Cevap: İmam böyle yaparsa cemaat n'apsın?
Bakın hanımefendi amacımız sizi suçlamak değil.Anlattığınız olay bana pek gerçekçi gelmedi.Size inanmamız için bize söyleyiniz yerini en azından.Gidip araştırırız.Babanızı tutuklayıp ya da tartaklayacak halimiz yok.Çok hassas bir konuya değindiniz.Doğruluğunu teyit etmemiz için bize yardımcı olmanız gerekirken kaçamak cevaplar veriyorsunuz.
Ayrica istediğinizi düşünebilirsiniz saygı duyarım siz bana iftiraci dediniz diye ben iftiraci olmam bu benim değil sizin sorununuz Herkes istediğine inanabilir kimseye kendimi kanıtlamak inandirmak zoruda değilim. Nasıl ben size güvenmiyorsam sizinde bana güvenmenizi beklemem ama haklı olmadığım bı konu için de vaktimi olduremem.
Alıntı:
Buse91 rumuzlu üyeden alıntı
Ayrica istediğinizi düşünebilirsiniz saygı duyarım siz bana iftiraci dediniz diye ben iftiraci olmam bu benim değil sizin sorununuz Herkes istediğine inanabilir kimseye kendimi kanıtlamak inandirmak zoruda değilim. Nasıl ben size güvenmiyorsam sizinde bana güvenmenizi beklemem ama haklı olmadığım bı konu için de vaktimi olduremem.
Yorumu kamuoyuna bırakıyorum
Alıntı:
bartelmi diaz rumuzlu üyeden alıntı
Yorumu kamuoyuna bırakıyorum
Bakın bartelmi diaz, Kullanıcı isimli arkadaşımız ne güzel size yardımcı olmak istiyor. Size inanmamış da olabilir. Sizde bunu bilgileri özel mesaj ile ileterek hem derdinize çözüm bulabilir, hemde kendinizi kanıtlar olabilirdiniz. Maksat kendini kanıtlamak değil tabikide ama burada bartelmi diaz, size yardım etmek istediği için ve sizde arkasında durup bilgileri paylaşmadığınız için bu düşünceye devam etmesi çok normal!...
Şuan, bende bartelmi diaz, gibi düşünüyorum kusura bakmayın.
Sonuçta bizler burada sorunlarımızı paylaşıyor ve birbirimize yardımcı olmak için zaman ayırıyoruz değilmi?
Saygılar,
Düşüncelerime katilmayabilir anlattıklarımı inandırıcı bulmayanilirsiniz ama bana sirf size inandırıcı gelmediği için iftiraci deme hakkınız yok ama ben sizimi dusuncenize saygı duyuyorum en azından ayrica bana babamin bulunduğu yerini sorsanız net olarak Samsun Bafra derdim ama babamin bı tc kimlik numarasını sormadiginiz kaldı bnde kendime gore endişelerim de hakli oldugumu düşünüyorum. Ayrica bana daha dostça bir yaklaşım sergileseyebilseydiniz beni daha elinizde hiçbir sekilde kanıt olmadan suçlamadan önce size yardimci olurdum. Ama siz direk tehtit ve suclamayla giriş yaptınız. Bence siZe inandırıcı gelmemesiyle bir konunun doğruluğu hakkında kesin hüküm veremezsiniz ben buraya yardım almak için üye oldum ve buyuZden konu actım. Ama yardım sekliniz çok farklı hanımefendi diger yorum yazan arkadaslar gibi çözüme gitmeyi secebilirdiniz
Birde msj sayim yeterli olmadıgı için msj yazamadigimi söyledim siz bana özel msj atarsanız belki cvplanir ama ben yinede msjimi buraya yazayım diyerek hanımefendiye kendi düşüncelerimi ifade ettim. Bunda bir kasıt bulundurmadım msj sayim yeterli olsaydı özel msj göndermek için zaten konuyu hem acilayip hem msj atamıyorum demek yerine hanımefendiye özel Msj atardim
Alıntı:
Düşüncelerime katilmayabilir anlattıklarımı inandırıcı bulmayanilirsiniz ama bana sirf size inandırıcı gelmediği için iftiraci deme hakkınız yok ama ben sizimi dusuncenize saygı duyuyorum en azından ayrica bana babamin bulunduğu yerini sorsanız net olarak Samsun Bafra derdim ama babamin bı tc kimlik numarasını sormadiginiz kaldı bnde kendime gore endişelerim de hakli oldugumu düşünüyorum. Ayrica bana daha dostça bir yaklaşım sergileseyebilseydiniz beni daha elinizde hiçbir sekilde kanıt olmadan suçlamadan önce size yardimci olurdum. Ama siz direk tehtit ve suclamayla giriş yaptınız. Bence siZe inandırıcı gelmemesiyle bir konunun doğruluğu hakkında kesin hüküm veremezsiniz ben buraya yardım almak için üye oldum ve buyuZden konu actım. Ama yardım sekliniz çok farklı hanımefendi diger yorum yazan arkadaslar gibi çözüme gitmeyi secebilirdiniz
Bu yazdıklarınızdan hiç birşey anlamadım desem yalan olmaz. Yok tehtitden bahsetmişsiniz yok suçlamadan bahsetmişsiniz. Kendiniz iddaalarda bulunup, kendiniz yargılamış ve kendiniz kararı vermişsiniz. Ben konuya başından beri aboneyim ve devamlı takip ediyor ve bilgilerimi paylaşıyorum. Fark ederseniz ilk cevap verip size yapmanız gerekenleri de söyleyen benim.
Ben bu yazdıklarınızı okudum ve arkadaşlarında cevaplarını okudum. Fakat bu dediklerinizi hiçbir arkadaşım yapmamış. :) Sonuçta bende yapmadığıma göre? Demekki biraz abartmışsınız. Konuyu uzatmak yerine gelin çözüm bulalım bence. Size özel mesaj atayım bana cevap verin bende ilgili arkadaşa göndereyim isterseniz?
Elimden başka birşey gelirse onuda yapmaya hazırım. :)
Tekrar görüşmek dileği ile,
Saygılar,
Alıntı:
Birde msj sayim yeterli olmadıgı için msj yazamadigimi söyledim siz bana özel msj atarsanız belki cvplanir ama ben yinede msjimi buraya yazayım diyerek hanımefendiye kendi düşüncelerimi ifade ettim. Bunda bir kasıt bulundurmadım msj sayim yeterli olsaydı özel msj göndermek için zaten konuyu hem acilayip hem msj atamıyorum demek yerine hanımefendiye özel Msj atardim
Size özel mesaj gönderdim. Cevap verirseniz hanım efendiye ben ileteyim!...
Saygılar,
"inandırıcılık testi" de sitede yeni moda galiba....insanların beyanlarına itimat edin lütfen...
Alıntı:
HUKUKCULAR KRALI rumuzlu üyeden alıntı
"inandırıcılık testi" de sitede yeni moda galiba....insanların beyanlarına itimat edin lütfen...
Buda sizin düşünceniz tabiki,
Saygılar,