Cevap: Apartman toplantısında hakkında önemli bir soru
cevabınız için çok teşekkür ederim,
ismi yazılı olan da imza atanda ikside kiracı.
burda bi yanlışlık varda ?
ben izah edemedim sanırım.karar defterinde ali................ yazıyor ....ama imzayı atan elif......... bu yanlışlık kararı reddine karar çıkarmı?
Cevabımda belirtmiştim ama tam anlaşılamamış herhalde. Bahsettiğiniz üçüncü şahıs, kararın alındığı toplatıda oylamaya katılmamış ise imzası da geçersizdir. Toplantıda oylamaya katılan malik ya da vekili kim ise, imzayı da o atar. İsim farklı imza farklı derseniz, hem karar oylaması sakatlanır hem de evrakta usulsüzlük yapılmış olur. Eğer bir oy farkla karar alınmışsa, bu kararın iptali için dava açılabilir.
sayın:Gezgin_06
benimde duymak istediğim buydu. ağzınıza sağlık;
çok teşekkür ederim:)
1:işden çıkartırken iş akdimin sona erdiği alacaklarım nedir? diye bi belge bana halen daha gelmedi =sadece kendi imkanlarım la işime son verildiği için iş çıkış bildir gesi aldım.(burda yazıyor çıkış kodu:04) işden çıkarılış kodum:04 ? haklı fesih midir,
2:Sgk çalışma bölge müdürlüğüne dilekce verdim sebebsiz çıkardılar diye.
3:işyerimin hakkımda.üç defa 19:gün arayla farlı kararlar aldı,birbirini tutmuyor ,
4:apartman sakinlerinin de (isim aynı ama imza farklı)
5: kendi kararları olduğu halde kapıcı dairesini erken boşalt diye önce karar alıyorlar sonra (noterden ihtar çekiyorlar)
6:dava dilekcemi bunları baz alarak verdim sizce dava
değerli hukuk severler benim konumun özeti bu. Burda karar ne olur acaba?
çok özür,diliyorum bu bilgiye ihtiyacım var;