yalan beyan olmadığını bilsem hemen değiştirirdim zaten.tam emin olmam lazım çok kritik çünkü.hatta polis oldu da mahkemeye çıktan dedi ifadeni bozma dedi yine yalan beyan olur dedi(ilk ifadem yalan beyan olmuş oluyo yani onu demek istiyo)
Printable View
yalan beyan olmadığını bilsem hemen değiştirirdim zaten.tam emin olmam lazım çok kritik çünkü.hatta polis oldu da mahkemeye çıktan dedi ifadeni bozma dedi yine yalan beyan olur dedi(ilk ifadem yalan beyan olmuş oluyo yani onu demek istiyo)
bi baba kızım kaçırıldı diye müracaat etmiş.haberim yok benim.kızıyla kaçarak evlenmeyi düşünüyoruz.bi gün buluştuk(o gün kaçıcaz güya) 3 gündür evde diilim dedi kız.babayı çağırdık kaçtık dedik.karakola gidelim aramayı durduralım dedi.benlik bi durum yok dedim herhalde.kız çıkışta senle gelcem dedi konuştuğumuz gibi olucak dedi gitçez evlencez yani).ifade verdik.bilgi alma tutanığı diye geçti.kız kaçtım ben de kaçırdım dedim.şikayet falan yok.sonra kız baba ile gitti.iki gün sonra telefon kız istemiyo diye.kendini aklamak için oyun oynamış meğer.yaşı 20.bi sürü hikayeler uydurmuşlar arkamdan hiç kaçma olayı olmadığı halde.rahatsız olmaya başladım artık uydurduklarından.benim sorum şu.aynı karakola gidip olayın doğrusunu anlatmayı düşünüyorum.memurum.ek ifade ya da ifade değişikliği yaptığımda ilk ifaden yalan beyana girer dedi polis, memursun işinden olursun dedi.avukata sordum girmez dedi.bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.