-
Ben 39 yaşına gelmiş ve bu yaşıma kadar başından iki evlilik geçmiş, her evliliğinden birer erkek evladı bulunan, üniversite mezunu olarak bir bankanın halen büyük bir şubesinde çalışan, ..hayatını her okumuş insan gibi namusu ve bilgisi ile kazanmaya ve bu arada ilk evliliğimden olan dünya tatlısı oğluna bakmaya çalışan ... anlayacağınız sıradan okumuş bir Türk vatandaşıyım.
"BU MESELEYE ÖNYARGILI FEMİNİSTCE YAKLAŞAN NE YAZIK Kİ HUKUKTAN ANLADIĞINI BELRTEN KİŞİLERİN SIĞ VE KISIR TARTIŞMALARINA GİRMEK İSTEMİYORUM"
Emrah beyin bu tavrı sürdükçe maillerini b ndan sonra dikkate almayacağımı tüm arkadaşlara belirtirim. Konuyu iyi anlayanlarla paylaşmak ve çözüm üretebilmek adına ...SYG.
Sorunuz değil, tavrınız bu konuyu kaosa sürüklemektedir. Yazdıklarınız mail değil, iletidir. Feminist olduğum ve hukuktan anlamadığım sizin yorumunuzdur; yorumunuz benimle alakalıdır ve bu yüzden cevap hakkım doğmaktadır. Her iki görüşünüz de hatalıdır.
Tavrınızdan dolayı forumu daha önce kilitlemem gerekmekteydi fakat benim aleyhime yazıldığı için kendim kilitlemek istememiştim. Forumdan gerekli cevapları aldığınız ve konuyu saçma yerlere çekmenizden dolayı konuyu artık kilitliyorum.
Ayrıca feminizmin anlamını öğreteyim; erkeğinkiler düzeyine çıkarma, eşitlik sağlama amacını güden düşünce akımına feminizm denir. "Siz haklısınız" demediğim için çok özür dilerim, insanları pohpohlamayı değil, gerçekleri anlatmaya çalıştığım için de özür dilerim.