Cevap: Kendi rızasıyla cinsel ilişki. 17 yaşında.
Alıntı:
hamzakar rumuzlu üyeden alıntı
neden ki sonuçta herşeyin kendi rızası ile yapıldıgını gosteren bir çok kayıt var
Kendi rızası olması sadece tecavüz sayılmaması içindir. "reşit olmamış çocukla ilişki" suçunu ortadan kaldırmaz.
Alıntı:
peki kız 17 yaşında ise ve erkekde 24 yaşında erkek alacağı cezaları göz önünde bulundurmak kaidesiyle olayın tamamının kızın kendı rızası ile olduğunu görüntü ve ses kayıtlarıyla ispatlar ise ve kendini güvenceye almak için görüntülerde boş bir kağıda kıza tehtit ve zorlama olmaksızın ilişkiye kendi rızamla giriyorum her hangi bir baskı yada zorlama söz konusu değildir bütün sorumluluk bana aittir diye yazdırıp altına imza attırdıysa ve ilişkiyi ve kağıdın imza sahnesini video görüntüleriyle sesli olmak kaydıyla kaydedip mahkeme huzuruna sunduysa ceza alma olasılığı nedir ?
Alıntı:
neden ki sonuçta herşeyin kendi rızası ile yapıldıgını gosteren bir çok kayıt var
Cinsellik yetişkin her insanın yaşadığı yaşayabileceği bir şey elbette, istekle, para karşılığı her neyse.
Sizce kaç normal insan, kaç normal cinsel yaklaşımda , karşısındaki kişiden kendi rızamla beraber oluyorum diye imzalı belge alır, olayı görüntülü kaydeder?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Cinsellik yetişkin her insanın yaşadığı yaşayabileceği bir şey elbette, istekle, para karşılığı her neyse.
Sizce kaç normal insan, kaç normal cinsel yaklaşımda , karşısındaki kişiden kendi rızamla beraber oluyorum diye imzalı belge alır, olayı görüntülü kaydeder?
normal bir yaklaşım değil ancak kendisini garantiye almak ki ileride bütün davanın seyrini değiştirebilecek açıklamalarında içinde olması kişinin suçsuz olduğu gerekçesini ortaya koymazmı
aynı durum benimde bi yakınımım başına geldi avukat tutmanız çok faydalı olur.