-
elbette benim sorumla sorunumla ilgili değil. üstüme alınsam başka birşey yazardım. boşanma konulu bir soruya anlamsız bir karşılık gelmesini garip ve tuhaf buldum. takdir edersinizki ben de soru ile alakasız tartışılmasınından rahatsız oldum.sizin yanıtlarınızdan veya mesleki hassasiyetlerinizden alınmam da sözkonusu değil.ben bunun yerine sizin de benim soruma bir yorum getirmenizi beklerdim ki bunu bile söylemedim. tartışılması gerekli herşey tartışılır elbette ama mesleki ve ahlaki tartışmalar için bu soru ve bu başlık bana göre pek tuhaftı. bunu da dillendirmemi alınganlık olarak görmenize diyecek bir şeyim yok. ancak ne Atatürkçülük ne de mesleki ilkeler benim açtığım başlık ile ilgili değildi. malum zatın yazdığı garip yanıtları dikkate değer bulmanızdır.iyi çalışmalr diler sizin de benim fikirlerime karşılık alınganlık göstermemenizi beklerim. çünkü ben ragıp bey cevap verdikten sonra bir hususta daha fikrinize müracaat edecekken md arkadaşın kişisel duygularını ve buna verilen yanıtları okumak durumunda kaldım.
-
Sayın denizmert,
Öncelikle sorduğunuz sorunun cevabı sayın meslektaşım Ragıp Atay tarafından cevaplandırıldığı için, cevabı tekrarlamamak adına sorunuza cevap vermediğimi belirtmek isterim.
Sizin anlamsız dediğiniz tartışma, mesleğime karşı yanlış bir değerlendirme ile ortaya çıkmıştır, takdir edersiniz ki böyle bir durumda sessiz kalamazdım. Amacım bu tartışmayı gereksiz yere uzatmak değil, mesleğimiz hakkındaki olumsuz bakış açısını değiştirmek ve toplumda hak ettiği değeri bulmasını sağlamaktır. Yoksa konunun Atatürk ve Atatürkçülükle hiçbir alakası olmadığı konusunda hemfikiriz, sayın mordelen ya da morgüllere de izah etmeye çalıştığım husus buydu zaten.
Sizi rahatsız eden, tartışmanın sizin forumunuzun altında devam etmesi olduğu için ve buna ilişkin rahatsızlığınızı dile getirdiğiniz için, üzerinize alınmayın derken rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum olmadığını ifade etmek istemiştim. Sizin alıngan olduğunuzu asla ima etmedim, alınganlıkla üzerine alınmak aynı şey değildir, siz bu görüşe nereden vardınız ben de bunu anlamış değilim. Ayrıca, sitemiz herkesin her konuda kurallara aykırı olmamak kaydı ile her türlü yorum ve görüşünü paylaşabileceği bir forum sitesidir, bunu unutmayınız.
Son olarak, cevaplanmamış sorunuz var ise yazmanızı rica ediyorum. Mesleğimi savunurken rahatsızlık duymanıza sebep oldu isem lütfen kusura bakmayınız.
Saygılar#8230;