Cevap: Tebligatı alma ömür boyu kira vermeden otur ...
neyi tartışıyoruz ? alacaklı olduğunuz ve evinizi işgal eden kişi ortada geziniyor fakat bürokrasi saklıyor ..olayın özeti bu ,bir avukata devredin diyorsunuz tamam güzel devredelim .avuıkat ta tebligatı yine resmi yolardan yapmayacakmı , vatandaşın önüne çıkan bürokrasi avukatı görünce saklanıyormu ? şimdi 3. tebligat seferine çıkmak zorundayız 3 aydır tebliğ edemedik bırakın icra etmeyi ,az önce tv da vatandaşın biri dert yanıyor benzer bir dava 20 bin tl alacağım için 2 yıldır uğraşıyorum 10 bin tl harcadım dava sonunda kiracının kayıtlı hiç bir şeyi olmadığı için tek kuruş dahi alamadım diyor ..2 yıl sonunda evi tahliye edebildim ama içindeki hasarı ne siz sorun ne ben anlatayım demiş .. şimdi nasıl diyebilirimki kanunlar art niyetli insanların yanında değildir ? neden hızlı yürümez bu işler neden suçluya kötü niyetliye zaman kazandırır, saklanmasına yardım eder ,bunları sabaha kadar yazsak boş ?
Sizin yanlışınız var.
Hükümet Büyük Bir Yargı Reformu yaptı.
Çözdü bu sorunları.......
Alıntı:
sonuncuyaka rumuzlu üyeden alıntı
sizin yanlışınız var.
Hükümet büyük bir yargı reformu yaptı.
çözdü bu sorunları.......
yılın şakası
Hakan Bey yukarda size yolu gösterdik.Günlük tebligat yapacaksınız.Tebligat yapılırken de orada bulunacaksınız.Sizin gözünüz önünde tebligat yapılacak.Yönetici veya komşu hayır burada oturmuyor demediği sürece tebligat gerçekleşir.X isimli kiracı burada oturuyor.Akşam geliyor dedi mi tamamdır.
imzalaması gerekmiyormu komşunun ? sözlü beyan yaterlimi peki ? selamlar
İmzalayacak ,ismini verecek ki geçerli tebligat olsun.
burada kilitleniyoruz işte :( yönetici gündüz evde olmuyormuş binada kimsede yanaşmıyor imza işine , normalde bizlerde imzalam istemeyiz doğal olarak başkası ile ilgili bir tebligatı ,kaldıkı çok şirret ve çirkef biri ise kimse muhatap olmak istemiyor hali ile.. p.tesi kendi sahip olduğu evin tapu dairesine gidip müzakere alımaya çalışıcam bide böyle deniyelim o da olmazsa kendi adaletimizi kendimizmi sağlıyacağız bilemiyorum ..
Cevap: Tebligatı alma ömür boyu kira vermeden otur!
Yönetici orada oturduğuna dair mahalle muhtarına yazı versin.Muhtar kayda işlesin.Nufus müdürlüğüne yollasın.Tebligatı kaydı olduğundan alsın.Komşular imza atmasa da sözlü olarak evet oturuyor dediğinde postacı Muhtara bıraksın.Muhtar orada oturduğunu bildiğinden alsın tebligatı.
Sayın HUKUKİ NET üyeleri bu konu başlığına gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür edrim fakat göstermiş olduğunuz yolların hiç biri adliyede geçerli değil ..şimdi ben ciddi şekilde düşünüyorumki acaba hukuk sistemi avukatlara ayrı vatandaşlara ayrımı çalışıyor .örneğin bit etbligat için 07 03 2010 tarihinden beri uğraşıyorum .sizlerin göstermiş olduğunuz yooları denedim .en son dönen tebligattan sonra bakırköy 8.icra dairesinden benden yapmam istenen şey şu oldu.. bana bir kağıt verdiler bunu şahsın oturduğu mahhalle karakoluna götür polisler 3 gün süre ile takip edecekler ve tutanak tutup (şahsın o adreste olduğuna dair) bize gönderecekler sonra kapıya yapıştırılacak tebligatı yollayacaksın ,bana böyle bir yol olduğunu giç biriniz söylememiştiniz ? yani benim tezim yine doğru TEBLİGATI ALMA BÜROKRASİ EFENDİ SANA ÖMÜR BOYU YARDIM VE YATAKLIK ETSİN :(
Alıntı:
hakan keskin rumuzlu üyeden alıntı
Sayın HUKUKİ NET üyeleri bu konu başlığına gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür edrim fakat göstermiş olduğunuz yolların hiç biri adliyede geçerli değil ..şimdi ben ciddi şekilde düşünüyorumki acaba hukuk sistemi avukatlara ayrı vatandaşlara ayrımı çalışıyor .örneğin bit etbligat için 07 03 2010 tarihinden beri uğraşıyorum .sizlerin göstermiş olduğunuz yooları denedim .en son dönen tebligattan sonra bakırköy 8.icra dairesinden benden yapmam istenen şey şu oldu.. bana bir kağıt verdiler bunu şahsın oturduğu mahhalle karakoluna götür polisler 3 gün süre ile takip edecekler ve tutanak tutup (şahsın o adreste olduğuna dair) bize gönderecekler sonra kapıya yapıştırılacak tebligatı yollayacaksın ,bana böyle bir yol olduğunu giç biriniz söylememiştiniz ? yani benim tezim yine doğru TEBLİGATI ALMA BÜROKRASİ EFENDİ SANA ÖMÜR BOYU YARDIM VE YATAKLIK ETSİN :(
Aynen katiliyorum Hakan kardes ,bendeki kiraci iki senedir oturuyor bedavaya mahkeme tahliyesinide ocakda kazandik hemide avkat bakiyo isimize hala teblikati veremediler.