Cevap: bir avukatın fikrine ihtiyacım var
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaş olduğumuzu düşünmüyorum, nasıl bir üsluptur bu?
Ayrıca yazım kurallarına uyunuz, uymadığınız takdirde üyeliğiniz askıya alınacaktır.
Hukuki işlemler için arzuhalciye, katibe değil; avukatınıza danışınız.
Evet bende avukata gitim fakat o kendisnin yanında çalışan birne dilekceyi yazdırdı kendisi yazmadı ayrıca özür dilerim arkadaş dediğime alınmışsniz
Demin diğer bir forumda da "arkadaş" lafınıza ben alındım. Arkadaşlık sizin için kolay olabilir. Ancak burada abileriniz ve ablalarınız ile ve mesleki bir site olması nedeniyle hukukçularla konuştuğunuzun daha doğrusu konuşmanıza izin verildiğinin farkındamısın?
Düzgün yazacaksın,
Saygılı davranacaksın,
Ricacı olacaksın,
Senden yaş veya bilgi açısından büyüklere hürmet edeceksin.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Demin diğer bir forumda da "arkadaş" lafınıza ben alındım. Arkadaşlık sizin için kolay olabilir. Ancak burada abileriniz ve ablalarınız ile ve mesleki bir site olması nedeniyle hukukçularla konuştuğunuzun daha doğrusu konuşmanıza izin verildiğinin farkındamısın?
Düzgün yazacaksın,
Saygılı davranacaksın,
Ricacı olacaksın,
Görüşlerinize katılmamak elde değil (kırmızıyla gösterdiğim yer hariç.)
fakat "yazacaksın,davranacaksın,olacaksın, edeceksin" yerine, "yazınız,davranınız, olunuz,ediniz" diye yazsaydınız daha uygun olurdu. Saygılarımla.
Alıntı:
murtiiiiy rumuzlu üyeden alıntı
Görüşlerinize katılmamak elde değil (kırmızıyla gösterdiğim yer hariç.)
fakat "yazacaksın,davranacaksın,olacaksın, edeceksin" yerine, "yazınız,davranınız, olunuz,ediniz" diye yazsaydınız daha uygun olurdu. Saygılarımla.
Havanda su dövmesek artık işin özüne gelsek..Ne dediğimiz anlıyorsak artık biz birbirimizin, saygısızlık ekseninde olmasa tabi..
Alıntı:
Düzgün yazacaksın,
Saygılı davranacaksın,
Ricacı olacaksın,
haklısnız fakat yaş olarak bende 41 yaşında bir insanım coğu nda yaşca buyuğum ama dediğiniz doğru
Alıntı:
av.ferda rumuzlu üyeden alıntı
Havanda su dövmesek artık işin özüne gelsek..Ne dediğimiz anlıyorsak artık biz birbirimizin, saygısızlık ekseninde olmasa tabi..
Sayın Ferda hanım, sakın saygısızlık etmiş olmıyayım birden Aşık Mahzuni Şerif'in güzelim şiirinden bir kaç dize geldi aklıma.
Ben İnsanım Benden Başlar Asalet
Asillere Paydos, Beye Nihayet
Şu İnsanlık Derde Girerse Şayet
Ona Yar Olmaktan Bıktım İse Yuh
Alıntı:
Düzgün yazacaksın,
Saygılı davranacaksın,
Ricacı olacaksın,
ne diye bilirm bizim yetişme tarzımız her ne olursak olalım karşımızdakine samim davranma iç güdüsüyle buyuduğumuzda kaynaklanan bir hitabet şekliyle arkadaşım abim kardeşim gibi kelimeler kulanıyor ola bilirm bu tur bir kelime arkadaşım demek bir bu kadar tepk topladığına göre o insanın ban etiği hakaret ve küfürler için acaba ne olur inşallah ilk etepta dilekceme bakan savcı bey de sin gib titiz bir insandır ve o kelimelern hakaret ve kufurlern cok ağır olduğu kanısına varır ve sonrada da hakimlerde ayn itnay gösterir de ban hakaret ve kufur eden insan hak etiğin görur umudundayım
Cevap: Bir avukatın fikrine ihtiyacım var
Sayın forum üyeleri 4gundur buraya üye oldum lakin iki konu başlığı altında da aynı sorunum değerli hukukçu lalımıza sormama rağmen hukukçularımız maalesef ki ya yazım kuralarına ya hitap şekline bakarak sorunum hakkında tatmin edici bir cevap vermediler yada vermek istemediler arkadaşlar demem bazı hukukçu lalımızın zoruna git inşallah Türkiye deki tüm hukuk adamları da bu düşüncede dır ki ban edilen bu hakaret ve kelimeler cezasız kalmaz kanınsa vardım sadece değerli hukukçularımızın arkadaşım kelimense gösterdikler tepki nedeniyle bu kanıya vardım fakat Türkiye cumhuriyeti hukuk sistemini fazla bilmediğim için ve başıma ilk defa böyle bir olay geldiği için be olacağın tahmin edemiyorum burada bir fikir sahibi olurum umudu taşıyordum lakin tatmin edici bir yanıt almak öyle dursun sanki bir suç işlemişim gibi his etim kendimi saygı duyuyorum ancak yetişme tarzım gereği sayın bay kelimesi yerine arkadaşım arkadaşlar ,ablam gibi Anadolu insanına hasa hitaplara ağzımız alıştığında dolay öyle yazdım ama yazdığıma yazacağıma pişmen oldum desem yeridir ilgi gösteren tüm üyelere teşekkür ederim cevap alamadım lakin atalarımızda kalma Samim ve içten hitabetlerimiz bile yerin farklı hitabetlere bırakmış ona da üzüldüm saygılar
Yazdıklarınız ve sunduğunuz deliller inandırıcı değil. Bu şahıs doğrusu sizin onunla buluşmadığı için hakaret etmiyor size, başka sebepler var ki siz bunu daha iyi bilmelisiniz.
Alıntı:
balikkafa rumuzlu üyeden alıntı
Yazdıklarınız ve sunduğunuz deliller inandırıcı değil. Bu şahıs doğrusu sizin onunla buluşmadığı için hakaret etmiyor size, başka sebepler var ki siz bunu daha iyi bilmelisiniz.
başka nedenler dikat ederseniz nete tanıştık ve 3ay gib konuştuk diyorm nete ne konuşula bilir sizn bun tahmin etmeniz bence doğaldır ama şun söyleyeyim evet hakaret ve kufurnun neden gitmememdir dikat ederseniz mesajının birnde dun gelmediniz ve kendiniz ban göstermediniz diyor aramızda bir sıvaklık oldu bunuda anlamayacak değilsniz bence
Yönetim: Forum kuralları gereği, Türkçe Yazım Kuralları na özen göstermeden yazmanız, konunun kişisel tartışma boyutuna taşınması nedeniyle KONU KİLİTLENMİŞTİR.