aktif konular tıkla orda görursn
Printable View
aktif konular tıkla orda görursn
avukat kardeşlerimizinde düşüncelerini almak istiyorum..lütfen bir yorum yapabilirmisiniz?
evlilik öncesi nişanlı iken..ailelerin haberi olmadan imam nikahı kıymak.ve daha .daha sonra resmi nikahla evlenmek..2 yıla yakın evli kalmak neticesinde boşanmak,boşandıktan sonra eşin mahkemede zaten benle resmi nikahdan önce imam nikahlıydı..demesi ne gibi sonuçlar doğurur..bayan eş tarafına zararı olurmu?
iki nişanlı aralarından aileden habersiz nikah kıyarlar,evlenirler 2 sene sonra boşanırlar..imam nikahı kıyırlırken imamın verdiği yazılı kağıt koca evinde unutulmuştur..koca mahkemede zaten evlenmeden önce nikah kıymıştı diebilirmi?sonuçta neler olabilir?ispat deerse ..elindeki kağıdı çıkartabilir?? bu bir sorun teşkil edermi..
Benim düğünüm 2 şehirde oldu.. biri benim şehirimde, diğeri eşimin şehrinde benim taraftaki düğünde takılan(benim üzerime ) , eşimin şehrinde takılan (ama eşimin üzerine takılan ) altınlar kimindir? boşanma davası açılmıştır. Daha ilk duruşma olmamıştır. Talep etmekte geç mi kaldım, yoksa edebilir miyim, ziynet eşyalarımı alabilir miyim. Eşim borç ödedik diyebilir mi? Altınların miktarı nasıl belirleniyor?
Size takılan altınlar size , eşinize takılan altınlar eşinize ''hediyedir''.
Hediye edilen mallar kişisel maldır.
peki bana takılan altınlar nerde? onu alabilecekmiyim?
takı miktarını ispatlayabilirim herşey mevcut..bir miktarını kardeşine tüp bebek tedavisi için verdi..ne yapabilirim sizce?