Bu kadar çamuru bulmak da az marifet değil ama :)
Printable View
Güncelleme: 18:24 TSİ 26 Şubat. 2010 Cuma
Gazete patronu köşe yazarına hakim olmalı mı?
Köşe yazarları bir kez daha Başbakan Erdoğan'ı kızdırdı. Medya patronlarından yazarlara müdahale etmesini isteyen Erdoğan, "Köşe yazarıma hakim olamıyorum diyemezsin" dedi. Başbakan'ın sözlerini ntvmsnbc okurları yorumladı.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25062771/
M.E.Sezen: AKP gerçekten darbelere karşı çünkü kendi darbe yapmak üzere
Bugün 26-02-2010 yaptığı konuşmada anlaşıldığı gibi kendi gibi düşünmeyenlere fasizan bir yaklaşım onu sustur bunu sustur kendi sesinden başka sese tahammülü yok halen daha bunu göremiyenler var ayrıca çamuru her tarafa şıçradı millet vekilleri azıttı Ben ozaman itiraf ediyorum Kansızım ve Hukuk'cularımızdan bu adama Dava açalarını istiyorum!
Forumun konusu başkalarının ne olduğu değildir.
Forumun konusu :
Neden AKP nin gerçektende darbeye cuntaya karşı olduğuna 12 Eylül eziyeti çekmiş olanlar inanmıyor ?
Tayfun bey ben haber sitelerinde haberleri okurken yorumları da okurum, son zamanlarda yorumcular "tam da darbenin zamanı" "hadi bi darbe" "keşke bi darbe yapılsa" vs. kabilinden yorumlar yapılıyor. Söz konusu AKP ise darbe bile tercihe şayandır gibi bir anlam çıkıyor bundan. Oysa darbe bir ülkenin başına gelecek en kötü 2.iştir. Birincisi yabancı işgal kuvvetlerinin ülkeyi istila etmesi ikincisi de öz ordusunun bu işgali gerçekleştirmesidir.
Gerçekten ya, neden darbezedeler bile AKP karşısında darbeyi yeğliyor?
İkna edecek seviyede açıklayabilecek biri var mıdır?
Şöyle başlasam sevgili Engin.
Yabancı güçler tarafından işgal nedir? Sanırım burdan başlamak yararlı olacak.
Yabancı ülke egemenliğinin bir ülkede tanınması (daha doğrusu meşru görülmesi)olarak özetleyebiliriz.
Bu egemenlik salt askeri egemenlik midir? O zaman, Fransa'nın, Hollanda'nın vs. sömürgelerinden askerlerini çekerek lejyonları yerleştirmesi işgali kaldırma anlamına mı geliyor. Oysa, tüm ekonomileri hala onların elinde.
İşgal altında olmak, ekonomik değerlerin kontrolü mü desek? O zaman, AB, OPEC gibi oluşumları anlmamız zor olacak.
Dil işgali desek? O zaman ABD nin ingiltere işgalinde olduğunu iddiz etmemiz gerek.
Şöyle bir tanımlama işgale benze mi?
Bir ülkenin siyasi partisi, kuruluş sırasında başka bir ülkeye gidip izazet alıyorsa; İktidar partisi başkanı için başka bir ülkenin başkanına, "onu süpürmeyin, istediğiniz gibi kulllanabilirisiniz" diye aracı kişi konabiliyorsa; Askerlerimizi esir alan, svaş suçlusu hakları olarak bile hakları tanınmadan kötü muameleye tabi tutuluyor ve bu muameleyi yapan, devlet konuğu olarak ağırlanıyorsa, Bir devlet adamı "beni türk mahkemeleri yargılayamamalı" diyebiliyorsa, Bir ülkenin haberleşmesini, bankacılığını, limanlarını, petrol üretimini ve ulaşımını yabancıların elinde olan şirketler denetleyebiliyorsa,
Biz hangi işgali konuşuyoruz.
Ben iktidar partisinin darbeci olduğunu düşünmüyorum,tam tersi karşılar.Ordununda o kadarda iyi niyetli ve modern olduğunu düşünmüyorum.Tabiki tamamı için değil.Tabiki olması gereken halkı halkın seçtiği siyasilerin yönetmesidir.Ancak tam demokrasiye geçemediğimiz için bir parti halk tarafından desdekleniyor ve güçleniyorsa,önü dolaylı yollardan kesilmeye çalışılıyor.Bu iktidar dan ülkeyi geriye götürecek hiç bir oluşum görmüyorum,bilakis bazı gerçekleri görüyoruz,demokrasiye alışıyoruz.Bilmem bana öyle geliyor.
Benim asıl korkum şu; "Bugün AKP, darbeciler var, darbeden bıktık edebiyatı yaparken, bir yandan da kendi darbecilerini yetiştiriyorlar. Darbenin askeri veya sivil olmasının hiçbir farkı yok. Yarın elinde pompalı tüfeklerle İSLAM DEVLETİ istiyoruz diyenler" darbe yaparsa aynı şeyleri düşünebilecek misiniz? Buna yine demokrasi diyebilecek misiniz?
http://img.internethaber.com/news/148482.jpg
''Sen Açıldıkça Analarımız Ağlıyor''
Aydın'da MHP'nin bu afişini polis indirdi
17 Temmuz 2010 Cumartesi 09:15Aydın'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin parti binasına astığı ERdoğan ile ilgili afiş indirilirken uzun süren gerginlik yaşandı
http://www.internethaber.com/aydin/a...di-272355h.htm
http://images.iha.com.tr/i//2010/07/...0707_98371.jpg
m.e.sezen:Demokratlık bu olsa gerek! Herkese darbesiz iyi geceler. HAYIRLI Günler.
Akp gerçekten darbe ve darbecilere karşı mı?
Ben darbe yapmaya kalkacağım, e-muhtırayı koyacağım. Başbakan’la oturup, gizli sırları neyse bölüşüp paylaşacaklar. Ben emekli olduktan sonra altıma çok pahalı bir zırhlı araç alınacak ve ödüllendireceğim. Siz eğer darbelere karşı samimiyseniz, niye sorgulamıyorsunuz? Üstelik zaman aşımına da uğramadı. Görev yargının olur mu? Hükümet suç duyurusunda bulundu mu? Niye suç duyurusunda bulunmuyor? Elinden tutan mı var ? Başbakan çıksın ‘Bu davanın da savcısıyım’ desin, diyemez. Çünkü o e-muhtıra AKP’nin tekrar iktidara gelmesi için oraya konulmuştur. Mağdur edebiyatı için konulmuştur.
Kaynak:http://www.netteyim.net/haber/Siyase...ri-205085.html
M.E.Sezen: Her nerde uyuyorsan ve uyutuluyorsan...Darbe var diye bağıranlara.Ağlamaya devam edin.
Darbeler tarihe karıştı korkmaya gerek yok. :)