Cevap: Eşim beni çocuğumla tehdit ediyor
Alıntı:
guzelvecirkin rumuzlu üyeden alıntı
tabi tabi boşanma aşamasına gelin. ayrı yaşayın. en az azami 3 X 18 ay mahkeme kapılarında sürünün. booooll bol mahkeme aşamasında düşünürsünüz . düşünmeye de çook vaktiniz olur dövünmeye de :) eşiniz de "18 aylık sendromdan" kurtulur; da siz nolursunuz? bilmiyorum . :)
parasızlıktan uzaktaki çocuğunu görmeye aciz kalan kim? nafaka icra vs ödemek hafızada yıpranma yapıyor demek. :DD yazık. geçmiş olsun. acil şifalar dilerim. çocuğun annesini hapse göndermek; ne erdem ne erdem. plaket te beklersiniz şimdi. birkaç yıldır kafa ütüleyecek kimse bulamadınız galiba içinize oturmuş. ütüüü ütüüü diye sayıklıyorsunuz. :DD bana burada yazı yazacağınıza evladınızla ilgilenin.çocuk önemli buraya yazdıklarınız değil. Anlayabilene tabi lafım. Kime diyorsam. Yazmayın bana. kuru gürültüyle uğraşacak vaktim yok. kendinizle ilgilenin.
Temiz bilgi(!!!)
Cevap: Eşim beni çocuğumla tehdit ediyor
Benzer bir durumda benim başımda var. Çocuğum 4 yaşında ama eşimle annem küsler ve eşim anneme göstermiyor. Annem başka bir ilde yaşıyor. Bayramda olsun göstermek istiyorum acaba eşimin onayı olmadan il dışına çıkarmam suç mudur, çocuk kaçırma gibi boşanmış falan değiliz ama bu konu beni çok rahatsız ediyor bilen biri varsa lütfenbir yol?