Cevap: Kanunda SSK emekli maaşına haciz konulamaz denildiği halde nasıl konuluyor??
ona dua değil bedudua derler. Ayrıca bende sizin durumunuzun tam tersi alacaklı tarafta canım yandı.Bu kadar tepki göstermenizi anlamıyorum. Tamam borclusunuz canınız yanmış faiz cok. Bende hukuk kanunlarını iyi bilirim o faziden cok avuktlık ucreti mahkemeyi kaybedince mahkeme masrafı gibi kalemler. Yoksa birine 1000 tl borcunuz varken bir anda 3000 tl olmuyo. Haa birde borca itiraz ederseniz yüzde 40 haksız itiraz cazası var. Bunu düşünen iyi düşünmüş bak...
Ben tabii ki sorunumu haledeceğim benim evdeki şerefsizi tabii ki donuna kadar alıp sokağa atacağım cunku haketiği bu..
Sadece yavaş olmasına kızıyorum o kadar.. Ondan da bu süre içerisinde birisi yok tebligatı almamanın ylarını yok maaşa hacze kurtulmanın yolarını sorunca doğal olarak kızıyorum. Kusura bakmayın...
Cevap: Kanunda SSK emekli maaşına haciz konulamaz denildiği halde nasıl konuluyor??
emekli 700 tl alıyor demişsin haklısınız ortalama o kadar alıyo ama askari ücretli 580 alıyo. O zaman hemen askari ücretlilerin de maaşına el konulamaz densin yada askari ücreten fazla olan emekli maaşlarına el konulması lazım. Burda bir celişki var...
Yönetimden madurr denen provakatör yaklaşımlı, saygıdeğer üyeleri sözleri ile taciz eden, saçma sapan konuşarak bu değerli forumu boşu boşuna meşgul eden kişiye acilen müdahale etmesini rica ediyorum.
Sayın Madurrr,
Maaşına haciz konsada sizi tatmin edeceklerini sanmıyorum. Öldürseler ancak tatmin olursunuz sanırım.