Cevap: Kızımı göremiyorum lutfen yardım edin..!
eşimin çocuk için nafaka davasına karşılık bende boşanma davası açmıştım, dava sona erdi hakim boşanma davasının reddine nafaka davasının kabulüne karar verdi, bende hakime çocuğu görebilmem için herhangi bir karar vermeyecekmisiniz diye sorduğumda hakime hanım bana bu konuyla ilgili talebin yokki dedi. çocuğumu görmek için karar vermesi benim talebime bağlıymış demekki. bir babanın çocuğunu görmesi gerektiğini bile yazılı talebe bağlayan bir adalet sistemi varken sizin çocuğunuzu binlerce kilometre uzaktan başkalarının insafıyla görebilme ihtimaliniz pek yok gibi
Alıntı:
tarhana rumuzlu üyeden alıntı
eşimin çocuk için nafaka davasına karşılık bende boşanma davası açmıştım, dava sona erdi hakim boşanma davasının reddine nafaka davasının kabulüne karar verdi, bende hakime çocuğu görebilmem için herhangi bir karar vermeyecekmisiniz diye sorduğumda hakime hanım bana bu konuyla ilgili talebin yokki dedi. çocuğumu görmek için karar vermesi benim talebime bağlıymış demekki. bir babanın çocuğunu görmesi gerektiğini bile yazılı talebe bağlayan bir adalet sistemi varken sizin çocuğunuzu binlerce kilometre uzaktan başkalarının insafıyla görebilme ihtimaliniz pek yok gibi
Beyefendi;
Şunu anlayamadım; eski eşinize hiç mi ulaşamıyorsunuz?
Alıntı:
akcurali rumuzlu üyeden alıntı
Beyefendi;
Şunu anlayamadım; eski eşinize hiç mi ulaşamıyorsunuz?
Ulasıyorum evet bı sekılde telefonunu buluyorum aradıgımda yuzume kapatıyor ve numarasını degıstırıyor
Alıntı:
denizasil rumuzlu üyeden alıntı
Ulasıyorum evet bı sekılde telefonunu buluyorum aradıgımda yuzume kapatıyor ve numarasını degıstırıyor
Daha önce yazmışsınız; geçici velayet annede mi şu anda? Yoksa hiçbir karar verilmedi mi?
Mail atma ihtimaliniz, mektup yazma ihtimali var mı?
Alıntı:
Şu anda karar verilecek bir durum yok.Boşanma davası reddedildiğine göre hala evlisiniz ve çocuğu her zaman göreblirsiniz.
Boşanma davası açıp çocukla kişiselilişki talebinde bulunmalısınız.
Bu durumda çocuğu kaçırıp görmenize izin verilmezse sç duyursnda bulunmalısınız.
Alıntı:
Av. Seyhan Uzun rumuzlu üyeden alıntı
Şu anda karar verilecek bir durum yok.Boşanma davası reddedildiğine göre hala evlisiniz ve çocuğu her zaman göreblirsiniz.
Boşanma davası açıp çocukla kişiselilişki talebinde bulunmalısınız.
Bu durumda çocuğu kaçırıp görmenize izin verilmezse sç duyursnda bulunmalısınız.
hala evliysek neden nafaka bağlanabiliyrda çocukla ilgili bir karar verme gereği duyulmuyor.
Alıntı:
hala evliysek neden nafaka bağlanabiliyrda çocukla ilgili bir karar verme gereği duyulmuyor.
Çünkü hala evlisiniz; çocuğunuzla ilgili velayet ortak, istediğiniz zaman görebilirsiniz, alıp götürüp annesine göstermemezlik etmedikten sonra, istediğiniz kadar da sizde kalabilir annesiyle anlaştıktan sonra.
Boşanma olmasa bile diğer tarafı mağdur etmemek için nafaka bağlanıyor. Çocukla ilgili karar verilecek bir durum yok ki?
Eşiniz nafaka talep etmiş veanlaşılıyor ki gerekliliği ispatlamış, nafakaya karar verilmiş.
Boşanmanın reddinden sonra ayrı yaşayacağınız da muhtemel olduğundan, çocuğun ve annenin mağduriyetini önleyeceğiiçin nafakaya hükmedilmesi isabetliolmuş.
Benım sorularımın cevapşları sanırım karıstı ve ben hıcbır sonuca varamadım seyhan hanım
Alıntı:
denizasil rumuzlu üyeden alıntı
Benım sorularımın cevapşları sanırım karıstı ve ben hıcbır sonuca varamadım seyhan hanım
Kızınızı yeniden görmeye gittiğiniçde yine göremezseniz bunuzapta geçirtip yeniden suç duyurusunda bulunun.
Bu yeni dosyayı ve esKi dosyayı delil gösterip velayet davası açın.