Cevap: Avukatın davadan çekilmesi ve baroya şikayet
bir vatandaş olarak bazı şeyleri düşünebilir ve bu konuyla ilgili endişelerimi dile getirebilirim ,
gözü kapalı tabiki gidip herhangi bir şikayette bulunmanın doğru olmadığının farkındayım, savunmam her zaman için hukuksal bir dayanağa dayanmalıki haklılığım çıksın ortaya
(tabi bu her koşulda böyle olucak diye birşey yok yani bazen haklısınızdır ama ne yazıkki koşullar öyle bir durum çıkartmıştırki ortaya herşey aleyhinizedir yaşam bu her şeyi barındırıyor sonuçta )
burda yaptığım yorumlar neden herkesi bizzat onlara yapılmış yorumlarmış hissine büründürdü anlamadım ,mesleki dayanışma olarak nitelendirdiğim şeyde buydu ,Ayrıca her avukat iyidir dürüsttür diye birşey olabilirmi hangi meslek grubu için % 100 lük böyle bir olasılık geçerli olabilir ,
neyse konu benim için burda kapanmıştır ,teşekkürler
Cevap: Avukatın davadan çekilmesi ve baroya şikayet,
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Burada millet oturmuş sana yanlış bildiklerini anlatmaya çalışıyor. Ama nasıl bir kafa yapın var ki anlamamakta ısrar ediyorsun. Evet mesleki dayanışma her meslekte vardır ve senin gibi yanlış kafa yapılı insanlara karşı bir dayanışmadır.
Avukat senin babanın uşağı değildir. İster 1.ci, ister 3.sınıfla gider diyemezsin. Avukat 1.ci sınıf yolculuk eder, 1.ci sınıf konaklar. Parasını da senin işin olduğu için sen ödersin. Masraf denilince yol masrafı da buna dahildir, diğerleri de. Yukarıda denildiği gibi 20 kere yollara düş, ondan sonra soyuldum dolandırıldım diye veryansın etsin. Yok bu kadar nankör meslek.
Ah siz bir baroya şikayet etseniz de, baro da size burada yazıldığı gibi cevabı verse. Avukat da size şöyle güzeel bir tazminat davası açıp kazansa. İnşallah o avukat burayı okuyordur da ibret olsun diye o kararı buraya yapıştırır.
her kimseniz sizi dikkate bile almıyorum ,uslubunuz anlayışınızı gösteriyor,