Profesyonel dolandırıcılık olayıdır hatta biraz daha ileri gidersen seni ingilizce konuşan kendini bankacı olarak tanıtan bayanlar arayacaktır sonunda senden bir miktar masraf karşılığı talep ederler.
Printable View
Profesyonel dolandırıcılık olayıdır hatta biraz daha ileri gidersen seni ingilizce konuşan kendini bankacı olarak tanıtan bayanlar arayacaktır sonunda senden bir miktar masraf karşılığı talep ederler.
evet arkadaşlar son defa bi mail attım cvp gelmedi tabi ki :D
yazdım ki; lan geri zekalılar ben polisim beni mi kandıracaksınız. sonrası küfür :D
verdiğim bilgilerin hep sallama oldugunu alıp o bilgileri ... sokmalarını filan işte :D
Arkadaşlar bunun adı sosyal mühendisliktir :D amaç ise değişik stratejiler ile şifre yada şahsın kişisel bilgilerini ele geçirmektir.
Tabi böyle bir şeyin doğru olacağına inanmayın o kadar miras kalmış olsa Facebook üzerinden aramaları hem saçma hemde olmayacak bir iştir. Bir avukat olacak ve o kadar miras kalacak adam gelir Türkiye'de arar :) Facebook üzerinden para kazanmanın yolları ilerlemeye başladı... Dünyanın en büyük sosyal ağı ünvanını aldı ama yakında başı beladan kurtulmayacak Youtube gibi :D
kardeşim naptın sonuç ne oldu aynı sey banada geldi napayım..