Lanet olsun bir avukata düştüm yandım yaaa adam bana hapis kararı çıktı dedi 2 ay oldu ses seda yok ne yapmaya çalşıyor bu avukat sizce böle işmi oluryaa
Printable View
Lanet olsun bir avukata düştüm yandım yaaa adam bana hapis kararı çıktı dedi 2 ay oldu ses seda yok ne yapmaya çalşıyor bu avukat sizce böle işmi oluryaa
Avukatınızın eski kocanızı yakalayıp hapse mi atmasını bekliyorsunuz? Bu beddua niye? Eğer hala eski kocanız yakalanmamışsa gidin polislere sorun, ya da adliye'den yakalama emri gitmiş mi emniyete onu sorun.
[QUOTE=denizblk;400994]Avukatınızın eski kocanızı yakalayıp hapse mi atmasını bekliyorsunuz? Bu beddua niye?
Arkadaşım beddu az bile evlenirken canım cicim sonra pat çat elimdeki paramı alsın eşyalarımı alsın götürsün, arabamı alsın götürsün , sonra hapsemi avukat tutsun atsın diyorsun atsın işi o zaten elinden tutup hapse attırmakkk ne işi yarıyor bu avukatlar, 2007 de dava açtım 2009 da boşandım 2011 de yiz hala adamdan 5 yıldır ne nafaka nede hapis kararı çıkmış işlem yapamıyor avukat bu nasıl avuket bilen varsa yardımcı olsun ben dosyamı kendim takip ediyim fikri olan varmı
Size katılıyorum aynı durum bizimde başımızda.10 celsedir sonuçlanamayan iştirak ve yardım nafakası davamız devam etmekte. Kendi adıma hiçbir maddi talepte bulunmadım. Eşimle ayrı yaşamaktayız. Kendisi 10,000 TL banka kredisi cekti, emeklı maaşından kesiliyor.Kendi üzerine başka mülkü yok. Nafakayı ödememek için yeniden kredi çekerse çocuklarım nafakayı alamıycak mı? Bu seferki duruşmada çocuklarımın transkriptini ve karnesini sözlü olarak istedi hakim. Bunun nedeni ne olabilir? Geçen duruşmada hakim kararın verilmesine demişti. Bu karnelerin ne gibi bi katkısı olur ki bizim duruşma 1 kez daha attı?Yardımcı olursanız sevinirim..
[QUOTE=sevcanakay;401347]Başından beri sizin şu yazdıklarınızı okuyorum,eski eşinize acıyorum kaç sene evli kaldınız bilmiyorum ama geçte olsa kurtulabilmiş sizden.bu çeneye dünyanın en mülaim adamı bile katlanamazdı.siz kadınlar canımı cicimi daha iyi beceriyorsunuz evlilikten önce,hele bide erkek biraz paralıysa tamamdır sizden daha iyi karılık yapabilecek yoktur dünyada size göre.yapılabilecek herşey mübahtır nikah kıyılana kadar sizce.kadınların hepsini suçlamak istemiyorum çünki % 2 lik bir pay var.ama çoğu,erkeği sağılacak inek gözüyle görüyor.bende evlendim 1 sene evli kaldım anlaşamadık son gece evi terketti gittim arkadaşından aldım geldim sonra ipler koptu o gece düğünde takılan tüm ziynet eşyalarını verdim baba evinden getirdiği bütün eşyaları iade ettim.ertesi gün adliyeye gidip karşılıklı dilekçe verip boşanacaz diye kararlaştırdık.ertesi gün adliyeye gidip beklemeye başladım ne gelen var ne giden.arıyorum tel kapalı heralde benden önce verip gitmiştir diye bende dilekçemi verdim çıktım.benden sonra gidip tazminat ve nafaka ve verdiğim altınları vermemişim gibi gösterip dava açmış.sonra aradım bana 50 adet cumhuriyet altını alırsan davamdan geçerim dedi bende kabul etmedim ve inat ettim.yanımda 60 kişi çalıştırdığım atölyemi hiç bir karşılık almadan çalışanlarıma devrettim. kredi çektim arabalarıma rehin koydurttum ve ödemedim.senetlerle kendimi borçlandırdım.birtek arabalara tedbir koydura bildi ama geç kalmıştı.dava sonuçlandı ve kazanmış 40 bin tazminat ayda 560 tl nafaka ve altınlar.ödemedim hakkımda hapis istemişler istesinler bulabilene helal olsun.bir şekilde yurtdışına çıktım ve 2 yıldırda evliyim.isterseniz 24 saat beddua edin fısss gelir tırss gider.ALLAH TÜM ERKEKLERİ KÖTÜ VE ÇIKARCI KADINLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN.
Sayın ahves, son sözlerinize amiiiin diyebilirim. Ama aynı şekilde bunu her iki cinse de itham ederek söylemek lazım. Yani allah tüm çıkarcı erkek ve kadınları bizlerden korusun demek lazım.
Ancak şunu da unutmayalım. Günümüzde maddiyat önemli. TV'de evlilik programlarında bile herkes birbirine gelirin ne, evin var mı, araban var mı, yatın var mı vs. vs. vs... diye soruyor. Sevgi-saygı artık lafta kalıyor. Ahir günlerdeyiz sanırım. Allah kötü ve çıkarcı insanlardan bizleri korusun. ellerine düşürmesin.
Gülüyorum :):):)
yİNE GÜLÜCEM :)