Cevap: Gazi üniversitesi Hukuk Fakültesi Yerleşkesi Hakkında
ders kayıtları ders başladıktan 3 gün içinde yapılıyor , 20 sinde açılacak okul bende 21 inde geleceğim. yeni bina iibf nin yanında biraz gizli kalmış arka tarafına doğru, ama lüks diye duyumlar aldım. rektörün hukukçu olduğunu hissedeceksiniz sağlanan imkanlarla :)
Cevap: Gazi üniversitesi Hukuk Fakültesi Yerleşkesi Hakkında
Alıntı:
Hande Baysal rumuzlu üyeden alıntı
ders kayıtları ders başladıktan 3 gün içinde yapılıyor , 20 sinde açılacak okul bende 21 inde geleceğim. yeni bina iibf nin yanında biraz gizli kalmış arka tarafına doğru, ama lüks diye duyumlar aldım. rektörün hukukçu olduğunu hissedeceksiniz sağlanan imkanlarla :)
:D inşallah hakkımızda hayırlı olur.yeni bir bina yeni bir ortam yeni... yeni... yeni...
şu ygs iptal edilmese de hevesimizi kursağımızda bırakmasalar keşke:S
Cevap: Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yerleşkesi Hakkında
Alıntı:
lawyerinfurther rumuzlu üyeden alıntı
:D inşallah hakkımızda hayırlı olur.yeni bir bina yeni bir ortam yeni... yeni... yeni...
şu ygs iptal edilmese de hevesimizi kursağımızda bırakmasalar keşke:S
inşallah öyle birşey olmaz lawyerfurther.
Alıntı:
Hande Baysal rumuzlu üyeden alıntı
evet Hande Hanım biraz arkada gibi.arkasında da fabrika var :) içeri girmeye yeltendim ama olmadı.çünkü hala inşaat halinde.ordaki çalışana açılacak mı diye sordum okul başlayana kadar.O da 'herhalde' yetişir diye karşılık verdi.Bir de şeyi merak ediyorum sınıflar yine eski binasındaki gibi mi yoksa anfi mi?Bina da bayağı büyük heybetli gözüküyor dışardan.Hakkımızda hayırlı olur inşallah.
tabi yetişmek zorundaymış çünkü diğer binadaki her şey taşınmış geçen seneden kütüphanesi falan götürülmüş.eski binada anfi değil de derslik olduğunu söylediler diye hatırlıyorum ama buradakiler anfiyMİŞ.gidip görmek bir türlü nasip olmadı ya neyse:)keşke gidenler şu siteye bir girse de resim falan koysalar ne güzel olurdu:D
iyi olmuş ya anfi olması(inşallah).teşekkürler verdiğin bilgiler için...
ya bu okul ne zman taşınacak ?vizeleri olup öyle gideceğiz herhalde:(
güvenlik görevlisi Serkan Abimiz 1 Kasım'da dedi:)
Alıntı:
Faruk Atik rumuzlu üyeden alıntı
güvenlik görevlisi Serkan Abimiz 1 Kasım'da dedi:)
kesin mi çünkü çarşamba günü enformatik hocası aşağı sormaya indi daha bir kaç hafta daha buradayız demişler.
Gazi'de hiçbirşey kesin değildir:) siz de 1.sınıfsınız herhalde benim şubem b sizinki ne acaba?
Alıntı:
Faruk Atik rumuzlu üyeden alıntı
Gazi'de hiçbirşey kesin değildir:) siz de 1.sınıfsınız herhalde benim şubem b sizinki ne acaba?
ben a şubesindeyim.ya bizi sanki oyalıyorlar gibi geliyor buradan mezun olduktan sonra taşınacağız herhalde ki umarım abartıyorumdur