Cevap: 7 yaşındaki oğlumun velayeti
Bu çocuğu da babası alacak buraya yazıyorum
Asla alamaz, buraya yazıyorum.
Her iddiasına varım, alacak.
Uzun ve zahmetli bir yargılama gerektirip nihayetinde mahkemenin takdirinde olan bir konu hakkında iddiaya tutuşmak alenen saçmalamaktır. Hele bir hukukçuyla yarım yamalak bilgi ve tecrübe ile iddialaşmak saçmalık ötesi bir dağıtmışlıktır. Şimdi çocuğun velayeti babaya verilmezse solosko rumuzlu birini arayıp tek ayak üstünde mi bekleteceğiz?
Sn solosko ve Hukukçular Kralı size sarı kart gösteriyorum. Lütfen biraz daha naif bir uslup kullanalım, burda rekabet yapmıyoruz.
Paylaşım sitesinde neyi paylaşamıyoruz değil mi ? :)
Ağzınıza sağlık sayın hocam. Saygılar.:-)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Uzun ve zahmetli bir yargılama gerektirip nihayetinde mahkemenin takdirinde olan bir konu hakkında iddiaya tutuşmak alenen saçmalamaktır. Hele bir hukukçuyla yarım yamalak bilgi ve tecrübe ile iddialaşmak saçmalık ötesi bir dağıtmışlıktır. Şimdi çocuğun velayeti babaya verilmezse solosko rumuzlu birini arayıp tek ayak üstünde mi bekleteceğiz?
Sn solosko ve Hukukçular Kralı size sarı kart gösteriyorum. Lütfen biraz daha naif bir uslup kullanalım, burda rekabet yapmıyoruz.
Paylaşım sitesinde neyi paylaşamıyoruz değil mi ? :)
Sn .Hakem Oğuz;nezaketsizliğimin yegane sebebi ; üyelerden Sn .Yaman 'ın iletilerime her cevap verişte takındığı nezaket dışı üsluptur...aynı sarı kartın, bu zanmana kadar, ilgili şahsa gösterilmemesi manidardır...adab-ı muaşerete azami özen göstermekte fayda var...uyarılarınıza sevindim ve hasseten uyulacağı ilanen arz olunur...bu arada sizin üslubunuz da bizimkinden geri kalmamış...
Çocuğu babası alır diye iddiaya giren üyelere; çocuğu babası alırsa siz de mi almış olacaksınız, almanya yenilince biz de yenilmiş sayıldık gibi..
Merak etmeyin hanımefendi, bahsettiğiniz koşullarda çocuğunuzun sizden alınması gibi bir durum mümkün gözükmüyor. Ortada bunu gerektirecek bir neden yok.
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Umarım bu yazdıklarınızı yeniden düşünürsünüz. Bu çocuk babanın çocuğu ise nafakasını ödemek zorunda. Bu hanımın yeni eşi bu çocuğun tüm masraflarını ödemek mecburiyetinde değil. Kaldı ki siz o nafakayı yeni babanın yemesinden bahsediyorsunuz. Ayıptır yaaaa. Yazdıklarınızı hiç tasvip etmiyorum.
Sitedeki hukukçularımızda yazdıklarınıza uygun cevap vereceklerdir eminim.
bu çocuk babanın çocuğu ise velayetini alma hakkıda olmak zorunda. velayet ülkemizde büyük çoğunlukla hiçbir neden ortaya konmaksızın anneye veriliyor, annelerde yeniden evleneceklerinden çocukların babalarından mümkün olabildiğince nefret ederek yeni babalarını daha çok sevmelerini sağlamaya çalışıyorlar. bir nevi çocuk çok kötü emellere alet ediliyor. ben bu güne kadar boşanmış ailelerin çocuklarından babalarından nefret etmeyen birine rastlamadım. ya siz??
Alıntı:
tarhana rumuzlu üyeden alıntı
bu çocuk babanın çocuğu ise velayetini alma hakkıda olmak zorunda. velayet ülkemizde büyük çoğunlukla hiçbir neden ortaya konmaksızın anneye veriliyor, annelerde yeniden evleneceklerinden çocukların babalarından mümkün olabildiğince nefret ederek yeni babalarını daha çok sevmelerini sağlamaya çalışıyorlar. bir nevi çocuk çok kötü emellere alet ediliyor. ben bu güne kadar boşanmış ailelerin çocuklarından babalarından nefret etmeyen birine rastlamadım. ya siz??
Çok yanılıyorsunuz babasından nefret eden çocuk azdır, ancak baba sürekli anneden çocuğu alıp kaçırıyorsa, çocuğa anneyi, yeni eşi, aile üyelerini vs kötülüyorsa ve en çok da çocuk otuz yaşına da gelse hala anneyi şikayet ediyorsa çocuk babadan soğur, aynısını anne yapsa anneden de soğur. İşin doğası bu.
Alıntı:
akcurali rumuzlu üyeden alıntı
Çok yanılıyorsunuz babasından nefret eden çocuk azdır, ancak baba sürekli anneden çocuğu alıp kaçırıyorsa, çocuğa anneyi, yeni eşi, aile üyelerini vs kötülüyorsa ve en çok da çocuk otuz yaşına da gelse hala anneyi şikayet ediyorsa çocuk babadan soğur, aynısını anne yapsa anneden de soğur. İşin doğası bu.
3 yaşındaki kızımla telefonla konuşmaya çalışırken bana manyak baba demesini sağlayan bir kadınla maalesefki kağıt üzerindede olsa hala evliyim. diğer babalarında benden farklı bir durumda olduğunu düşünmüyorum