Cevap: Eşim beni aldatmasına rağmen iftira ile suç duyusunda bulundu
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Rica ederim. Tecrübelerimizi, bilgimizi görgümüzü paylaşıyoruz. Muhtemelen varlığımızla sitenin forum bölümüne de renk katıyoruz, dondurma her zaman sade sevilmez dimi.. arada çikolatalı dondurmada olmalı.. rengi koyu olsada bir fark yaratıyor işte..
Sayın static neden müdahil omadık kısmına gelince.. biraz sakinleşmenizi bekliyoruz.. derlenip toparlanın.. Çok sayıda konu başlığı açmaktan vazgeçin.. Ondan sonra bizde fikrimizi iletiriz elbette...
Hakkaten öyleyseniz sanırım Abdullah bey'e yukarıdaki bu sözünden dolayı bir diyeceğiniz vardır. Nerden çıkarttığınız sakin olmadığımı diye.
Abdullah bey birden fazla konu açtığım için öyle düşünmüş ) ben de o konuda pardon dedim zaten. E malumunuz, konular yalan rüzgarı gibi olunca insan tek bir başlık altında toplayamıyor ) ... Barıştık mı ? )
Mart ayındaki duruşmada bu konu sabit-belgeli sonuçlandıktan sonra şikayetimi İzmir de yapmak üzere dosyamı P.tesi İzmir e gönderiyorum. İkamet yerim İzmir dir... Gelişmeleri tek tek yazacağım. Değerli fikirlerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.