bu benim aradıklarım değil beni arayanlarla ilgili, cevapsız aramalar falan... gsm operatörünü aradım adli mercilerle olabileceğini söyledi bende bu konularda fazla deneyimli değilim işe nereden başlamak gerekiyor?
Printable View
bu benim aradıklarım değil beni arayanlarla ilgili, cevapsız aramalar falan... gsm operatörünü aradım adli mercilerle olabileceğini söyledi bende bu konularda fazla deneyimli değilim işe nereden başlamak gerekiyor?
sizi arayan numaraları söylediğim gibi savcılığa başvurarak çıkara bilirsiniz
kardeşim çok teşekkür ederim inşallah sonuç alırım alakadar olduğun için teşekkürler....
merhabalar arkadaşım cep telefonuma aralık 2009 ve kasım 2009 tarihlerinde bana hakaret ve tehdit içerikli mesajlar yazdı ve ben mesajları silmedim duruyor.ne kadar zaman daha şikayetçi olma dava açma şansım var?yardımcı olur musunuz teşekkürler yani zamanaşımı ne kadar dava açmam için
Ne demiş hakaret ve tehdit olarak
küfür etti ve tefeciyle tehdit etti tefecinin beni ve ailemi zora sokacağını ayağını denk almam gerektiğini söylemiş 6 7 ay önceki mesaj bunlar.
şimdi de mesaj yazmıyor telefon görüşmelerinde bende açık görüşmeye aldım hoparlör yanımda ailem ve arkadaşım vardı duydu ailemin şahit olması yeter mi
şikayet süresi geçti mi
Tefeci mevzu nedir
beyfendi inanın çok zor durumdayım bu durumda dava açma sürem geçmiş midir inanın cevabınızı bekliyorum borç aldım senet verdim yarısını ödedim yarısını ödeyemedim o da tefeciye verecekmiş tefeci arıyor beni kendini kontrol altına al diyor
Bahsettiğiniz tehdit suçu şikayete bağlı bir suç olup şikayet süresi 6 aydır. Görüldüğü üzere şikayet süreniz geçmiş. Şimdi bu suçlar şikayette bulunsanız dahi zamanaşımı geçtiği için kovuşturulmaya yer olmadığına dair karar çıkar. 6 ay içerisinde sözlü yazılı hakaret ve tehdit oldu ise bunlara karşı dava açabilirsiniz düşüncesindeyim saygılar.
çok teşekkür ederim cevabınız için beyfendi sağolun sözlü tehdit devam ediyor şahidim babam babam benim yakınım olduğu için şahit kabul edilir mi?ayrıca mesajlar 6 ayı geçti ama yine de delil olarak versem faydası olur mu
şahsın uzun süredir tehdide devam ettiğini gösterir mi?teşekkürler