20 09 2010 / tarihli boşanma davamın gelişmeleri
20,09,2010 tarihinde açmış olduğum konu aşağıdaki gibidir :
Karımın erkek arkadaşı bile tehdit etmeye başladı !
konuyu uzatmadan anlatacağım...
evlendik, karım; birinci haftadan psikopatlıklara başladı.saldırmalar,hakaretler,tehtitler.bunların hepsini ispatı mümkün durumdayım.tehtit mesajlarından vücudumu tırnak izleriyle harita gibi yapmasından darp raporuma kadar. vs.vs.vs..evden giderken alyansıma kadar götürmüş.bunu bile ispatı mümkün durumdayım.üstüne şiddetli geçimsizlik diye dava açmış.davaya avukatımla katılacağız, altınları geri talep edeceğim,manevi tazminat davası açacağım..en son da bugün, edinmiş olduğu bir erkek arkadaşı aradı tehtitler etti.tehtit etme savcılığa veririm dedim, seni de savcıyı da ........ gibi küfürler. sesini de kaydettim... vs.vs.vs... eskiden kullanmış olduğumuz mail ve facebook hesabını geri aldım, şifreyi değiştirdim geri vermedim, bir sürü pisliği de çıktı ortaya. sevgilisiyle kocacım lı aşkım lı konuşmalar. aynı evdeyken de netten ayarladığı başka bir erkekle tel de bile konuşurken bile yakalamıştım daha önce. kopma nokatalarından bir tanesi de oydu.neyse.... hepsinin numaraları ad soyadları mevcuttur.hepsini çıkardım...
yapacaklarım dışında daha neler yapabilirim. büyük manevi maddi kayıp içerisindeyiz ailece.
SON DURUM İSE ŞÖYLE OLDU;
gelişmeler :
Ocak 2011 de 3.duruşmamız oldu. not:hakim bayan dı...Bu zamana kadar 5 tanık bile dinlettik.. 200 tl tedbir nafakası ödemeye mahkum etti beni. Br de davanın başlangıç tarihinden itibaren.yani 5-6 ay da birikmişi var...ödemiyceğim tabiki...mart ayına erteledi duruşmayı. şimdi benim bu parayı ödemem mümkün değil tabiki. Itiraz edeceğiz. Maaşım 1050 tl. 500 tl kira veriyorum. 225 tl evlilik zamanında yapılan borçları kapamak için çekilen kredinin taksitleri var, 30 tl elektrik, 30 tl doğalgaz, 25 - 30 tl su faturası (tel.faturamı eklemedim bile)... Neyse..elimde kalıyor 235,00 tl... Bu gibi evraklar ile itiraz dilekçemizi vereceğiz.. Iptal etme yüzdesi nedir şimdi bu nafakayı??? Iptal etmez ise çalışmamın bi anlamı kalmıyor. Işten ayrılırım (maaşımdan kesmesinler diye) hapis yatarım daha iyi. Yatarım çıkarım yatarım çıkarım.ta ki nafaka kesilene kadar...açık konuşucam param olsa bile 5 tl vermem. O kadar şey yaşadıktan sonra bunu gururuma yedirmem...neyse...şimdi bu sonucu bekliyorum... ve ayrıca bir dava daha açacağım..çünkü alyansıma kadar bütün değerli eşyaları paraları altınları alıp gitti..işin başka tarafı ben bütün bunları ispatladım... tehtit edenler için de suç duyurusunda bulunacağım.bütün bunları ikametim olan başka bir şehirde yapacağım...vs.vs.vs.
eğer bu nafaka iptal edilmezse işten ayrılacağım pılımı pırtımı toplayıp ailemin yanına döneceğim. nafakayı ödemeyeceğim hapis yatacağım çıkacağım yatacağım çıkacağım.ta ki nafaka düşene kadar... sonra da hayatımın bir kısmında bunu ödeteceğim gibi şeyler...vs..adalet bu mudur şimdi ...
AVUKATIM İLGİLENİYOR ... FAKAT DEĞERLİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR ...
Karımın erkek arkadaşları tehtit - konu 2
Karımın erkek arkadaşı bile tehdit etmeye başladı !
konuyu uzatmadan anlatacağım...
evlendik, karım; birinci haftadan psikopatlıklara başladı.saldırmalar,hakaretler,tehtitler.bunların hepsini ispatı mümkün durumdayım.tehtit mesajlarından vücudumu tırnak izleriyle harita gibi yapmasından darp raporuma kadar. vs.vs.vs..evden giderken alyansıma kadar götürmüş.bunu bile ispatı mümkün durumdayım.üstüne şiddetli geçimsizlik diye dava açmış.davaya avukatımla katılacağız, altınları geri talep edeceğim,manevi tazminat davası açacağım..en son da bugün, edinmiş olduğu bir erkek arkadaşı aradı tehtitler etti.tehtit etme savcılığa veririm dedim, seni de savcıyı da ........ gibi küfürler. sesini de kaydettim... vs.vs.vs... eskiden kullanmış olduğumuz mail ve facebook hesabını geri aldım, şifreyi değiştirdim geri vermedim, bir sürü pisliği de çıktı ortaya. sevgilisiyle kocacım lı aşkım lı konuşmalar. aynı evdeyken de netten ayarladığı başka bir erkekle tel de bile konuşurken bile yakalamıştım daha önce. kopma nokatalarından bir tanesi de oydu.neyse.... hepsinin numaraları ad soyadları mevcuttur.hepsini çıkardım...
