Cevap: Çalışmadığım halde 700 TL tedbir nafakası ödemek durumunda kaldım
Tebrik ederim sizi o zaman:)
Arkadaşlar tedbir nafakası alacağı için ben haciz emrini mahkeme kanalıyla iptal ettirdim. Bu demektir ki bu tedbir nafakası haksız yere bağlanmıştır. Herkes yararlansın bu konudan.
Hangi konudan faydalansın. İptal ettirdiğiniz ne?
Tedbir nafakası, ilama dayalı olmadığı için ödeme emri gönderilir. Muhtemelen size icra emri gelmiştir, onu iptal ettirmişsinizdir.
Sorulara bilen kişilerin yanıt vermesi konusunda devamlı uyarı yapıyoruz.
Sn. Av.Ragıp ATAY öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ederim.bana sormuş olduğunuz sorulara cevap vermek istiyorum.ayrılmadan önce okul servis işi ve müzisyenlik yapıyordum.fakat bu araç banka kredisi ile idi.borçlarımı ödemeyince satmak durumunda kaldım.hatta bu iş ile uğraşırkende bir hayli borç batağına girdim halada bağkur ve esnaf kefalete borçalarım bulunmaktadır.müzisyenliği ise yazları sokak düğünlerinde yapıyorum.2 çacugum var ve ilk okula gidiyorlar.ayrılmış olduğum eşim ise şu anda aileme ait olan evde oturmaktadır birlikte olduğumuz dönemde dahi bu kadar miktarda para getiremiyordum eve.ama şimdi 700 tl ödemek durumundaymışım fakat bunuda ödeyebilecek gücüm bulunmamaktadır.cevaplarınıza tekrar teşekkür ederim