Cevap: Öğrenciye verilen kiralık ev
Dediğiniz gibi "varsayım" üzerine yorum yapıyoruz. Karalama amaçlı değil ama doğruyu bulma amaçlı. Yorumlar var bilinenler üzerine yapılmıştır, yoksa yorum da yoksayılır.
Siz de varsayım üzerinden bir yorum yapsanız nasıl olurdu? Somut olay için demeyelim hadi, Bir apartmanda öğrenciler yaşıyor ama ne öğrenci :) mahalleli gençler yerlerinde olmak için can atıyo belki :) mahalleli gençlerin ana babası açısından nasıl bir yaklaşımınız olurdu?
Ben de zaten varsayımlar üzerine yine varsayımla şikayetçinin şikayetini ıspatlaması gerektiğini , aksi taktirde kabul görülmeyeceğini savunuyorum , ne diye öğrenci aleyhine yorum yapayım ki ?
Bu zamanda - şikayet etme anlamında - herkesin fikir sahibi olduğunu düşünüyorum, burada sanki başka ip uçları arama çabaları var gibi geldi bana , varsayım bu ya !
Öğrencilere iftira atılıyor...
...Kimse kimseyi yargılamıyor.
...Ben yukarıdan gelen sesler ve şikayetimi acaba bunlar hakkında ne yapabilirim, bunun hukuki bir yaptırımı varmıdır diye bilgillenmek için sordum.
...Ben de öğrencilik hayatı yaşadım bayan arkadaşlarımda da sabahlara kadar otururp muhabbet ettim, özel günlerde toplaştık bir araya geldik belkide çok ses çıkardık ama bunlar sadece özel günlerdi HER gün değildi.
...Hiç bir zaman bayan arkadaşlarım gecenin 3 ünde inim inim inlemedi..
...Öğrenci velinimet bu ülkenin geleceği eyvallah, çıt çıkardılarmı bile apartmanı ayağa kaldıran anlayışsız komşularla da karşılaşıyorlar çoğu zaman eyvallah, ama her zaman bir taraf hep haklı durumda olamaz.
...Olay genel bir tartışma yada bilgilendirme değil zaten, yaşanan özel bir olay ve yorumları
öğrenciye uzanan diller kopsun :)
polise şikayet edilmişmi edilmemişmi anlayamadım:)
Yahu insan bu öğrenciler ailesini bulur bakın bakalım tık çıkıyormu o daireden. bir yığın çözüm var aslında fakat ilk yapılacak iş polis.
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir.