Yaptığım birşey olsa sözlerinizde haklısınız. Yapmadığınız birşey ile suçlanmaya başladığınız zaman beni anlayabileceğiniz inancı içerisindeyim.
Printable View
Orta'da yaşanmış bir şeyler var işte suçlusunuz yada değilsiniz ama mağdursunuz şuanda buda ders olmalı ki aynı hata tekrarlanmasın :)
Tekrar merhabalar. silivri mahkemesi bana çok uzak. daha evvel ki iletilerimde belirtmiştim. bu uzaklıktan ve maddi imkansızlıktan dolayı davalara düzenli olarak katılabilmek gibi bir durumum yok. 2. mahkeme için bir mazeret dilekçesi yazmak istiyorum. maddi imkansızlık ve mesafe mazeret sayılır mı ? aynı zamanda mahkeme günü orada bulunup gerektiği noktalarda kendimi savunamadığım için hakkımda verilmiş olan tutuksuz yargılama kararı tutuklu yargılamaya çevrilebilir mi ? konu benim için çok önemlidir. cevap verebilecek bilgi sahibi arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Sen Isparta da mı oturuyorsun? yoksa okuyor musun?
Gerçi birde şöyle bir durum var. Davayı geri çekmiş olsalar bile devlet bırakmaz işin peşini, tutuklumu, tutuksuz mu yargılanırsın bilemiyorum.
Isparta'da oturuyorsan buraya geldiğin zaman geri gidememe ihtimalin olabilir tutuklu yargılanabilme ihtimalinde olabilir.
Tutuksuz yargılandığınız zaman ise kızın akrabaları sıkıştırabilir büyük ihtimalle amcasının telefonda tehdit ettiğini göz önünde bulundurursak.
ısparta da ikamet ediyorum. şuan tutuksuz yargılanıyorum zaten davalı tarafdan arayan kimse yok. tehtit vb.durumlar şuan için söz konusu değil
bana mahkemeye sunacağım mazeret dilekçesi ve katılamayacağım davada söylemek istediklerimi yazacağım dilekçeyi hangi kurallara göre yazabileceğimi açıklayabilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.
Tekrar Merhabalar...
2.dava (celse)'de görüldü. davacı taraf davaya katılmadığı için dava 1 ay sonrasına ertelendi. şimdi bu kız 14-15-16 mayıs da bama mail olarak erotik ve yarı çıplak fotoğraflarını mail attı sonra başkasına atacaktım yanlışlıkla sana geldi onları hemen sil diye mesaj attı. Sanıyorum ki bu resimleri mahkemede kullanırım diye davaya katılmadı. Ama ben mahkeme gününden 2 gün evvel avukat tutabildiğim için onları kullanamadım. Şimdi davacı taraf davalara katılmaz ise ne olur aynı zamanda davacı tarafın olay zamanı reşit olmadığını beyan ettiği kız 18 i bitirip 19 undan gün aldığı için hakim davalara katılması gerektiğini söyledi. Kızın şuanda davadan vazgeçmeye hakkı varmıdır ? Bana göndermiş olduğu erotik ve yarı çıplak resimlerin bana ne tarz bir faydası olur. Avukatım olayların bizim lehimize olduğunu ve korkmamam gerektiğini suçsuz olduğumun kanıtlanabilir olduğunu söyledi ama siz değerli arkadaşlarımında fikrini almak istedim. şimdiden teşekkür ederim.