aldırmadıysanız bence sorun olmaz+anne babası şahit olabiliyo,önemli olan tanıkların ikna yeteneği hakim mahkemede en çok tanıkları dikkate alıyo
Printable View
aldırmadıysanız bence sorun olmaz+anne babası şahit olabiliyo,önemli olan tanıkların ikna yeteneği hakim mahkemede en çok tanıkları dikkate alıyo
Şahit olabilirler.Ancak hakim tanık ve davanın tarafları arasındaki akrabalık bağlarının objektif beyanda bulunmalarını engelleyeceği şüphesiyle başka tanıklar talep edebilir.Birazda bu tanıkların ileri sürdüğü beyanların niteliğine göre de değişcektir.Dolayısıyla hakimin 184.mdye göre boşanmaya hükmedebilmesi için vicdanen ileri sürülen olguların doğruluğuna kanaat getirmesi kanuni bir zorunluluk olduğu için böyle bir durumda hakim ilave tanık talebinde bulunacaktır.
kaç yıllık evlisnzi?+eşiniz zaten sizi ailenizin yanına bırakarak kusurlu oluyo,yalnız tanıkları sizin için evi terketti gibi inandırıcı ifadeler verirsee siz suçlu konumuna düşersizinzz.
2 aylık evliyim. yılımı bile doldurmadım. ayrıca onların başka tutabileceği bi tanık yok çünkü akrabalrıyla bile muhattap değiller tamamen düşmanlar. hakim isteyince başka şahit dile getiremezlerse ne olur
Eğer 2 aylık eliyseniz 166.md/f.3 e göre anlaşmalı boşanma yoluyla boşanmanız zaten kanunen mümkün görünmemektedir.Çünkü eşlerin evlilik birliğini anlaşmalı boşanma yoluyla sona erdirebilmeleri için gerekli asli kanuni şartlardan biri evliliğin en az -1- yıl sürmesidir.
bugünkü duyduğum bi haber var altınlarımı eşim benden habersiz çekmişti bankadan ve şimdide altınlarımı satıp babasının üzerine araba almış ben bileziklerimi alamıcakmıyım
sizden habersiz çektiğini mahkemede de söylersiniz+ziynet eşyası yasalara göre kadınındır.Siz düğün cd leri varsa +tanıklarla ne kadar olduğunu ispat edebilirsiniz ve altınlarınızı alırsınz,hiç endişelnemyin o konuda..
Altınlarınızın satıldığını duyduğunuza göre hangi kuyumcuya satıldığını da öğrenebilirsiniz. ayrıca bankadan eşinizin altınları aldığını ispatlamak için banka bilgilerini mahkemeye sunmanız iyi olur. Düğün cd'si ve fotograflarını altınlarınızın miktarını belirtmek açısından delil olarak sunabilirsiniz.
satıldığını bi akrabalarından duydum ama hangi sarrafa satıldığını öğrenemem galiba. Düğün Cd si+4 şahit var ayrıca bankadan kiralık kasaya dair evrakları mahkemeye sundum ama bankadan onun çektiğine dair evrağı banka görevlisi onu size veremeyiz mahkeme isterse eğer mahkemeye göndeririz dedi
Tabiki banka size bu belgeyi vermez. Siz mahkeme hakiminden altınları eşinizin çektiğini belirten o belgeyi isteteceksiniz. Aksaray'da İstanbul'daki kadar kuyumcu olmasa gerek. Bence hangi kuyumcuya satıldığını bulabilirsiniz. Çevrenizde bir kuyumcu tanıdığı olan varsa, bütün kuyumcular birbirini tanır. Öğrenmesi yeterli. Daha sonra da o kuyumcuyu mahkemeye tanık olarak dinletebilirsiniz.
Muhakkak avukat tutun ama. Avukatsız davanızı takip etmeniz hak kaybına sebep olabilir.