sonrasında olan gelişmeler :
gelişmeler :
Ocak 2011 de 3.duruşmamız oldu. not:hakim bayan dı...Bu zamana kadar 5 tanık bile dinlettik.. çok zengin olmalarına rağmen 200 tl tedbir nafakası ödemeye mahkum etti beni. Br de davanın başlangıç tarihinden itibaren.yani 5-6 ay da birikmişi var...ödemiyceğim tabiki...mart ayına erteledi duruşmayı. şimdi benim bu parayı ödemem mümkün değil tabiki. Itiraz edeceğiz. Maaşım 1050 tl. 500 tl kira veriyorum. 225 tl evlilik zamanında yapılan borçları kapamak için çekilen kredinin taksitleri var, 30 tl elektrik, 30 tl doğalgaz, 25 - 30 tl su faturası (tel.faturamı eklemedim bile)... Neyse..elimde kalıyor 235,00 tl... Bu gibi evraklar ile itiraz dilekçemizi vereceğiz.. Iptal etme yüzdesi nedir şimdi bu nafakayı??? Iptal etmez ise çalışmamın bi anlamı kalmıyor. Işten ayrılırım (maaşımdan kesmesinler diye) hapis yatarım daha iyi. Yatarım çıkarım yatarım çıkarım.ta ki nafaka kesilene kadar...açık konuşucam param olsa bile 5 tl vermem. O kadar şey yaşadıktan sonra bunu gururuma yedirmem...neyse...şimdi bu sonucu bekliyorum... ve ayrıca bir dava daha açacağım..çünkü alyansıma kadar bütün değerli eşyaları paraları altınları alıp gitti..işin başka tarafı ben bütün bunları ispatladım... tehtit edenler için de suç duyurusunda bulunacağım.bütün bunları ikametim olan başka bir şehirde yapacağım..gelip gitsinler...vs.vs.vs.
eğer bu nafaka iptal edilmezse işten ayrılacağım pılımı pırtımı toplayıp ailemin yanına döneceğim. nafakayı ödemeyeceğim hapis yatacağım çıkacağım yatacağım çıkacağım.ta ki nafaka düşene kadar... sonra da hayatımın bir kısmında bunu ödeteceğim gibi şeyler...vs..adalet bu mudur şimdi ...
AVUKATIM İLGİLENİYOR ... FAKAT DEĞERLİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR ...
Ayrıca eşimin bana saldırmalarının birinde vücudum harita gibi tırnak yaraları ile dolmuştu. bi iki gün içinde de nelerle karşılaşacağımı tahmin edemediğim için hastaneye gidip darp raporu aldım. o gün de vücudumun resimlerini de çekmiştim.mevcut...bunun için de bi dava açabilir miyim? mesajlarda sabit olan küfürleri için dava açabilir miyim?
Cevap: Karımın erkek arkadaşları tehtit - konu 2
Bahsettiğim konuların çok ayrıntısı da var... Sorularınız olursa yanıtlamaya hazırım. Lütfen değerli fikirlerinizi esirgemeyin...saygılar...
Darp ve şiddete uğrayacaksınız ve şikayetçi olabilir miyim diye soracaksınız. Tabiki şikayetçi olabilirsiniz. Gidin savcıya şikayet dilekçenizi verin. Durduğunuz kabahat. Hak kaybına uğramamak için hemen şikayetçi olun.
Hatta bunun haricinde yapabileceğiniz bir şey daha var. Savcıdan 4320 sayılı Aileyi koruma yasası gereği 6 ay evden uzaklaştırma talep edeceksiniz. Savcıya gidin, kendisi gerekeni yapar. Yani soruşturmayı ve dava açmayı.
denizblk teşekkür ederim öncelikle. herşeyi ispatlamama rağmen (vücudumdaki yaraları bahsini bile yapmamam dışında) sonunda nafaka bile verdi hakim. tamam, altınları bütün değerli eşyaları alıp gittiği için açıcağım dava dışında hastane raporlu vücudumdaki yaralar için de dava açıcam...daha önce bu konuyu avukatımla gündeme getirmedik hakime negatif elektrik vermeyelim diye. fakat bu gibi olumsuz dava gelişmelerinden sonra ve boynunu kendisi saç düzleştiricisiyle yakmasına rağmen bunu bile bana yüklemesi iftira atmasından sonra bunu da gündeme getirmeye karar verdim. bunların dışında nafakayı iptal için de fikirlerinizi söyler misiniz? konuyu okuyan diğer arkadaşların da sorularını ve fikirlerini rica ediyorum...
