırakıyolar+çalıştığı yere ailemle gittiği istemiyor haber gönderip gelmesinler diyor.ALLAH rızası için kurtarın çocuklarım ve eşimin hatrı için.Saygılarımla.