Cevap: Kıskançsın diye eşim evi terk etti
Alıntı:
mutluluk1983 rumuzlu üyeden alıntı
hayır sanırım hiç olmadı birkez yengeme çiçek aldı....ama inanın aklına gelmiyor insanın böyle durumda...bırakması gerekir mi?daha mı iyi olur bırakırsa....ya kabul etmezlerse?ne yapsa doğru olur?
Yengenizin banka hesabı varsa, o hesaba para yatırsın. Eğer banka hesabı yoksa posta ile de gönderebilir.
Elden vermeyin. Çünkü boşanma davası olursa abinizin karısını mağdur etmediğine dair elinizde delil olur. Bu parayı gönderirken açıklama kısmına şubat ayı için nafaka gibi bir ibare yazdırın. Elden verseniz bile, iş mahkemeye gelince hiç bakmadılar kızıma diyebilirler. İftira atmak çok kolay çünkü.
Sonuçta abiniz bu hanımla evli ve bir bebekleri var. Parasız bırakmayın yengenizi.
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Sıkıp sıkmadığınızı bilemem. Ne kadar zamanda bir arıyorsunuz ki?
Alıntı:
Yengenizin banka hesabı varsa, o hesaba para yatırsın. Eğer banka hesabı yoksa posta ile de gönderebilir.
Elden vermeyin. Çünkü boşanma davası olursa abinizin karısını mağdur etmediğine dair elinizde delil olur. Bu parayı gönderirken açıklama kısmına şubat ayı için nafaka gibi bir ibare yazdırın. Elden verseniz bile, iş mahkemeye gelince hiç bakmadılar kızıma diyebilirler. İftira atmak çok kolay çünkü.
Sonuçta abiniz bu hanımla evli ve bir bebekleri var. Parasız bırakmayın yengenizi.
peki nekadar gönderse iyi olur şuan biraz maddi sıkıntısı var.bir miktar söyleyebilirmisiniz lütfen
Alıntı:
peki nekadar gönderse iyi olur şuan biraz maddi sıkıntısı var.bir miktar söyleyebilirmisiniz lütfen
Ben abinizin gelir durumunu bilemem ki?
Her erkeğin gelir durumu bir değil.
şu durumda 50 tl gönderse uygun olur mu?
Alıntı:
şu durumda 50 tl gönderse uygun olur mu?
Abiniz ile yengeniz aynı evde olsalar, bebeği ve karısı için aylık yapacağı masraf 50 lira ise diyeceğim hiçbir şey yok. Siz 50 lirayı kafi görüyorsanız ben ne diyebilirim ki.
O para bana gönderilse hiç göndermeselerdi derdim. Parayı küçümsediğimden değil yanlış anlamayın. Ben paranın her kuruşuna çok önem veriyorum. İnternet bankacılıktaki her EFT'nin 2 TL olmasından dolayı yürüyerek kendim bankaya gidip o 2 TL'yi tasarruf eden biriyim. 2 TL'lik EFT parasını veremeyecek durumda olduğumdan değil. Fuzuli ve israf olarak gördüğüm için. Yani parayı asla küçümsemem.
Dediğim gibi 50 lira bana ve bebeğime diye gönderilse, hiç göndermeselerdi, dalga mı geçiyorlar diye düşünürdüm. Lütfen biraz daha gerçekçi olalım.
Alıntı:
Abiniz ile yengeniz aynı evde olsalar, bebeği ve karısı için aylık yapacağı masraf 50 lira ise diyeceğim hiçbir şey yok. Siz 50 lirayı kafi görüyorsanız ben ne diyebilirim ki.
O para bana gönderilse hiç göndermeselerdi derdim. Parayı küçümsediğimden değil yanlış anlamayın. Ben paranın her kuruşuna çok önem veriyorum. İnternet bankacılıktaki her EFT'nin 2 TL olmasından dolayı yürüyerek kendim bankaya gidip o 2 TL'yi tasarruf eden biriyim. 2 TL'lik EFT parasını veremeyecek durumda olduğumdan değil. Fuzuli ve israf olarak gördüğüm için. Yani parayı asla küçümsemem.
Dediğim gibi 50 lira bana ve bebeğime diye gönderilse, hiç göndermeselerdi, dalga mı geçiyorlar diye düşünürdüm. Lütfen biraz daha gerçekçi olalım.
yok yanlış anlaşıldım bu aylık değildi.ayda 5 kez gitse yeğenimi görmeye 5 kez her gittiğinde verse yada gönderse demek istedim
Alıntı:
yok yanlış anlaşıldım bu aylık değildi.ayda 5 kez gitse yeğenimi görmeye 5 kez her gittiğinde verse yada gönderse demek istedim
Ben elden vermemenizi tavsiye ederim.
İleride mahkeme olunca elden verseniz bile vermedi derler. Siz orasını anlamadınız sanırım. Aylık olarak bir rakam yatırsın abiniz.
yardımlarınız için teşekkür ederim.gerçekten çok aydınlatıcı ve yol gösterici oldunuz.tekrar teşekkürler
Alıntı:
yardımlarınız için teşekkür ederim.gerçekten çok aydınlatıcı ve yol gösterici oldunuz.tekrar teşekkürler
Rica ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
sizinle görüştükten sonra abime durumu anlattım o da ok dedi.ama dün bebeğini görmeye gidecekti kayınpederini aramış oda şuan hastahanedeler öğleden sonra görürsün demiş,öğleden sonra evde kimse olmayınca abim yine kayınpederini aramış,baba geldiler mi diye adam nebiliyim ben demiş eve git gör demiş
sonra abim eve gidince kapıyı kimse açmamış,tekrar kayınpederini aramış baba evde kimse yok diye adam kızmış ne bu ya türk telekom mu diye bağırmış sık sık noluyor demiş tabi daha önce çocuğunu istediğin zaman görürsün demişti...kayınpederi tamam şimdi evi ararım açarlar kapıyı demiş,kapıyı yengemin annesi açmış abim niçin açmıyorsunuz dediğinde oğlun olduğu yeni mi aklına geldi gibi sözler sarf edilmiş,ama isteyince vermediler kızımız dayanamaz diye görmeye gidince 5 dk izin verdiler 4 gün abim gitmeyince böyle dediler...sanırım yengem gideli 1 ay oldu..çocukla şahsi münasebet davası açmak için ne lazım,ozaman abim görür mü yada bunun için mahkemeye mi gidiyorsun boşanma davası açılmadan oluyormu?