durumuzun biraz karışık geldi bana haklı olmanıza rağmen nasıl nafakayı kazandı...sizi tehdit edenlere siz cevap vermediniz değilmi eğer cvp verdiyseniz haklıyken haksız olabilirsiniz.
msn adresi ve facebook adreslerinin şifresini değiştirdiğinizi yazmışsınız bu konuyla ilgili eşiniz suç duyurusunda bulunsa sizin için sorun olmayacak mı? avukatınız var sanırım bu durumlara avukatınız ne diyor?merak ettiğim eşinizle bu duruma nasıl geldiniz sizin şiddet vs bi durumunuz olmadı mı?
Alıntı:
asi sevdam rumuzlu üyeden alıntı
durumuzun biraz karışık geldi bana haklı olmanıza rağmen nasıl nafakayı kazandı...sizi tehdit edenlere siz cevap vermediniz değilmi eğer cvp verdiyseniz haklıyken haksız olabilirsiniz.
aslında hiç karışık değil. anlattıklarım ve ayrıntılardan ibaret..ben bahsettiğim ve bahsetmediğim ayrıntılarda her konuda haklıyım.yemin ederim haksız olduğum bi konu olsa haksızım derim.o kadar da dürüst bir insanım.neyse...tehtit edenlere tek cevabım; beni tehtit etmeyin savclığa veririm ve napıyorsanız yapın gibi oldu...bahsettiğim mercilere ve bana edilen küfürleri bile kaydettim telefonuma.bunları hakşme bile söyledim..sormuşsunuz ya haklı olmana rağmen nasıl nafaka aldı diye. işte onu bilmiyoruz.hakim kadın olunca sanıyorum böyle oluyor.hakime aldattı beni diyorum bana medeni haklardan bahsediyor.tabiki arkadaşları olabilir diyorum fakat aşkımlı kocacım lı konuşmuşlar diyorum,ispatlıyorum yazışmalarıyla, gene söylediklerimi anlamsız görüyor. böyle bir saçmalık bir durum itşe.
Alıntı:
asi sevdam rumuzlu üyeden alıntı
msn adresi ve facebook adreslerinin şifresini değiştirdiğinizi yazmışsınız bu konuyla ilgili eşiniz suç duyurusunda bulunsa sizin için sorun olmayacak mı? avukatınız var sanırım bu durumlara avukatınız ne diyor?merak ettiğim eşinizle bu duruma nasıl geldiniz sizin şiddet vs bi durumunuz olmadı mı?
bahsi geçen msn ve facebook adreslerini biz zamanında ortak kullanıyorduk zaten..kayıtlı olan adres isimleri de eşimle benim adımı taşıyordu zaten..şifreleri bulup girmek benm için çock oyuncağı oldu zaten..şifreleri kırma gibi bir zahmette bulunmadım bile.pisliklerini ortaya çıkardığımda ise beni tehtit etti, mahkemeye sunarsan suç duyurusunda bulunurum diye ve bulundu da..savcıya ifade verdim, biliyordum zaten şifreleri dedim.isimleri gösterdim ortaktı zaten dedim.savcyla çok iyi anlaştık.aldattığını da gösterince beni daha iyi anladı.o süreci geçtim yani.sorun olmadı....avukatımla da yapıyoruz bişiler.karşımızdaki hukuk karşısında önde olan bir cinsiyete sahip olunca işimiz zor oluyor böyle işte...biz bu duruma nasıl geldik; anlaşmazlıklar çıktı, başka erkeklerle de konuştuğunu görünce bu nokatalara geldik..hala da hak aramaya başlaması saçma bir şekilde, olayları budaklandırdı.rezil insanların yapacağı sıradan şeyler sanırım bunlar.
gerçekten çok kötü bir durum dürüst olalım sizde şiddet uygulamadınız mı? hakimin cinsiyetiyle bir ilgisi yok bence anlaşmaya neden gtmyorsunuz siz boşanmayı istiyorsunuz yazdıklarına göre eşinizde istiyor zengn dyorsunuz belkide nafakayı almaya tenelzül etmez...sakin olun fevri davranırsanız daha çok kaybedersiniz eşiniz hala arıyor mu tehdit küfür vs.ben açmak istediğiniz davaları da anlamadım eşine nasıl dava açacaksınız ki altınları mahkemede talep etmediniz mi? nafakaya itiraz edeceğinizi söylemişsiniz zaten 5 tanık çıkarmanız bence iyi olmamış hakmin gözünde haksız duruma düşürmüş sizi ben mesleğim icabı biliyorum bu tür durumları:)