Cevap: İstifa ettim işten çıkamıyorum
sevk belgesi askere gidiş tarihinde 10 gün önce elime geçecek.ben işten ayrılmak için bu zamanımı bekleyecem. 2-3 aylık makul sürelere ne oldu? bir kaç ay öncesinden işi bırakanlar nasıl ayrılıyorlarki? bütün sülüsler bu şekildedir gidiş tarihinden kısa bir süre önce şahsa ulaşır.
sayın msadık,
15 nolu iletimde ısrarlıyım.
ilknur hanım bende sizin önerilerinizi doğru ve haklı buluyorum.kesinlikle size güveniyorum. fakat onlar işleri söyledikleri şekilde yaptıklarında benim bu işi yargı yoluyla halletmem gerekecek diye düşünüyorum. doğrumudur. acaba istedikleri doğrultuda bi şeyler yapmalımıyım.
Yaparsanız, Erdoğan bey'in de dediği gibi sizin lehinize olur. Şöyle ki, daha fazla priminiz yatmış olur, kıdem tazminatına esas gün sayısı artmış olur.
Eğer çalışabilecek durumdaysanız neden olmasın.
Ama tüm bunlara rağmen noterden çektiğiniz ihtarname ve ekinde gönderdiğiniz belge ile iş akdiniz kıdem tazminatına hak kazanacak şekilde sona ermiştir.
son bi şey sorucam sevk belgemi alana kadar diyelimki raporlu göründüm.raporum bittiğinde sevk belgem geldiğinde o tarihe ait yeni bir istifa dilekçesimi yazıcam? tüm yardımlarınız için çok teşekkür ederim sitenizin yeni yaşını bende kutlarım.elinize emeğinize sağlık.başarılar...
ilknur hanım son sorumuda yanıtlarsanız çok sevinirim.
Alıntı:
msadık rumuzlu üyeden alıntı
gncl...........
gncl oln ndr?
Ndn sssiz hrflri kullnyrsnz sdc?
Öncki cvplrı tkrr inclrmsnz ltfn?
afedersiniz.önceki yazılarda böyle bir soru sormadımki.şu an raporluyum.rapor bitip sülüsü alınca yeniden o tarihli bir istifa dilekçesi yazıcam diye düşünüyorum.bunu teyid etmek istedim.