su an boyle bir imkanim yok,esimin goz hapsindeyim.mahkeme ayrintili fatura istediginde bunda imei ve baz istasyonu bulgileri bulunuyormu nasil ogrenebilirim?yardiminiza ihtiyacim var,lutfen
Printable View
su an boyle bir imkanim yok,esimin goz hapsindeyim.mahkeme ayrintili fatura istediginde bunda imei ve baz istasyonu bulgileri bulunuyormu nasil ogrenebilirim?yardiminiza ihtiyacim var,lutfen
bir de sormak istedigim,ayrintili fatura ciktiginda bu faturada baz istasyonu ve telefonun makinesi(imei)bilgileri gelirmi?
birden fazla hattin ayni makine tarafindan kullanildigi bilgisine ulasilabilirmi?
bide gizli numaradan yapilan aramalar faturada numara olarak cikar mi?
maalesef avukata sormama imkan yok,evden cikamiyorum.sormak istedigim o bayan mesajlari baska bi telefona kaydetmis,yani mesajlar asil simkartta degil bu durum beni kurtarir mi?
İMEİ numaraları ve baz istasyonu gibi bilgiler ayrıntılı faturada değil gsm merkezince hazırlanacak ve mahkeme tarafından talep edildiği formatta ayrı bir belgede sunulur.Faturada IMEİ ve sanal diğer bilgiler değil sadece aranan numaralar gözükecektir.
buna benzer olay basıma geldı ben tecrube sahıbıyım; :)) benım de mesajlastıgım butun numaraların telefon ıme bılgılerı ve baz ıstasyonu bılgılerı onume geldı ama ben bırınden sıkayetcıydım!o numara o anda hangı baz ıstasyonundan falan cekıyor hepsi yazıyordu ,, Haa sunuda solemk ısterımkı madem bısey yaptın arkaasında dur!!!
Hesap veremiyeceğin bişeyi yapma..
GSM operatorunuzden gizli veya diger bir sekilde gorusmeyi fatura dokumunuzde goremessiniz fakat durum yargiya intikal ettiginde gizli sakli bir sey kalmiyor, teknik olarak hat uzerinize olmasa dahi hat uzerinden yapilan konusmalara ait ses kayitlari dinlendiginde durum ortaya cikacaktir .
Bu sebeple karsi tarafin bosanma surecinde katkiniz yok ise yani ilgili konuda bahsi gecen karsi tarafin aile kurumunu sarsacak fiillere gorusme ve diger eylemlerde rastlanmassa hakimin takdiri neticesinde davanin size aksedecegini dusunmuyorum tabi karsi tarafin esi cok hirs yapmamis ve tuttugunu koparan bir bayan degilse . . .
Bu ses kayıtları nasıl dinleniyor sayın üye.. Tüm konuşmaların her halükarda bir yerlere kaydedilmesi gerekir sizin iddianıza göre. Sonrada ses kayıtları bulunuyor, çözümleniyor... Öylemi ? Doğruluğundan emin olmadığınız bilgileri paylaşmayınız. Mahkeme kararı olmadan hiç bir telefon hattı dinlenemez, hiç bir telefon konuşması kaydedilemez.. Siz nasıl böyle bir kesinlikle bu iddiada bulunuyorsunuz anlayamadım. Bu bilginin doğruluğunu ispat edin yada bu tür iddialarda bulunmayın. Hukuk sitesinden "yasal anlamda ne yapabilirim" diye medet uman onlarca insanın kafasının karışmasına neden oluyorsunuz. Verdiğiniz bilginin yanlışlığı nedeni ile umduğu sonucu elde edemeyen bir sürü insanı hezimete uğratacaksınız.
Lütfen söylemlere dikkat. Doğru olmayan bilgileri paylaşmayınız..
Hakimin takdirinin yetersiz kaldığı durumlarda davacı tarafın hırsı ve tuttuğunu koparma becerisi mi dava sonucunu etkiliyor? Bu bahsettiğiniz durum hukukun hangi alanı ile bağdaşıyor sayın üye.
Soyle oluyor :
Hat acilmasi asamasinda yada ilgili surec zarfinda hattin dava surecinde detaylarinin taleb edilerek, detaylarda musteri hizmetleri numaralari varsa ses kayitlari mahkemece istenip ses kaydindan kisi tespiti yapilabilir .
Digeri, karsi tarafin esi konuyu acan hanfendinin hat detaylarini talep etmez daha cok esiyle bosanmaya odaklanir bu konuyu es gecerse problem yok fakat konuyu acan bayaninda israrla gorusme dokumlerini talep edip esini kac kez aradigini v.s gibi konularida delil olarak gosterirse neden davaya mudahil olmasin ki . . .