Cevap: İnsan olduğum için bende Utanıyorum.
Bu mantıkta biraz yanılma payı vardır. Terör ne zaman azarsa bir şeyler yolunda gidiyor demektir. Terör biraz da tekere çomak sokmak, moral bozmak, ve rotayı değiştirtmek amaçlı azdırılır. Terörü kolay yoldan bitirmek basittir ne isterlerse verirsiniz kim azdırıyorsa sırtını sıvazlarsınız sular durulur.
Kudursunlar kuduracakları varsa, terör her zaman kendi akıttığı kanda boğulmuştur. Yine öyle olur, mutlak surette idam cezası terör suçlarına getirilmelidir. Hem terörü minimize eder hem toplum vicdanını serinletir. Teröristlere gerekli cezanın verilmemesi millete bir olayı bin etkisi yapıyor.
Alıntı:
mutlak surette idam cezası terör suçlarına getirilmelidir. Hem terörü minimize eder hem toplum vicdanını serinletir. Teröristlere gerekli cezanın verilmemesi millete bir olayı bin etkisi yapıyor.
Sayın Oğuz Bey'e aynen katılıyorum.
Terörist biliyor ki; yakalansam ne olacak, herhangi bir eylemde adım geçmediyse, pişmanım derim 3 ay yatar çıkarım. Zaten adam dağda içerdekinden daha kötü koşullarda yaşıyor. Hapis cezası zor gelmiyoki adama. Hatta ödül. Caydırıcılığı açısından VATAN HAİNLİĞİnin cezası idam olmalı. Ayrıca benim verdiğim vergilerle beni vuranları beslemek istemiyorum. Teröristlerin hapishanedeki iaşeleri; şehit çocuklarının, şehit analarının, şehit eşlerinin ve hatta, şu anda kahramanca vatan savunması yapan TSK Mensuplarının, ve Tüm emekçi insanların emeğinden kesilen vergileriyle karşılanıyor. Yazık valla çok yazık...
Televizyon ve reklam , iş hayatı, şehir hayatı bizi bir simulasyonun içine sokmuş götürüyor.
Sevgili( ! )Birand'ı izlerken şehit haberinin hemen ardından editörlerin ustaca medyatize ettiği haberleri görünce ben de utanıyorum.
Uyutulabilen vatandaşları görünce utanıyorum, Avrupa'da böyle bir olay olsa ülke ayağa kalkar. Biz ise tepkisizleştirilmeye devam ediyoruz. Bir şehidin haberi bir kutunun içinde 3 dakikalığına karşımıza çıkıyor ve sonra unutuluyor.
En büyük utancım, bu kanlı örgütün, elleri kanlı bir alçak tarafından, bu ülkenin hapishanesinden yönetilebiliyor olmasıdır.