Takipsizlik kararında belirtilen Ağır Ceza Mahkemesi'ne itiraz edebilirsiniz.
Printable View
Takipsizlik kararında belirtilen Ağır Ceza Mahkemesi'ne itiraz edebilirsiniz.
Aslında benim site yönetimini dava etme nedenim köpeğimin siteye alınmaması değil benim alınmamam. Kopek besleme site yönetim planına aykırı da olsa bana yapılan muameleyi anlayamıyorum. Diyelim ki ben hukuksuz olarak davranıyorum, böyle olsa bile site yönetimi sadece kendi kararı ile benim, ev sahibinden resmi olarak kiraladığım eve site girişini kapatarak girmeme engel olabilir mı? Herkes kendi yargısı ile kendi cezasını uygulayabilir mi?
Not: Olay anında olduğu gibi, bugün yani 5 ay sonra dahi site icinde köpek beslenmektedir.
Bende şahsen köpek besleyenlere saygı duymakla beraber,köpek beslenen bir sitede oturmak istemem.Sevmiyorum fazla kedi köpek.Küçük kızımda var mesela ortak kullanım alanlarında hadi bir zarar verirse kızıma diye korkarım.Ansansöre pislerse nolacak.Ne bileyim sonuçta hayvan ne yapacağı belli olmaz.
Tabi ki haklısınız. Köpek besleyenlerin de köpeklerden rahatsız olanlara saygı duyması gerekiyor kesinlikle. Ama sorun şu ki site de zaten bir köpek yaşıyor ve biz de bu kopegi gördükten sonra " demek mı site içerisinde köpekten rahatsız olunmuyor" diye düşünerek yerleşme kararı aldık. Asıl problem ise yönetimin tutumu. Sizin apartmana bir köpek sahibi taşınmak isterse kapı önüne barikat kurup girmesini engelleyebilir mısınız? Ya da böyle bir tutum hukukla bağdaşır mı?
Davayı bunun icin acmıştım. Ama inanın takipsizlik cikmasini hiç beklemiyorduk. Yardım istememin sebebi de kopegimle birlikte bu sitede yasamak istemem değil - ki ben başka bir yere taşındım zaten- hukukun hala üstün olduğunu, uygunsuzluk durumunda da kisilerin ancak meşru yollara başvurmaları gerektiğini ispatlamak.
Sonuc ne oldu acaba? Yazik gercekten şehirde eşkiyalık yapıyorlar anladığım kadarı ile. O zaman obalsunda resmi kontratım var deyip özel güvenlikten daha güçlü bir kalabalıkla içeri girip yerleşseydi keşke. Herhalde site yönetimi sadece bundan anlardı.